Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kıslarrrr yemekten geldimmm masamda orkide varrr eşim göndermiş çok sevindimmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok romantikkkkkkkkkkkkkk
benimki odun yaaa bir tek aldığı çiçek nişanda gelen çiçekk kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar:
anladımsss... bayramda kocişe testi hediye paketi yapıp vercemmi bakalım :roflol:

uuuuuuuuuuu evet süper şekercim daha ne olsun en büyük hediye sensin zatennnnnnnnn

vayyy vayyyy vayyyy canım benimmmm hamişimmm bebiş nasıl büyüyomu annesi dr yolu ne zaman canım

yaa dünden bugüne belirtiler kasıklarıma sızı şeklinde vuruyor ani kalktımda gene sızım oluyorr şimdi yerleşmeye mi çalışıyorr bide kızlarrr .. doktor kanaman olabilir dedi olurmu sizceee regli dönemindeyim yaa düşmez dimi bebişimmm.. kızlar kan degerinin düşük olması bebegin düşebilce anlamına mı geliyorr yaa ben çok takıldım kan degeri durumunaa elimle tutucam bişey olmasın bebişimeee nolurrr...

Ayyyyy kıyamam ben sana yaaaa
kurban olurum o minicik bebeğe ben
bişey olmaz inş. Kötü düşünme emi canım ya

ayyyy inanmıyorum arkadaşım doğru mu anladım sen de mi hamilesin ne zaman öğrendin yaa çok sevindim canım tebrikler birlikte mi büyütcez biz şimdi:dance::dance::dance::dance:

selamlar ben geldim ayyy çok özlemişim sizi

aay canım hoşgeldinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

sen gönlünü ferah tut tatlım allahın izniyle bişiycik olmaz inş.değerin düşük olması değil değerin 2 günde bir 2 ye katlanmış olması normal ama değer katlanmıyorda az yada çok yükseliyorsa normal değil.sen tekrar kan testi yaptırdınmı yani dr lar böle durumlarda 2 gün sonra tekrar kan testi istiyor bende öle olmuştu benim ilk değerim 8 küsürdü 2.cisi 2 gün sonra 11,20 idi zaten düştü senin epey yüksek maşaallah bişiy olmucak yeterki stres yapma rahat ol

korkma canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ani hareketler yapma sen dikkat et biraz daha ayyy çok mutluyum yaa benimde kasık ağrılarım var bazen çok oluyo bazen az herhalde yerleşio bebişlerimiz

ayy yavru kuşş olumsuz olma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz bak dövcem seniiiii klava:
adetime son 9 gün. bakalım nolcak sengözlerimebaksanab
fikfiklere başlayalı 5 gün oldu.
zamanla yarışıyorum adeta kaydirigubbakcemile3

ay hadi inşallahh sende hamiş olursan tubişleri çıkartıcaz topiktennnnnn opuyorumnanaktan

kızlar evet taktikleri hiç konuşmuyoruz hamişler sizlere lafım nasıl oldu bu bebişler anlatın bakalım hamiş kalmadan taktik diyoruz hamiş olunca çıt yok kıracam boynuzunuzu taktikleri istiyoruz klava:

Nanacım rahat ol kendını bu Şekılde kasma ne olur ya...ya sana sakın ol ıyı dÜŞÜn dedıkÇe ne bu halın...bÖyle davranmaya devam edersen bak korkulan olucak sana sÖyleyım...rahat ol tatlım rabbım ne nasıp ettıyse o olucak endıŞelenmen Çok normal ama lÜtfen kasma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…