H.geldİnİz kızÇeler
yaw sİzİn İsİmlerİn yanında neden + var Önceden yoktu beya
KİTYY İM SÖZÜMDE DURDUM AKŞAM SABRETTİM SABAH TESTİMİ YAPTIM AMA NEGATİF kaydirigubbakcemile3 AMA TEST ALIRKEN 1 TANE ALMA SÖZÜMÜ TUTAMADIM ZATEN TUTAMAYACAĞIMIDA SÖYLEMİŞTİM 2 TANE YEDEK TESTİM DAHA VAR İNŞ.SON TESTLERİM OLURRRRR
kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm
kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm
KİTTY SENİN YAŞLI TEYZE SORMUYOR MU BE ÇOCUK VARMI ÇOCUK DİTYE:lepi:
HIMMM BEN DAHA YENİ GÖNDERDİM HEPİCİĞİNİZE TEKLİF O YÜZDEN DEMEKKİ ÖĞRENECEM AMA NE ZAMAN kaydirigubbakcemile3
kızlar, ben bişi sorcam, bi test gebelikten nekadar sonra poitif çıkar? yani silik de olsa...
aklıma takıldı da...
ahhhhhhhhhhhhhhhh tubişim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hic belli olmuyorki erken gebelik testleri erken sonuc veriyormus ona o kadar para vermek yerine kan testi yaptırmak daha iyi olur bence kaydirigubbakcemile3
iyiyim bebişim ne yapayım pazara gidecez karsıdaki teyzemle onu bekliyom hala delikafadulden sen ne yaptın ?opuyorumnanaktan bende ovulasyon testi siparişimi verdim biraz önce atesle birlikte takip etcem sadece o gunler calısacagım sonrasında kafama göre takılacam paralamicam kendimi yani kaydirigubbakcemile3
KİTTY SENİN YAŞLI TEYZE SORMUYOR MU BE ÇOCUK VARMI ÇOCUK DİTYE:lepi:
ayy canım benimmmm gidin tabii selam söyle bizden onaaa
ay hadi inşallah bu ay bende öyle yaa her gün her günnn ovulasyona göre bakalım sizi dinledim aldım daha iyi olur inşallah canım yaa senin içinde iyi olcek inşallahhh
şimdi bu testte iki kırmızı görünce o gün ve ertesi günmü şekerparem fikfik yapılıyor
hahahaaaa sorar hep demi onlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?