kız cosmi meydan sana kalmış ohh maşallahh döktürüyorsun işin yok odanda ayrı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlısı olsun tatlımmm yaaaaa ağrısız gelirler gelirlerse ama gönül gelmesinler diyorrrrrr 9 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiyi diyelim iyi olalım be gülüm benimde adet belirtilerim başladı bugün işte...akannehir
akşam olsun istiyorum vakit geçmiyor...
Cosssmoo duydnmu benİ senle ben yarıŞcaz dahı bakalm ama ben daha baŞlmdm fİkfİke bu aksm baslmm lazm hemn yoksa sen hamle kklrsn ben bu topİĞİ terk edecm
servisi aradık bizim klimalarda sanayi tipi bildiğin klimalar gibi değil bi sürü safsata işte ne zaman gelirler allah bilir bekliyoruz ya yapamıyoruz işte bişey çok sinir bir durum yaa haftalardır sinek avlıyorduk varya tuttu şimdi arıza yaptıı diyorum ben bende şans olsaydı erkek doğardım diyeeeee
kendinee gelllllllllll cosmoyla yarış heee canına mı susadınnnnnnnnn :hulya:
OOoooooo hoşgelmişisnm Cİfcifim buyrunnnnnnnnn
kendinee gelllllllllll cosmoyla yarış heee canına mı susadınnnnnnnnn :hulya:
Çiçeem sıkma canını he iş olacağına varır
YApılır klima inş. iş de yetişir zamanında
Azcık panik yapma ya yapma rahat ol tamam hepsi halledlecek
Ben burdan bi okur üflerim seni klima faaln kalmaz bişeycğn
hoşbulduk canım benim...ne var ne yok anlat bakim hele
kittyy ablam yok ninik yok forewer yok dilek yok...tubilok yok...kamyas yok....tubatuba yok........ala ala ya ne oluyor anlatın bende bilem.....
çiçem paun için teşekkür ederim sen bu konuda hırsmı yaptın kız puanın almış başını gidiyor maşallahhh
BOYNUZ KULAGI GECR KISIM BENM COSMODAN DELI CIKTGM KENDISI TARAFNDAN KANTLNMŞTR HAHAYYT:sm_cool:
Kimlen dans ettğni bilmiyo çiçeem bu ya delikafadulden
Cahil cesareti işte kaydirigubbakcemile3
Kimlen dans ettğni bilmiyo çiçeem bu ya delikafadulden
Cahil cesareti işte kaydirigubbakcemile3
Cosssmoo duydnmu benİ senle ben yarıŞcaz dahı bakalm ama ben daha baŞlmdm fİkfİke bu aksm baslmm lazm hemn yoksa sen hamle kklrsn ben bu topİĞİ terk edecm
evetttt acaba nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldenkittyy ablam yok ninik yok forewer yok dilek yok...tubilok yok...kamyas yok....tubatuba yok........ala ala ya ne oluyor anlatın bende bilem.....
Ninik eserekli biraz
Dilek işten çıktı evinde neti yok
Kityy tam elekçi oldu başımıza
Forever nöbette
Tubilosh evde kuran okuyo olabilir her ramazan hatim indiriyomuş çünkü
Bugün kü tekmil budur komutanım buyrunnnnnnnnn
BOYNUZ KULAGI GECR KISIM BENM COSMODAN DELI CIKTGM KENDISI TARAFNDAN KANTLNMŞTR HAHAYYT:sm_cool:
Düelloya davet ediyosun demek CADIARZU
Söz mü nan CADIARZU
Gitcenmi hakkat hacı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?