ayyy tatlım hadi inşallahh kızım arada girde sonucu paylaş biizmle emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarımız senle şekerrrr opuyorumnanaktan
Evet nana cım inşallah istediğimiz doğrultusund gelişir herşey ama belli de olmaz canım kaptırma kendini dua et yanlızca eğer bu bebek hayırlı olucaksa rabbim onu senle bıraksın inşallah...
amin ninikimm işallahhh
kızlarrr şimdi geçmişe bakıyomdaaa ben hepinizi çok seviyom yaaaa.... müvert-kamyas forevde-fatsone ninikim cosmom -çiçemm tubişlerim.... ve efsana kadın kityyy .. canlarımmmm herşey tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerrrrrr. dediniz gibi işallah iyi olurrr ama herkess 300 400 lerde öğreniyorr ben niye 23 diye merak ettim... bişey daha sorcammmm şimdi degeri 23 iseee ozaman yeni yapılan fikfikin sonucumudur kiii :):):)
azıcık fikfik yaptık zatenn tespit edicem hangi tarhti diye
kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun allahım dualarımızı kabul eder ınsallah:Saruboceq:
daha cok minik oldugu icin canım degerin dusuk cıkmıs melegin yaw yavas buyuyecek sonra degerin artacak 2 gun sonra testi tekrarladıgında göreceksinki hersey yolunda opuyorumnanaktanŞeniz
amin canımmmmmm :Saruboceq::Saruboceq:seninde kandilin mubarek dularaında kabul olsun inşalllahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
bugün ise bankada oturururken alt karnımda sızı hissediyordumm .. akşam itibari ile ise kasıklarıma ağrılar inmeye başladı birden kalktım demin canım acıdıı....... eşimede yeni söyledimmmm çok sevindii aptala döndüüü babamı olcam ben şimdi diyip gülüyorrr :):):):) kızlarrr Allahh herkese nasip etsin işallahhhh... ama ben daha hamiş oldumu anlamadım aptal bir sarhoşluk yaşıyommm ...:):):):
neyse iyi akşamlar arkadaşlar, selam verdim hal hatır sordum ama cevap alamadım bile iyi akşamlar, hayırlı kandiller size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?