Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam kuşum allah gönlünün muradını versin allah herkesin kalbine göre versin öptümmmmmmmm

tamam bebişim hadi iyiaksamlar :1hugpuyorumnanaktanŞeniz seninde kandilin kutlu olsun canım :1hug:

TAMAM COSMO HANIM ıYı ıBADEWTLER SANA KÜÇÜK HANIM

MÜRO ıYı DURDU ÜSTÜNDE BE YAPMA...VALLA YAKIŞTI ERKKEK OLSUN FARKETMEZkaydirigubbakcemile2

benim mesaide bitiyr kıslr hade ii aksmlr yarn grsrzk kıb kandılnz mubrk dualrınz kabul olr inşllh öptümm byy

Nana ve tuba yok yİnae ya nana nereye gİttİ

ninikimmmm sabah dedim yaa bugün bide yarın eğitim veriyom masamda bakamıyom o yüzden ... akşam geldim yoksunuzzzz...

yaa benim degerim düşük çıkmış biri dediki olabilirsinde olmayabilirsinde .. bilmiyorum yaaa faarklı marka bir test daha aldımmmm kullandım ikinci çizgi çıktııı.. yaa kızlarrr sonra kendi doktorumu aradım bana dediki yeni oldundan öyledir logaritmik artıyorr hamilelik vücuduna yayılmış dediii ... bugünümmmmm böyle bir heyecanla geçttiii şimdi geçmişe bakıp yazıcam hepinizeeee aklım hep sizdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…