Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar folit asit nasıl bı ılac?yanı hamıle olmayan bırısı icerse bısey olurmu?daha dogrusu hamıle kalmaya yardımcı olur mu?doktorun mu yazması lazım o ılacı kullanmak ıcın?zararı varmı? ay cook soru sordum bır az nefes alayım

coooook güldüm allah senı guldursun.eskıden öylemiydi?

eee öyle derlerdiiiiii ben tabi yaş 31 yanii sizler daha çıtırsınız bizim zamanımızda deyim bariii hahahahaa

oof ninikcim yaaa ooofffffffffffff

Nanacım tekrar kan vercen ya değeirne bakılcak o açıdan diyom
BEn iyiyim bebeeeemm yumurtlama günlerine doğru ilerliyom basip kısmetse bu a olur yoksa ilerki maçlara artık cicim yerimseniben

tatlım bu vitamin almanda hiçbir sakınca yok hamile kalmayı kolaylaştırdığı için değil eksiklik olupta hamile kalırsan bebekte sorun olmasın diye alınıyor tüm doktorlar veriyor bunu ama ayrıca eczaneden de alabilirsin bana doktorum elevit protonal verdi içinde her türlü vitamin ve folik asitte var aylardır içiyom ha kaldım kalıcam diye hoş bebek olmadı ama olduğunda çok işle yarıycak yani hamile kalmayı kolaylaştırma durumu yok ama çok faydalıı istediğin eczanedende alabilirsinn

Canım o bebeğin kemik gelişimi bildiğm kdarıyla, ek vitamin takviyesi bi nevi
Hamile kalmana yardımcı olmaz alakası yok buyrunnnnnnnnn

evet canm ben kullnyrm yenı verdı banada doktr cocuk plnlynlr ıcın verdı

saolun kızlar saçlarımı begeniorum ama değişiklikte istiom yaaaa......
bu arada bgnki ovulasyon testimde negatif çıktımafoldumben

CANIM BENIM COOOOOOK TŞK EDERIM.ben de bıyerlerden duydum eşime dun söyledım gelırken al dıye.dun cocuk yapmak ıcın coook yalvardı ama ben gunah olur dıye yapma dedım.ama asılında gunah falan dıyılde yorkundum bahane yapdım.

Adetin düzenliyse birinci gününden itibaren say 12 ve 16. günler arası
Ama fazla da takılma değişebiliyo günler
Belirtiler oluyo akıntı, kasık ağrısı uyku gibi

desene ben kacırdım yıne.uffffffffffff napıyım yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

saolun kızlar saçlarımı begeniorum ama değişiklikte istiom yaaaa......
bu arada bgnki ovulasyon testimde negatif çıktımafoldumben

olsun tatlım yarın olur belkim dur heyecan yapma emii

iç tabi iç şekerimmmm

desene ben kacırdım yıne.uffffffffffff napıyım yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

yok tatlım genel olarak o aralık ama her bünyede farklı olabilir canım bu yumurtlama zamanı sen çok takılma fikfik yapamya devam edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…