Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ne bilim ya bulaşmadığım bi bu kalmıştı şekercim yaaa
ya bişey yokki önce kaldırsın bilg. programı denetim masasından tamamen emin olsun kalktığından sonra exe dosyasını bi güzel kur desin ileri ileri tak denene kurulur bişey yok cosmo gülcümm

hg çiçekcim

hani nerde nerde nerde
hoşbulduk bebekkkkkk

Dün akşam temel atma töreni yaptık mübarek gece belkim tutar diye lülülülülülü
ooh ohhhhhh şifa niyetineeeee kaydirigubbakcemile3

neyse ben artık topikte bu muhabbetlere girmiyorum hayatım...sonra bir ara anlatırım sana neden olmmadığını hayatım

neden ne muhabbeti niye girmiyon nolduuuu delikafadulden

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kamyascım kac dene yumosun olmus bakemmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

sonra kovlduğunu sanıyor bazı arkadaşlar canım kimseyle uğraşamıcamda ondan...a.s

gerçi cosmo yu gerçekten kovsakta gitmez :tomato: o ayrı da zaten o gitse ben döve döve getiririrm ...:mymeka:

Msn çalıştırmak için yeni sürümü yüklemelisiniz, yüklensin mi diyo
Evet diyom
HAta veriyo yüklemiyo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Msn çalıştırmak için yeni sürümü yüklemelisiniz, yüklensin mi diyo
Evet diyom
HAta veriyo yüklemiyo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeni sürümü yükleme
birde sen bilgisayarından denetim masasına gir program ekle kaldırdan msni tamamen kaldır ondan sorna yükleme yap bu yüzden de hata verebilir canım yaaa

4 sağda 4 solda 8 tane yumoşum varmış doktorda şaşırdı çok güzel dedi hihoyyythihoyyyt

kızzzz süperrr maşallahhhhhhhhhhhhhhh kızzzz dördüzzzzzzz olmasın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayatım merak etme ve ona yoğunlaşma zaten o kadar yumoşun var inşallah birinden biri olur da tutar...tutarsa sorun yok tutmazsada bir ay ara verirsin o kadar o eriyinde tekrar cçalışmalara devam

ay sus kız ağzını hayra aç doktorda dedi çoğul gebelik olma şansıda var dedi olursa öyle bişey zaten onları öldürüp bi tanesini bırakıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…