Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayyy tatlım hadi inşallahh kızım arada girde sonucu paylaş biizmle emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarımız senle şekerrrr opuyorumnanaktan

canım benimmm dualarınız,, dualarım kabul oldu Allahıma çok şükürrrrr çok sağolunnn.. artık tomurcumla ben dua edicemmm

Evet nana cım inşallah istediğimiz doğrultusund gelişir herşey ama belli de olmaz canım kaptırma kendini dua et yanlızca eğer bu bebek hayırlı olucaksa rabbim onu senle bıraksın inşallah...

amin ninikimm işallahhh

kızlarrr şimdi geçmişe bakıyomdaaa ben hepinizi çok seviyom yaaaa.... müvert-kamyas forevde-fatsone ninikim cosmom -çiçemm tubişlerim.... ve efsana kadın kityyy .. canlarımmmm herşey tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerrrrrr. dediniz gibi işallah iyi olurrr ama herkess 300 400 lerde öğreniyorr ben niye 23 diye merak ettim... bişey daha sorcammmm şimdi degeri 23 iseee ozaman yeni yapılan fikfikin sonucumudur kiii :):):)

azıcık fikfik yaptık zatenn tespit edicem hangi tarhti diye

daha cok minik oldugu icin canım degerin dusuk cıkmıs melegin yaw yavas buyuyecek sonra degerin artacak 2 gun sonra testi tekrarladıgında göreceksinki hersey yolunda opuyorumnanaktanŞeniz

kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun allahım dualarımızı kabul eder ınsallah:Saruboceq:

amin canımmmmmm :Saruboceq::Saruboceq:seninde kandilin mubarek dularaında kabul olsun inşalllahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

geçen hafta hani hastalanmıştım ya alt göbegim şiş ve böbreklerim ağrıyordu o ara acaba olabilirmi demiştim test yaptım negatifti sanki bebiş var gibiydii.. hatta o ara siteyi talan ettim regliden sonra idrar testi sonuç veriyor diye yazıyordu.... herneysee 12 sinde benim gögüsler şiştiiii ve dedim regli olucam benim reglim 1 hafta gecikebiliyordu... ondan işte dün 2. gün olunca bankadan hatta çıkarken kızlara regli olucam gene şiştim dedimmm.... sonraa bişey dikkatimi çektii benim alt karnım tek ağrıyordu belimde hiç ağrı yoktuuu... yani normalde böbreklerime doğru tüm belim ve karnım ağrırdı ama ama bu sefer kasıklarıma doğru sızı var ve içimde bir kımıldama hareket var ... genelde ben üşüttüm zaman buna benzer bişey olurduuu.... öyle işte testi yaptım hemen ikinci çizgi çıkim falan sonra odaya geçtim iftarımı açtım testi atıcaktık çift çizgiyi gördüm okadar ümidim yoktu yanii ben her zaman gecikme yaşadım için rutin gecikme sandımmm....

bugün ise bankada oturururken alt karnımda sızı hissediyordumm .. akşam itibari ile ise kasıklarıma ağrılar inmeye başladı birden kalktım demin canım acıdıı....... eşimede yeni söyledimmmm çok sevindii aptala döndüüü babamı olcam ben şimdi diyip gülüyorrr :):):):) kızlarrr Allahh herkese nasip etsin işallahhhh... ama ben daha hamiş oldumu anlamadım aptal bir sarhoşluk yaşıyommm ...:):):):

kitiyy canım hoşgeldinnnn

Çok şükür Biri daha hamile :lepi:
Çok sevindim Sağlıklı kucağına almak nasip etsin

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN...NANACIM VALLA SEVıNDıM AMA BÖYLE SANA GAZ VERMEK ıSTEMıYORUM ALLAH KORUSUN SONRA ÜZÜLMEKTEN KORKUYORUM AMA OLUMLU DÜŞÜN TABı BAK DOKTORUNDA SÖYLEMıŞ ıNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GıDıCEK CANIM BENıM...BUNUNLA KAFANI YOĞUNLAŞTIRMA YARIN BıR DAHA GıDERSıN TAHLıLE ÖĞRENıRıZ SONUCU DUA ET CANIM BOLBOL ....BıZDE SENı SEVııYORUZ CANIM BENıMMMMMMMMM Şeniz

len oğlum nerdesiniz be...bi durum varda haberim mi yok kızımmmmmmmmmmm ....kek gibi kaldım burda

len elekçi kendini ibadete mi adadın gece lülülülülülü

benim için ettin mi len dua :mymeka:

:sm_confused: Ninikkk msn açamıyom yeni sürüm yüklemen şart diyo yükle diyom hata veriyo
Geçmişte bişey var mı okumalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…