Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaaaa 5 aydır fıkfık mıkmık hic bısey yoook :1no2:

Mürüvvet kızım senle eküriyiz bu ay demi biz şimdi?
YA acayip uykum geldi bu arada

benimde yaaaa oof yaa günlerdir iş yoktu iş yerinde iş geldi klima bozuldu iyimiiiiii bizdeki şanstaa varyaaaa oof yani
klima bizim işimiz için çok önemli ortam şartları hep 20dercede olmak zorunda ölçüm yapamıyoruz yoksaaa oof yaniii ooofff

selam kızlar nasılsınız?? geçmişi okuyamıyorum çok yol almışsınız.kız nana hamişmisin yoksa anammm oh sagdan ohh soldan şıkıdım şıkıdım... hadi bakalım hayırlısı olsun
ya kızlar bu arda dilek epeydir yok mi yok ben işlerden dolayı giremiyorum ama girdiğimdede onu hiç göremedim....

Bilmiyom anacım çözemedim
Sabahtan beri bozuk
Sesleniyom sesleiyom geçiştirici cevaplar yada hiç tınlamıyo
Var bi durum ama ne bilmiyom

allah allahh yaa :1no2:

yavas yaas ben de kacıyım

aman yavaş çıkkkkkk fikfik yapmadan hamiş kalmaya çalışan oya seniiiiiiiiiiii :hulya: kızım fikfik yapacannnnnnn hamiş kalacannnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

kız cosmi meydan sana kalmış ohh maşallahh döktürüyorsun işin yok odanda ayrı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

AY yyyyy ne fena bi durum
Ne yapcanız peki çiçeeemm

canım hoşgeldin nasıl olalım geleni gideni hamiş bırakıp yolluyozzzz bi kendimize hayrımız yokkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsınnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah tubişim inşallah sende en kısa sürede anne olursun..ah ah bilirim bende bu durumu yaşıyroum bütün arkadaşların bebekleir var...herpsi bebeklerin yaptıklarını anlatıyorlar yok sabahları babasını uyandırmak çok hoşuna gidiyormuş falanda işte eşimde belli etmiyor ama konu kapansın istiyor...kaldıramıyor..

AY yyyyy ne fena bi durum
Ne yapcanız peki çiçeeemm

servisi aradık bizim klimalarda sanayi tipi bildiğin klimalar gibi değil bi sürü safsata işte ne zaman gelirler allah bilir bekliyoruz ya yapamıyoruz işte bişey çok sinir bir durum yaa haftalardır sinek avlıyorduk varya tuttu şimdi arıza yaptıı diyorum ben bende şans olsaydı erkek doğardım diyeeeee

canım hoşgeldin nasıl olalım geleni gideni hamiş bırakıp yolluyozzzz bi kendimize hayrımız yokkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsınnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi diyelim iyi olalım be gülüm benimde adet belirtilerim başladı bugün işte...akannehir
akşam olsun istiyorum vakit geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…