ne bilim ya bulaşmadığım bi bu kalmıştı şekercim yaaakızım ben varya inanmıyorum şu ovülasyon testine...adamı tribe sokar bunalıma sürüklen len bu ovülasyon testleri...paranoyak olursun ...yapma anam bari seni kurtarayım yapma..
len çiçek şu saf cosmoya anlatsana şu msn i nasıl yüklücek bu şaban anlta bi be
hoşbulduk bebekkkkkkhg çiçekcim
hani nerde nerde nerde
ooh ohhhhhh şifa niyetineeeee kaydirigubbakcemile3Dün akşam temel atma töreni yaptık mübarek gece belkim tutar diye lülülülülülü
neyse ben artık topikte bu muhabbetlere girmiyorum hayatım...sonra bir ara anlatırım sana neden olmmadığını hayatım
len hadi konuşun kırk saat bekliyorum bişey yazılacak diye bak çıkacam ha...
kız elekçi yükleyemedin mi msn i
günaydın kızlar dün doktora gittim bilin bakalım kaç tan yumoşum varmış çok şaşırdım dün yaa
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kamyascım kac dene yumosun olmus bakemmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kamyascım kac dene yumosun olmus bakemmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ben birazdan gelecem ama azcık işim var
Msn çalıştırmak için yeni sürümü yüklemelisiniz, yüklensin mi diyo
Evet diyom
HAta veriyo yüklemiyo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
4 sağda 4 solda 8 tane yumoşum varmış doktorda şaşırdı çok güzel dedi hihoyyythihoyyyt
ama korkum kist olarak kalması kalırsa 1 ay doğum kontrol hapıyla erir dedi doktor
sonra kovlduğunu sanıyor bazı arkadaşlar canım kimseyle uğraşamıcamda ondan...a.s
gerçi cosmo yu gerçekten kovsakta gitmez :tomato: o ayrı da zaten o gitse ben döve döve getiririrm ...:mymeka:
canlarım günaydın.....
bgn iftardan sonra saçlarımı boyatcam......
yehhuuuuu
yeni sürümü yükleme
birde sen bilgisayarından denetim masasına gir program ekle kaldırdan msni tamamen kaldır ondan sorna yükleme yap bu yüzden de hata verebilir canım yaaa
kızzzz süperrr maşallahhhhhhhhhhhhhhh kızzzz dördüzzzzzzz olmasın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bende iftardan önce kestirip boyatcam kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?