Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canım benım kıyamam ya...evet bız nedense daha gayretlıyız onlar bıde paylaŞmıyor ıÇlerıne atıyorlar bende Çok kÖtÜ oluyorum bÖyle oldumu

tablom kaydirigubbakcemile3
1. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
2. 13 eylül 36,3*
3. 14 eylül 36,3*
4. 15 eylül 36,6 sabh ölçmedm Öğlen ölçebildm
5. 16 eylül 36,3**az beyaz akıntı

1. 12 eylül regl bitiş 36,3 *
2. 13 eylül 36,3*
3. 14 eylül 36,3*
4. 15 eylül 36,6 sabh ölçmedm öğlen ölçebildm

hayatım regl in ilk gününü birinci gün sayıyorsun ona göre yazsana şu tabloya mesela regl bitiş dediğin kaçıncı gündü

Kızçeler az evvel acil kapatmam gerekti kusuruma bakmayın olurmu iş yerindeyim müşteriler bi yandan tel bi yandan eşimde gelince yazdıklarımızı görmesin diye size yazamadan çat diye kapadım özür dilerim böle olduğunda sakın yanlış anlamayın mahremimize erkek giremez okuyamaz sırf bu yüzden kapadım başka maksadım yoktu

anam bu çiçek nan herşeye katılacak kız huhu klimacılar geldimi mübarek günde işleri ters gitmiş....

yok tatlım yaa amannnn bi sürü sorunnn oof yaniiii daha ne zaman gelcekleri bile belli değill

1. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
2. 13 eylül 36,3*
3. 14 eylül 36,3*
4. 15 eylül 36,6 sabh ölçmedm Öğlen ölçebildm

oyy oyyy tabunu yesinlerrrrrrrrrr

FSTONE TAMAM ANAM PARÇALAMA KENDıNı YETER delikafadulden SÖZ ÖLDÜRMEDEN DÖVÜCEZ SENı

7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül Öğlen ölçebildm 36,6
11. 16 eylül 36,3**

bebelerim nabersiniz ben geldim gerci geri gidecem ama bi bakayım dedim nidiyonuz diye opuyorumnanaktan

napıyonnnnnnnnnnnnn fıstıkımmm yawwwww

iyiyim bebişim ne yapayım pazara gidecez karsıdaki teyzemle onu bekliyom hala delikafadulden sen ne yaptın ?opuyorumnanaktan bende ovulasyon testi siparişimi verdim biraz önce atesle birlikte takip etcem sadece o gunler calısacagım sonrasında kafama göre takılacam paralamicam kendimi yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…