Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nanacım seni tebrik ediyorum kocaman öpüyorum geçen hafta ilaçları iyikide içmemişsin ya.....
hayırlı ugulu olsun herşey istediğin gibi olucak galiba iş mevzusuda yoluna girecek ohh sevindim senin adına tatlım....topiğimizin annesi........geçen haftada hamişdin demekki eved yattın ya....

tamam canım ben yoksam özelden at tamam mı anca beraber kanca beraber bu iş böle olcak hepiciğimiz birbirimize yardım edecez göbüşleri doldurcazzz kaydirigubbakcemile3

tamam canım haber vericemm dediğin gibi anca beraber kanca beraber doldurcaz göbişleriii

kızçeler benim çıkmam lazım öpüyorum sizleri akşama gelirim topiğe basket maçı varmış kociş ona bakar byeee

Kız fstone senın puana ıhtıyacın var canım sana demedım ben zaten varyemezler var aramızda ona dıyorum

TUBıLOSH CANIM BAK UĞURLU GELDıN SEN YAPTIN LıSTEYı KAMıLE OLMAYAN KALMADI alkisalkisalkis BU ULVı GÖREV ARTIK HER AY SENıN delikafadulden

evet civcivim hepiniz sağolunnn içmedim valla içecektim fırça yiyince kızlardan durdumm .. cosmo ve ninikden iyi fırça yemiştim git nane limon iç soğuk duş al dinlenn durma burda diyede fstone kızmıştıı :):):) iyikide kızmışlar yoksa antibiyotikleri yuvarlıycaktım : ama hiç içmedimmmmmmmmm :):):):

TUBİLOSH CANIM BAK UĞURLU GELDİN SEN YAPTIN LİSTEYİ KAMİLE OLMAYAN KALMADI alkisalkisalkis BU ULVİ GÖREV ARTIK HER AY SENİN delikafadulden

topiğin kısmeti baglıymış tubişin sayesinde açıldı.....hamiş bayanlar ayagınızı sürün sıra bizede gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…