Bİ KERE TERCİHLERİNİZ DEĞİŞMELİ ARKADEŞLER...DİMİ FSTONUM....TERCİHİN DEĞİŞİNCE ARA BENİ ÖĞRETEYİM TEKNİKLERİ HAHAHA alkisalkisalkis
kittym ağzından bal damlıyo da nerdeeeee doktor enfeksıyon var dedi bebiş falan yoktr da yine de ben işimi garantıye alayım diye baktıracam
kızlaaarrr... alel acele bir menü çıkarttım. sizce akşama gelicek misafirlerime bu yemekleri sunsam nasıl olur?
yarısını yaptım zaten...
süzme mercimek çorbası,
bezelyeli patates,
firik pilavı,
fırında patatesli tavuk,
patlıcan söğürme,
salata
tatlı da tulumba tatlısı ve baklava çeşitler.
nasıl??
desteğin için çok çoooookkkk teşekkür ederim tatlım :1hug:tatlım ya ameliyat olmuycakmıydın sen ya klomene niye başlattı anlamadım ben
işin için üzüldüm ya :sinifsinif:
arkadaşım canım benim bak üzme kendini bu kadar lütfen her şeyin hayırlısı yaa hakkımızda tatlım biraz rahat ol bu kadar strese can dayanmaz tatlım moralin hep bozuk çünkü bak üzülüyorum bende lütfen kendini toparla pozitif düşün herşey çok güzel olcak inşallahh
hg kısss nerelerdesın görünmez kadınben geldim nabyonuz hanım ağalar?
kızlaaarrr... alel acele bir menü çıkarttım. sizce akşama gelicek misafirlerime bu yemekleri sunsam nasıl olur?
yarısını yaptım zaten...
süzme mercimek çorbası,
bezelyeli patates,
firik pilavı,
fırında patatesli tavuk,
patlıcan söğürme,
salata
tatlı da tulumba tatlısı ve baklava çeşitler.
nasıl??
aminnnn semosum :Saruboceq::Saruboceq: seninde kandilin mubarek olsun butun duaların kabul olsun inşallah :Saruboceq: dilerim guzel allahım sana önce sifa sonrada bir melek versin :Saruboceq::Saruboceq:
daha ne olsu tubiş biz de gelek ıftara eline sağlık cokacimcoook
kızım degistikya cosmosla ask yasıyorum artık cosmokity colduk biz artık diyom anlamıyonmu :roflol:
HoŞbulduk kısÇeler İŞİm vardı da eccÜk ondan gelemedİm
aklım sİzdeydİ tabİ
var mı hamİle kalan be
Nerdesnz mİlletttttttttttttttttttttttt
ben geldim nabyonuz hanım ağalar?
beeeeeeeennnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
hosgeldin bebekkkkkkkkkk :jeyyar: naberrrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab
hayır benn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nasılsınız kızlar
ben dedim ya nen :mymeka:
senden önce ben varım... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?