Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Tamam canım kızma sakin ol relax relax
QUOTE=muruvvet;9141720][KENDIN DEMDINMI LEM SEN BENDEN DELI CIKTIN BANA RAKIP OLDUN GECTN DYE BULUR GETRRIM HAAA YAZDGN YAZIYI :roflol::roflol:[/QUOTE]

[KENDIN DEMDINMI LEM SEN BENDEN DELI CIKTIN BANA RAKIP OLDUN GECTN DYE BULUR GETRRIM HAAA YAZDGN YAZIYI :roflol::roflol:

valla şeker paremmm demem o kii inanma sen her yazılanaaaaa bunlarda taktikti ama sen sazanım benimmm ciddiye almışın cosmonun tarihinde yok öyle bi açıklamaaaa
senden önce biri vardı adını demiyimmm kız kk dan istifa ettiiiii hatta evinden interneti kaldırmışşşşş kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

:sm_cool: SENNLE AYNI GÜNZ BAKLM SENDE DEREC ALDN TEST ALDN BENDE BUYR DUELLO HAMILE KALAMAYN TERK EDYR ODAYI SEN KALMZSAN SEN BEN KALMZSAM BEN TERK EDECM :teytey: :roflol: hihoyyyt :lepi:

cicekcik, cosmopoli+, kamyas, NANA81, oya., sarıcivciv, tubatubatubatuba+ KISLR SIZDE ŞAHTSINZ HADEN BAKLIM MISIR PÜSKÜLÜM SÖZMU LEN HERKESN ÖNNDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…