Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len cosmo bunu damı yapacaktın bana ha

ÜZÜLME TATLIM AZICIK İŞİM VARDI GEÇMİŞİ OKUDUM GELDİM BİDENEM BUNLAR BİZİ KISKANIYOR SEN BOŞVER ONLARI GEL ACIK İLGİLEN BENLE BAK BEBEĞİMİZİ TAŞIYORUM kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

GEL HADİ GEL BAKİM YAMACIMA...SENİ GİBİ FINDIK KURDU SENİİİİopuyorumnanaktan:teselli:

kızçeler acık hareketlenin yahu kocişim geldi sinirlerimi gevşetti gitti. şimdi gelelim aslolan konuya kızlar ben böle hevesle beklerken sizede bu hevesi bulaştırmışken bide kırmızı kartı yermişim amma gülerim haaaa sizde yoluverirsiniz artık beni ama olacakmışım gibide olmayacakmışım gibiyimde te bi anlasam bu işten kendimi tanıdığım kadarıyla olmayacak gibiyim ama regli benzeri belirtilerimde var anlamadım ki ne b.kum iş bu beeee

Yok canım ıŞın belırtı kısmında deĞılım bende farklı Şeyler Çıkarsa bunun altından cıdden ÜzÜlÜrÜm yanlız...neyse...

kızlar tubatuba dan epeydir ses yok neolduğunu bilen duyan gören varmı yawww geçmişede göz attım halbuki ama gözden mi kaçırdım yoksam yoktamı öle gördüm

yok anam ben ameliyatla rahime kamera koydurcam artık canım sıkıldıkça bakarım bu neya yok varmı yokmu geldimi gelmedimi pozitifmi negatifmi yumurtladım yumurtlamadım mı offf be hepsi bizde erkekler ne düşünüyorr gosgoccuman bir hiççççççççç onlara göre hava hoş zati bebişe değil onlara yarıyor bu fikfikler keyifleri yerinde yani paşaların...

cosmo,kity,mürüvvet,aaaaaaaaaa tuba gelmiş ,ve tubilosh görüntü var ses yok anacım öldünüzmü yahu

tuba gözümmm nerelerdesin yahu az önce sorduk soruşturduk merak ettik seni h.g.canımm sen nasılsın bebiş nasıl hamiş var kız topicte

kızlar tubatuba dan epeydir ses yok neolduğunu bilen duyan gören varmı yawww geçmişede göz attım halbuki ama gözden mi kaçırdım yoksam yoktamı öle gördüm

yok arada bı bakıp okuyup cıkyr sanrm yazşmckmış bırz alıngnlk yaptı gttı gelmedı bı daha

cadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…