Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ulen dün geceden beri kasıklarım ağrıyo hafif hafif
Arada bide akıntım var acaba diyom bu ay yumurta olayını yakalayacakmıyım bugünde adetimin 11. günü
Dün gece ovülasyon testini yaptım ama tek çizgi çıktı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kız yerim ben senii allahım kabul etsin tüm dualarını canım benim sanada versin hayırlısından sağlıklısından bi denee inşallahhhh :1hug:

yumurtlaman yakın olabilir şekercim yaa sen fikfiklere giriş yap benceeee

bende dün yaptım testi reglimin 3. günü kaydirigubbakcemile3 merakımdan silik çizgi çıktıı kittycimee sordum negatif dedi ikisi aynı koyulukta olcek dedi kızım acep ben regliykenmi yumrutluyorum diye aklıma takıldı kaydirigubbakcemile3

çiçek canım hoşgeldin haytaım..................

kittycik gördüm seni çık dışarı ...

önüm arkam sağım solum söbe saklanmayan ebeeeeeeeeee

kızım ben varya inanmıyorum şu ovülasyon testine...adamı tribe sokar bunalıma sürüklen len bu ovülasyon testleri...paranoyak olursun ...yapma anam bari seni kurtarayım yapma..

len çiçek şu saf cosmoya anlatsana şu msn i nasıl yüklücek bu şaban anlta bi be

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kız yerim ben senii allahım kabul etsin tüm dualarını canım benim sanada versin hayırlısından sağlıklısından bi denee inşallahhhh :1hug:
hg çiçekcim

çiçek canım hoşgeldin haytaım..................

Kittycik gördüm seni çık dışarı ...

önüm arkam sağım solum söbe saklanmayan ebeeeeeeeeee

hani nerde nerde nerde

Dün akşam temel atma töreni yaptık mübarek gece belkim tutar diye lülülülülülü

neyse ben artık topikte bu muhabbetlere girmiyorum hayatım...sonra bir ara anlatırım sana neden olmmadığını hayatım

len hadi konuşun kırk saat bekliyorum bişey yazılacak diye bak çıkacam ha...

kız elekçi yükleyemedin mi msn i

Yok canım ne geçi başlarsın akşama :hulya:
QUOTE=muruvvet;9136933]HE BASLAYAK ARTIK TEMEL ATMA ÇLŞMLARA BZ DAHA BASLAMADIK KIS GECMİ KALDIKKI 11.GÜNÜ REGLMN BENMDE :kedi:[/QUOTE]

günaydın kızlar dün doktora gittim bilin bakalım kaç tan yumoşum varmış çok şaşırdım dün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…