Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

desene fazla fikfike gerek yok offf be biz paraladık kendimizi yanarım yanarım buna yanarımmm allah razı olsun diğerlerini hala vurma riskim var sen yırttım sağol tatlımmmm

cicekcik, cosmopoli+, kamyas, NANA81, oya., sarıcivciv, tubatubatubatuba+ninik işte şahtlrım kaydirigubbakcemile3

desene fazla fikfike gerek yok offf be biz paraladık kendimizi yanarım yanarım buna yanarımmm allah razı olsun diğerlerini hala vurma riskim var sen yırttım sağol tatlımmmm

evet fazlasına gerk yok çünkü spermler içimizde 3 gün kalıyormuş yani o üç günde de döllenme şansları var canım hadi bakalım biz de dualarımızla destekliyoruz hepinizi:Saruboceq:

duyuyom kısss duymam mııı herşeyi yazıcam belirtileri dün yazdım yaa ama gene yazimmm şube bi boşalssında olurmu

tamam canım ben yoksam özelden at tamam mı anca beraber kanca beraber bu iş böle olcak hepiciğimiz birbirimize yardım edecez göbüşleri doldurcazzz kaydirigubbakcemile3

elim dursa ayaam durmaz ayaam dursa elim durmaz kafamçokkarıştı
test yaptım :roflol:
yha çekmecede test olucak ve ben o testleri yapmıcam he?
çok meraklıyım bu damlatma işlerine kaydirigubbakcemile3

canım senin durumlar ne yauvv daha günün gelmedi mi sanki bir şeyler varmış gibi geldi bana da geriye dönmedim artık hadi hayırlısı inş

MÜroooooooooooooo benı katma kafa gÖz daĞıtıcam bak ben yoktum ne ŞahıtlıĞı kızım..adım zaten dedıkodulara karıŞmıŞ durumda barı buna karıŞmasın

evet fazlasına gerk yok çünkü spermler içimizde 3 gün kalıyormuş yani o üç günde de döllenme şansları var canım hadi bakalım biz de dualarımızla destekliyoruz hepinizi:Saruboceq:

aminnnn canımmm bizdebebişlerinizin duacısıyız inş.sağlıkla kucağınıza alacaksınız

canım senin durumlar ne yauvv daha günün gelmedi mi sanki bir şeyler varmış gibi geldi bana da geriye dönmedim artık hadi hayırlısı inş

tatlım demin de dediğim gibi,
5 gündür fikfik durumundayız,
günüme 9 gün var...
ve ben kırmızı kart yemicem onu diyorum kaydirigubbakcemile3

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

tugba20: 12 eylül :CüvCüv:

NANA81: 13 eylül :CüvCüv:

********EYLÜL*********

fstone: 5 Eylül

abyosun:11 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

SEMASU:8 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

nanaya verdim puan şimdi ama tubiloshla mürüvvetede gitmiyo aynı yazı çıkıyo ayyy kafayı yice4m aloooo tecrübeli arklar neden böle der bu cins

bende uzun bir aradan sonra verebildim sana canım ... bu arada yazdıklarana baktım sağol canım doktor 26 sında gel dedi .. 26 sını bekliycem artık...

offf yaaaaa üst kata çıkalım hepicimiz yaaaaaaa ne işimiz var böle yerlerde allahım duy sesimizi bak kaç kişiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…