Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KıTYY ıM SÖZÜMDE DURDUM AKŞAM SABRETTıM SABAH TESTıMı YAPTIM AMA NEGATıF kaydirigubbakcemile3 AMA TEST ALIRKEN 1 TANE ALMA SÖZÜMÜ TUTAMADIM ZATEN TUTAMAYACAĞIMIDA SÖYLEMıŞTıM 2 TANE YEDEK TESTıM DAHA VAR ıNŞ.SON TESTLERıM OLURRRRR

H.geldİnİz kızÇeler

yaw sİzİn İsİmlerİn yanında neden + var Önceden yoktu beya

hosbuldum bi denem nasılsın ates durumları ne alemde opuyorumnanaktan o arkadas listende olanlar canım yanında + işareti olanlar yani opuyorumnanaktan

kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm

HIMMM BEN DAHA YENı GÖNDERDıM HEPıCıĞıNıZE TEKLıF O YÜZDEN DEMEKKı ÖĞRENECEM AMA NE ZAMAN kaydirigubbakcemile3

kızlar, ben bişi sorcam, bi test gebelikten nekadar sonra poitif çıkar? yani silik de olsa...
aklıma takıldı da...

hayırlısı olsun canım ya :teselli: bebişinin keyfi isteyince kendini hissettirecetir sana opuyorumnanaktan inşallah o 2 testte pozitifi yakalarsın canım :Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm

KİTTY SENİN YAŞLI TEYZE SORMUYOR MU BE ÇOCUK VARMI ÇOCUK DİTYE:lepi:

soruyor para yok kendimize bakamıyoruz ona nasıl bakalım diyorum :roflol::roflol: ulen yalancı olduk cıktık yaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

guzel bir supriz yapmıs canım opuyorumnanaktan

HIMMM BEN DAHA YENİ GÖNDERDİM HEPİCİĞİNİZE TEKLİF O YÜZDEN DEMEKKİ ÖĞRENECEM AMA NE ZAMAN kaydirigubbakcemile3

ögrenirsin ögrenirsin :1hugpuyorumnanaktan

kızlar, ben bişi sorcam, bi test gebelikten nekadar sonra poitif çıkar? yani silik de olsa...
aklıma takıldı da...

ahhhhhhhhhhhhhhhh tubişim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hic belli olmuyorki erken gebelik testleri erken sonuc veriyormus ona o kadar para vermek yerine kan testi yaptırmak daha iyi olur bence kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhhhhhhhhhh tubişim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hic belli olmuyorki erken gebelik testleri erken sonuc veriyormus ona o kadar para vermek yerine kan testi yaptırmak daha iyi olur bence kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar:
anladımsss... bayramda kocişe testi hediye paketi yapıp vercemmi bakalım :roflol:

ayy canım benimmmm gidin tabii selam söyle bizden onaaa
ay hadi inşallah bu ay bende öyle yaa her gün her günnn ovulasyona göre bakalım sizi dinledim aldım daha iyi olur inşallah canım yaa senin içinde iyi olcek inşallahhh
şimdi bu testte iki kırmızı görünce o gün ve ertesi günmü şekerparem fikfik yapılıyor

KİTTY SENİN YAŞLI TEYZE SORMUYOR MU BE ÇOCUK VARMI ÇOCUK DİTYE:lepi:

hahahaaaa sorar hep demi onlarrrr

BENİMDE KARŞIMDA BÖYLE BİR YAŞLI TEYZE VAR O BİLİYOR İSTEDİĞİMİZİ OLUR MERAK ETME DİYOR HEP.. AMA TAKTİK VERMİYOR YA KADIN GELMİŞ 83 YAŞINA TAKTİKMİ KALIR BU YAŞTAN SONTRA HATIRLARMI Kİ delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…