Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bizim 3. fikfik günümüz.
iş sonrası eşim hiç kaldırmıyor beni. bi yarım saat yatırıyor. su veya başka bişey istersem kendisi getiriyor kaydirigubbakcemile3
eh bişeyleri istiyorsa ugraşmak zorunda oldugunu biliyor.
3 düşükten sonra o da artık bişeylerin ciddiyetinin farkında. iş fikfikten çıktı.
başka bir hal aldı :roflol:

:roflol::roflol:

Kaynanamlar gelmııŞ yazlıktan dÖnmÜŞler...oraya gısdcıce<z bu kŞam artık..ama Önce kocam benı ÖdÜllendırcek yemeĞe gÖtÜrcek..oruÇ tuttum ya kızımmmmmmmmmm....yok ya Şımdı yemek hazırlamamaıŞlardr,hafıfte dangalaktır kaynanam laf eder etmez bılemedım deng eyok ÇÜnkÜ aılecek hem bızede deĞıŞıklık olur

neyse iyi akşamlar arkadaşlar, selam verdim hal hatır sordum ama cevap alamadım bile iyi akşamlar, hayırlı kandiller size

olurmu öyle sey bidenemmmmmmmmmm gel bakim sen yamacıma :1hugpuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

kızlaarrrr 2,30 saat kaldı iftara ben vınn.... ancak toparlarım etrafı. by byyy öpüldünüzzz

kolay gelsin sana cicim opuyorumnanaktanŞeniz

öncelikle tbilosh kopardın beni o işi görüyoya keyfine bakıyor yani sen gibi kafasında acabayla dolaşıyosa senin gibi sürekli test yap yap diyosa tamam demiyosa o kadarda olacaktabi ayıptır sülemesi akşam fikfikten sonra kociş beni uyuttu sahurda kaldırdı ama gel gelelim benim gibi onun beynini kemiren acabalar yokkk

tubatuba gelelim sana ayol slm verdik huuuuuuuu merak ettik dedik ilgi alaka sıfır bacım duy bizi anacım duyyy accık

neyse iyi akşamlar arkadaşlar, selam verdim hal hatır sordum ama cevap alamadım bile iyi akşamlar, hayırlı kandiller size

canım olurmu öle şey ne kadar ayıp hepiciğiniz aynı anda teşrif ettiniz toptan kızçeler h.g.dedik aaaaaaa öptüm tatlım aklına öle şeyler getirme kızarım bak :1hug: Şeniz

Kityyyy sarkmıyom kız ninike
Çelimsiz o nesine sarkcam onun ayol naniknanik
YA bu Tuğba20 niye gelmedi?
Geldi de ben mi görmedim?

Sema yı kızdırdınız bak lmaz:
Cık cık cık çok ayıp lmaz:
Bende yazdım ama şimdi kendmden şüphe etmeye başladım yazmadımmı diye fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…