kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm
selamlar ben geldim ayyy çok özlemişim sizi
kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm
:jeyyar: :jeyyar:
anladımsss... bayramda kocişe testi hediye paketi yapıp vercemmi bakalım :roflol:
Tuba hanım hoŞgeldİnİz efemmm
vayyy vayyyy vayyyy canım benimmmm hamişimmm bebiş nasıl büyüyomu annesi dr yolu ne zaman canım
hoşgeltin tatlımmm opuyorumnanaktan
uuuuuuuuuuu evet süper şekercim daha ne olsun en büyük hediye sensin zatennnnnnnnn
yaa dünden bugüne belirtiler kasıklarıma sızı şeklinde vuruyor ani kalktımda gene sızım oluyorr şimdi yerleşmeye mi çalışıyorr bide kızlarrr .. Doktor kanaman olabilir dedi olurmu sizceee regli dönemindeyim yaa düşmez dimi bebişimmm.. Kızlar kan degerinin düşük olması bebegin düşebilce anlamına mı geliyorr yaa ben çok takıldım kan degeri durumunaa elimle tutucam bişey olmasın bebişimeee nolurrr...
yaa dünden bugüne belirtiler kasıklarıma sızı şeklinde vuruyor ani kalktımda gene sızım oluyorr şimdi yerleşmeye mi çalışıyorr bide kızlarrr .. doktor kanaman olabilir dedi olurmu sizceee regli dönemindeyim yaa düşmez dimi bebişimmm.. kızlar kan degerinin düşük olması bebegin düşebilce anlamına mı geliyorr yaa ben çok takıldım kan degeri durumunaa elimle tutucam bişey olmasın bebişimeee nolurrr...
BENİMDE KARŞIMDA BÖYLE BİR YAŞLI TEYZE VAR O BİLİYOR İSTEDİĞİMİZİ OLUR MERAK ETME DİYOR HEP.. AMA TAKTİK VERMİYOR YA KADIN GELMİŞ 83 YAŞINA TAKTİKMİ KALIR BU YAŞTAN SONTRA HATIRLARMI Kİ delikafadulden
vay be benm koca olsa yapmz ancak eve gtrr yatagn ustune serr kalp yapr kaydirigubbakcemile3 evde verr yanı vesslamkıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok romantikkkkkkkkkkkkkk
benimki odun yaaa bir tek aldığı çiçek nişanda gelen çiçekk kaydirigubbakcemile3
uuuuuuuuuuu evet süper şekercim daha ne olsun en büyük hediye sensin zatennnnnnnnn
yaa dünden bugüne belirtiler kasıklarıma sızı şeklinde vuruyor ani kalktımda gene sızım oluyorr şimdi yerleşmeye mi çalışıyorr bide kızlarrr .. doktor kanaman olabilir dedi olurmu sizceee regli dönemindeyim yaa düşmez dimi bebişimmm.. kızlar kan degerinin düşük olması bebegin düşebilce anlamına mı geliyorr yaa ben çok takıldım kan degeri durumunaa elimle tutucam bişey olmasın bebişimeee nolurrr...
ayy yavru kuşş olumsuz olma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bak dövcem seniiiiiyaa dünden bugüne belirtiler kasıklarıma sızı şeklinde vuruyor ani kalktımda gene sızım oluyorr şimdi yerleşmeye mi çalışıyorr bide kızlarrr .. doktor kanaman olabilir dedi olurmu sizceee regli dönemindeyim yaa düşmez dimi bebişimmm.. kızlar kan degerinin düşük olması bebegin düşebilce anlamına mı geliyorr yaa ben çok takıldım kan degeri durumunaa elimle tutucam bişey olmasın bebişimeee nolurrr...
adetime son 9 gün. bakalım nolcak sengözlerimebaksanab
fikfiklere başlayalı 5 gün oldu.
zamanla yarışıyorum adeta kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?