Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Cosssmoo duydnmu benı senle ben yarıŞcaz dahı bakalm ama ben daha baŞlmdm fıkfıke bu aksm baslmm lazm hemn yoksa sen hamle kklrsn ben bu topıĞı terk edecm

Çiçeem sıkma canını he iş olacağına varır
YApılır klima inş. iş de yetişir zamanında
Azcık panik yapma ya yapma rahat ol tamam hepsi halledlecek
Ben burdan bi okur üflerim seni klima faaln kalmaz bişeycğn

çiçem paun için teşekkür ederim sen bu konuda hırsmı yaptın kız puanın almış başını gidiyor maşallahhh

ayyy canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız seni çok seviyom bennn :1hug:

kittyy ablam yok ninik yok forewer yok dilek yok...tubilok yok...kamyas yok....tubatuba yok........ala ala ya ne oluyor anlatın bende bilem.....

Ninik eserekli biraz
Dilek işten çıktı evinde neti yok
Kityy tam elekçi oldu başımıza
Forever nöbette
Tubilosh evde kuran okuyo olabilir her ramazan hatim indiriyomuş çünkü
Bugün kü tekmil budur komutanım buyrunnnnnnnnn
kittyy ablam yok ninik yok forewer yok dilek yok...tubilok yok...kamyas yok....tubatuba yok........ala ala ya ne oluyor anlatın bende bilem.....

çiçem paun için teşekkür ederim sen bu konuda hırsmı yaptın kız puanın almış başını gidiyor maşallahhh

hahaha reca ederim bebekimm yaa yok kız geyiklerde takılıyorum bir baktım logoritmik artıyo kız valla ekstra bi çabam olmadı bi gece uyumamam gerekti beyin elektrosu çekilcekti o geceyi kk da geçirdim uyumamamk için ne olduysa o zaman oldu valla tatlım kaydirigubbakcemile3

BOYNUZ KULAGI GECR KISIM BENM COSMODAN DELI CIKTGM KENDISI TARAFNDAN KANTLNMŞTR HAHAYYT:sm_cool:

diyorsunnn canım benimm sen daha toysun bakk oyuna gelmeeee sana her denilene inanmaaa bak seni ben bile kurtaramam
ninik elini eteğini çektii o da kurtarmazzzz yazık olur sanaaa güzelcenesindee bakk

Kimlen dans ettğni bilmiyo çiçeem bu ya delikafadulden
Cahil cesareti işte kaydirigubbakcemile3

valla canım yaaa tühhh üzüldüm mürvetcimin adınaaa kaydirigubbakcemile3

evetttt acaba nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper bir açıklamaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…