Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşbulduk müro naber iyisin?

napper kız ninikcim nerelerdesin bakim ya yagmurlar gitti çok şükür burdayım bak....cuma günüde süper oldu he eve gittim akşamada misafir vardı...allahın sevdiği kuluymuşum yardım etti bana evi falan sildim ohhhhh iyi oldu yawwww

canım benim hoşgeldin iyiyim ne olsun işte uğraşıyoruz..sen nasılsın dinlenebildin mi bari

MÜroooooooooooooooooo bırazdan yazıcam bekle canım

daha 171 sn beklemem lazımmmıŞ

canım benim hoşgeldin iyiyim ne olsun işte uğraşıyoruz..sen nasılsın dinlenebildin mi bari

sagol canım dinlendim iyi oldu.....iyiyim vallahi herşey aynı bir tek bebek yok ((((( benimde bugün adet belirtileirm başladı....ramazanın başında açılış yaptım sonundada kapanış yapıcam galiba.........

Napalım canım be nasİp bu İŞler allah ne zaman nasİp ederse o zaman

aynen öyle beklemek zor ama ya hiç olmazsa düşünsesi aklına düşünce bir kere zor toparlanıyrosun.....hayırlısı ile olacak olacak diyorum..eşim bu konuda konuşulmasını istemiyor artık....çevremizdede herkesin bebegi var anam babalarıyla ne oyunlar yapıyorlar eşimde seyrediyor........çok agır ya çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…