canım ben bu ay hiç stres yapmadım gayet rahattım ramazan diye oraya buraya gitmekten çok fikfik de yapamadık :kedi:sadece yumurtlama günlerinde birkaç gün arayla 2 gün ilişkiye girdik sonra hiç kalkmadan popomun altına ne çok kalın ne çok ince bir yastık koyup birnde yarım saatten az diğerinde bir saate yakın yattım işte öyle yani
alooooooooooooooo hamiş hanımlar sesim oralara gelmiyormu yoksam duymazdanmı geliyorsunuz kıssss
BENMKİDE AYNI AYNIIIIIklava:
çiçemm tubişimmm darısı başınızaa hepinizin işallahhhhh
desene fazla fikfike gerek yok offf be biz paraladık kendimizi yanarım yanarım buna yanarımmm allah razı olsun diğerlerini hala vurma riskim var sen yırttım sağol tatlımmmm
:sm_cool: nirdesinzzzzzzzzzz :sm_cool:
ben geldim
duyuyom kısss duymam mııı herşeyi yazıcam belirtileri dün yazdım yaa ama gene yazimmm şube bi boşalssında olurmu
elim dursa ayaam durmaz ayaam dursa elim durmaz kafamçokkarıştı
test yaptım :roflol:
yha çekmecede test olucak ve ben o testleri yapmıcam he?
çok meraklıyım bu damlatma işlerine kaydirigubbakcemile3
evet fazlasına gerk yok çünkü spermler içimizde 3 gün kalıyormuş yani o üç günde de döllenme şansları var canım hadi bakalım biz de dualarımızla destekliyoruz hepinizi:Saruboceq:
canım senin durumlar ne yauvv daha günün gelmedi mi sanki bir şeyler varmış gibi geldi bana da geriye dönmedim artık hadi hayırlısı inş
nanaya verdim puan şimdi ama tubiloshla mürüvvetede gitmiyo aynı yazı çıkıyo ayyy kafayı yice4m aloooo tecrübeli arklar neden böle der bu cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?