coooook güldüm allah senı guldursun.eskıden öylemiydi?
BoŞverİn kızlar ayrıca Şu konuda yanlıŞınız var hamİlelİĞİn alınganlıkla yakından uzaktan bİr İlgİsİ yok hassaslaŞıldıĞı bİr gerÇek ama bİr İkİ aylıkken deĞİl ancak 4-5 aydan sonra..neyse boŞverİn...
COSMOOOO HANGİ İKİNCİ AŞAMAA şimdi 13 ünden buyana tüm değişikleri yazıcam hissedebildiklerimi yani .. sen nasılsınnn cosmommmmmmmmmmmmmmm
yaa iki gündür yazışamadım sizle sinir oldummm az kaldıı 4 ten sonra bomba gibi geliyorum :):asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:
kızlar folit asit nasıl bı ılac?yanı hamıle olmayan bırısı icerse bısey olurmu?daha dogrusu hamıle kalmaya yardımcı olur mu?doktorun mu yazması lazım o ılacı kullanmak ıcın?zararı varmı? ay cook soru sordum bır az nefes alayım
kızlar folit asit nasıl bı ılac?yanı hamıle olmayan bırısı icerse bısey olurmu?daha dogrusu hamıle kalmaya yardımcı olur mu?doktorun mu yazması lazım o ılacı kullanmak ıcın?zararı varmı? ay cook soru sordum bır az nefes alayım
kızlar folit asit nasıl bı ılac?yanı hamıle olmayan bırısı icerse bısey olurmu?daha dogrusu hamıle kalmaya yardımcı olur mu?doktorun mu yazması lazım o ılacı kullanmak ıcın?zararı varmı? Ay cook soru sordum bır az nefes alayım
kızlar nerden bılıyosunuz yumurlamA ZAMANINI?
tatlım bu vitamin almanda hiçbir sakınca yok hamile kalmayı kolaylaştırdığı için değil eksiklik olupta hamile kalırsan bebekte sorun olmasın diye alınıyor tüm doktorlar veriyor bunu ama ayrıca eczaneden de alabilirsin bana doktorum elevit protonal verdi içinde her türlü vitamin ve folik asitte var aylardır içiyom ha kaldım kalıcam diye hoş bebek olmadı ama olduğunda çok işle yarıycak yani hamile kalmayı kolaylaştırma durumu yok ama çok faydalıı istediğin eczanedende alabilirsinn
Adetin düzenliyse birinci gününden itibaren say 12 ve 16. günler arası
Ama fazla da takılma değişebiliyo günler
Belirtiler oluyo akıntı, kasık ağrısı uyku gibi
saolun kızlar saçlarımı begeniorum ama değişiklikte istiom yaaaa......
bu arada bgnki ovulasyon testimde negatif çıktımafoldumben
iç tabi iç şekerimmmmCANIM BENIM COOOOOOK TŞK EDERIM.ben de bıyerlerden duydum eşime dun söyledım gelırken al dıye.dun cocuk yapmak ıcın coook yalvardı ama ben gunah olur dıye yapma dedım.ama asılında gunah falan dıyılde yorkundum bahane yapdım.
desene ben kacırdım yıne.uffffffffffff napıyım yaaaaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?