yok anam ben ameliyatla rahime kamera koydurcam artık canım sıkıldıkça bakarım bu neya yok varmı yokmu geldimi gelmedimi pozitifmi negatifmi yumurtladım yumurtlamadım mı offf be hepsi bizde erkekler ne düşünüyorr gosgoccuman bir hiççççççççç onlara göre hava hoş zati bebişe değil onlara yarıyor bu fikfikler keyifleri yerinde yani paşaların...
Yok kısaltÇaktım ya ..mÜro desem olurmu?
Yok kısaltÇaktım ya ..mÜro desem olurmu?
bizim 3. fikfik günümüz.
iş sonrası eşim hiç kaldırmıyor beni. bi yarım saat yatırıyor. su veya başka bişey istersem kendisi getiriyor kaydirigubbakcemile3
eh bişeyleri istiyorsa ugraşmak zorunda oldugunu biliyor.
3 düşükten sonra o da artık bişeylerin ciddiyetinin farkında. iş fikfikten çıktı.
başka bir hal aldı :roflol:
ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkk :mymeka:
Kızım ben kocama muro diyom buna da müro olmaz değiş değişşşşş
neyse iyi akşamlar arkadaşlar, selam verdim hal hatır sordum ama cevap alamadım bile iyi akşamlar, hayırlı kandiller size
neyse iyi akşamlar arkadaşlar, selam verdim hal hatır sordum ama cevap alamadım bile iyi akşamlar, hayırlı kandiller size
kızlaarrrr 2,30 saat kaldı iftara ben vınn.... ancak toparlarım etrafı. by byyy öpüldünüzzz
Banane kızım kocanın kİnİ deĞİŞ deĞİŞ deĞİŞ o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?