Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hayatım merak etme ve ona yoğunlaşma zaten o kadar yumoşun var inşallah birinden biri olur da tutar...tutarsa sorun yok tutmazsada bir ay ara verirsin o kadar o eriyinde tekrar cçalışmalara devam

inşallah çatlar hepsi öyle olur artık 1 ayda eriyo dedi doktor

Karamel istiyom ama bakalım? Sen?

ayy benimde kızıl renkti 2 yıldır falan bu sene değiştirmek istiyorum kahveye boyadım ben kendim boyuyorum valla güzel oluyo kızılların gitmesi gerek bende karamel istiyorum ama kızıl renkte öyle bişeyki üstüne başka boya tutmuyo kahveye boyadım ama yine kızıllık var

süper be... valla bak öyle arada uçurrumlar yok ve bi kere mesela 17-17,5-20-21 olanlar kesin çatlıcak canım ve bu demek oluyor ki..4 kez yumurtlama gerçekleşçek allahın izniyle diğerleri çatlayamayabilir ama takılma kuşum bir ay ara veririsin hepsi bu ama inşallah bu ay kalırsın zaten ya...:lepi:

albümde fotom var bilen bilmeyen duyan duymayan kalmasın
Söleyin hangi renge boyatayım lmaz:

ulen her seferinde uğraştırıp albümlerine baktırıyorsun albü dediğin iki tane resim var len

birinde at birindede eşinle sen burdan renk tayini yapmamızda ne mümkün ya...kızıl gitmemeiş bence sana...lmaz:

ayrıca sana bişey diyim mi...sen ne yaparsan yap sana yakışacak bir renk bilmiyorum ben...delikafadulden

ayrıca senden öc alıyoru bunu bilesin anlarsın sen artık ne öcü olduğunu...bu gece karabasanları da göndereyim snada aklın başına gelsin senin :mymeka:

kamyas gülcan gülcanı tanıyorsun dii klomen kullananlar topiğinden...hamileeeeeeeeeeeeeeee:lepi:

ya inşaalh canım bakalım nolucak 3 gün ilişki dedi doktor ve bu ay doktor bana dekort diye bi hap verdi bu hapın etkisi dedi bu kadar yumurtanın oluşumu dr görünce zaten hemen yüzü güldü eşimle gittik ben içerdeydim giyiniyordum o eşimin yanına gitmiş eşim diyo nasılda yüzü gülüyordu ben sizden çok umutluyum demiş 4-5 ay kullanıcaz klomeni olmazsa bişey aşılama dedi ama gerek bile kalmaz dedi inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…