Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızım teravih namazına camiye gttim orda bi sürü dua ettim hepinize :Saruboceq:
Hatta bi ara kendme istemeyi unuttuğumu hatırladım valla bak delikafadulden
Eve geldim evde de yasin okudum falan :Saruboceq:
Öle yani hihoyyyt
len elekçi kendini ibadete mi adadın gece lülülülülülü

benim için ettin mi len dua :mymeka:

zemuszemus Nanacım değerin artıcak inş. hiç evham yapma kendne emi kuzum zemuszemus
Doktorun bile öle demiş bak zemuszemus

Ulen evde kuşlar burda da bu sabah kedi doğurmuş (dışardaki otopark da) bıcır bıcır sesleri geliyo fisfisfis
Bütün kainat doğuruyo bana inat leynnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

Ulen evde kuşlar burda da bu sabah kedi doğurmuş (dışardaki otopark da) bıcır bıcır sesleri geliyo fisfisfis

kızım en azından bak sen yavrulayabiliyorsun...bak bize oda meşhul, doktor kendi kendine kalabilirsin diyor 8 ay oldu hala bi bok yok.....

ya bak mürooo sinir etme beni...ben mürooo diyorsan müroooo mürüş nerden çıktı leyyynnn:mymeka:

:roflol: beceriksiz
Kızım teravih namazına camiye gttim orda bi sürü dua ettim hepinize
Hatta bi ara kendme istemeyi unuttuğumu hatırladım valla bak
Eve geldim evde de yasin okudum falan
Öle yani
bende gttım trvıye saat 11,3du geldim eve ama tesbhı bekldım bekldım kılmdan geldm faklı meshplr olunca onlr gıbı kılldryrdu hoca kaynnmla cıktık geldık evde devm ettm namazma duama sonra cıktık sakalı şerfi gormeye başka camıye ama yetşmdık kocacım görmüş nyse zaten gecen senelr görmştum bı kac kez kaydirigubbakcemile3

lenn afferin size be...ağlamak istiyroum bu ne şevk len kandili mi bekliyordunuz huzura ermek için....delikafadulden

cossssssssssmoooooooo fırtına öncesi sessizlik gibisin

varsa bir durum söyle oğlum ...şu yeni sürümüde yüklüceksen yükle ben seni gföremeyince
fitil oluyorum oğlum ya:mymeka:

bol bol dua ettim kıs tek tek isim saydım vallha :Saruboceq : nyse kıslr ben birz iş yapacam işlrmı btrm glyrm işteym malum :a015:

Varya gıccccccııııııııkkkkk oldum yükleyemedim ya lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
cossssssssssmoooooooo fırtına öncesi sessizlik gibisin

varsa bir durum söyle oğlum ...şu yeni sürümüde yüklüceksen yükle ben seni gföremeyince
fitil oluyorum oğlum ya:mymeka:

Aaaaaaaaaaaaa oku oku bitmedi lan geçmiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

len bi sayfa dedik ya sana şaban...ondan önce zaten sadece bizim yazışmalarımız var...anlaşılan herkes kendini ibadete admş...ne dicem hadi yükle şu msn i ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…