aminnnn canımmm bizdebebişlerinizin duacısıyız inş.sağlıkla kucağınıza alacaksınız
tatlım demin de dediğim gibi,
5 gündür fikfik durumundayız,
günüme 9 gün var...
ve ben kırmızı kart yemicem onu diyorum kaydirigubbakcemile3
tamam canım ben yoksam özelden at tamam mı anca beraber kanca beraber bu iş böle olcak hepiciğimiz birbirimize yardım edecez göbüşleri doldurcazzz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlımmmmm opuyorumnanaktan
inş canım Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
sonuççççelim dursa ayaam durmaz ayaam dursa elim durmaz kafamçokkarıştı
test yaptım :roflol:
yha çekmecede test olucak ve ben o testleri yapmıcam he?
çok meraklıyım bu damlatma işlerine kaydirigubbakcemile3
hoş geldinnnnnnben geldim
hoşbulduk canım naber??
sonuçççç
kızçeler benim çıkmam lazım öpüyorum sizleri akşama gelirim topiğe basket maçı varmış kociş ona bakar byeee
cicekcik, cosmopoli+, kamyas, NANA81, oya., sarıcivciv, tubatubatubatuba+ninik işte şahtlrım kaydirigubbakcemile3
sonuçççç
hoş geldinnnnnn
süpeerrrr kaydirigubbakcemile5
kızçeler benim çıkmam lazım öpüyorum sizleri akşama gelirim topiğe basket maçı varmış kociş ona bakar byeee
Nanacım seni tebrik ediyorum kocaman öpüyorum geçen hafta ilaçları iyikide içmemişsin ya.....
hayırlı ugulu olsun herşey istediğin gibi olucak galiba iş mevzusuda yoluna girecek ohh sevindim senin adına tatlım....topiğimizin annesi........geçen haftada hamişdin demekki eved yattın ya....
TUBİLOSH CANIM BAK UĞURLU GELDİN SEN YAPTIN LİSTEYİ KAMİLE OLMAYAN KALMADI alkisalkisalkis BU ULVİ GÖREV ARTIK HER AY SENİN delikafadulden
TUBİLOSH CANIM BAK UĞURLU GELDİN SEN YAPTIN LİSTEYİ KAMİLE OLMAYAN KALMADI alkisalkisalkis BU ULVİ GÖREV ARTIK HER AY SENİN delikafadulden
Kız fstone senİn puana İhtİyacın var canım sana demedİm ben zaten varyemezler var aramızda ona dİyorum
hoşbuldum canım benım ne haber??
iidr canm senden
ooo sevindim güzel habermi vereceksin yoksa hadi çatlatma insanı ??
evet onylyorum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?