olsun tatlım yarın olur belkim dur heyecan yapma emii
iç tabi iç şekerimmmm
yok tatlım genel olarak o aralık ama her bünyede farklı olabilir canım bu yumurtlama zamanı sen çok takılma fikfik yapamya devam edinnn
Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sormıycam bak bidaha heeeeee
bişey diycem ninike bilemden bişeymi yaptıkk ciddiyim bak farkında olmadan kırdıkmı
Mürüvvet kızım senle eküriyiz bu ay demi biz şimdi?
YA acayip uykum geldi bu arada
Meryem ana mısın kızım nasıl olucak ozaman çocuk? akannehir
Oya 1 gün arayala yap işte fikfk olayını boşver gersini
Bilmiyom anacım çözemedim
Sabahtan beri bozuk
Sesleniyom sesleiyom geçiştirici cevaplar yada hiç tınlamıyo
Var bi durum ama ne bilmiyom
yavas yaas ben de kacıyım
benimde yaaaa oof yaa günlerdir iş yoktu iş yerinde iş geldi klima bozuldu iyimiiiiii bizdeki şanstaa varyaaaa oof yani
klima bizim işimiz için çok önemli ortam şartları hep 20dercede olmak zorunda ölçüm yapamıyoruz yoksaaa oof yaniii ooofff
selam kızlar nasılsınız?? geçmişi okuyamıyorum çok yol almışsınız.kız nana hamişmisin yoksa anammm oh sagdan ohh soldan şıkıdım şıkıdım... hadi bakalım hayırlısı olsun
ya kızlar bu arda dilek epeydir yok mi yok ben işlerden dolayı giremiyorum ama girdiğimdede onu hiç göremedim....
kızlar dün iftara arkadaşlar gelmişti. eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlenmişlerdi. bir bebişleri oldu.
kız zaten evlendiği ay hamile kalmıştı.
bir görseniz böyle tatlı bir bebiş olurmu, minicik bir kız :)
eşim kucagına aldı seviyordu. onun o gözlerindekini gördüm ya, hevesim çok daha arttı...ama kötü de hissettim.
bana öyle geliyorki, çok isteyenler hemen sahip olamıyor, 1001 türlü zorlukla hamile kalıyor, umursamayan yani olsada olur olmasada olur diyen hemen hamile kalıyor. nasıl iş anlamadım :bbo:
misafirler gittikten sonra uzunca bir süre bebekten bahsetti eşim. ve göbeğimi okşadı :çok üzgünüm:
bende sorunsuz hamilelik yaşamak istiyorum yaaaa senağlama
EVET CANM SENNLE EKÜRZ SIMDI zemuszemus SEN HAMİŞ KALRSAN BEN KALMZSAMMürüvvet kızım senle eküriyiz bu ay demi biz şimdi?
YA acayip uykum geldi bu arada
tamam 1 gun arayla .YOLA DEVAM
AY yyyyy ne fena bi durum
Ne yapcanız peki çiçeeemm
canım hoşgeldin nasıl olalım geleni gideni hamiş bırakıp yolluyozzzz bi kendimize hayrımız yokkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsınnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?