Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçemm tubişimmm darısı başınızaa hepinizin işallahhhhh

teşekkürler tatlım Şeniz
aminnnnnn :Saruboceq: sağlıkla inşallah...
yakındır güzel haber vermem :jeyyar:
cosmo ve ninik dah aisimlerini değiştirmediler. ondan önce ben çıkıcam üst kata :dilcikar:

cosmom bu arada senin ateşte fena değil gözümden kaçtı sanma bacımm maşaallah ateşli bacısın haaa yerümmm senüüü

FSTON GENELDE KOCALARI CEKETıNı BUNLARIN ÜSTÜNE ATIYOR PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT BıR AY SONRA HAMıLE BUNLAR...BıZıM GıBı AMUDA KALKIP TAKLA ATMIYORLAR YANı delikafadulden

Ayyyyy kıyamam ben sana yaaaa
kurban olurum o minicik bebeğe ben
bişey olmaz inş. Kötü düşünme emi canım ya

yaa cosmoomm canım benimmm hem çok heyecanlıyımmm ... o kandegerinin düşük olması bebişin tutanması ile alakalı değil dimii tutunur dimiii

mürvetcimm ,işallah en güzel çiçekler sizlere de gelirr..
tubişş efettt dün kan testi ile önceki gün idrar testi ile öğrendimm

FSTON GENELDE KOCALARI CEKETİNİ BUNLARIN ÜSTÜNE ATIYOR PIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT BİR AY SONRA HAMİLE BUNLAR...BİZİM GİBİ AMUDA KALKIP TAKLA ATMIYORLAR YANİ delikafadulden

anacım benimki ceketini atsa ii kendide atlıyor üstüme ama yok bişi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ArkadŞlar bakıyorumdas kızlara puan vermıyorsunuz hıÇ ya...oyanında azıcık fstonunda hadeee pamuk eller cebe

canım bak ben düşük yaptım değerle ilgilide dr un dediğini yazdım ama kaçırdın sanırım 1-2 sayfa geride oku tatlım kafanada takma sıkacam topuğuna haaa olmucak bişiy işte yaaa olmucakkkkk klava:

tamammm ama ninikim size kendimi diyip sizle konuşunca kendimi iyi hissediyorummm iyiki varsınızzz

kıslr duyduk duymadık demeyın yenı gelenler
gecmişi okursanz görrsnz en cosmo ıle duelloya grdım regl ekürüyüz suan bu ay hamıle kalırsa cosmo ben bu topiği terk edecm eger ben kalırsam o terk edeck anlştk şahtlrmzde var sözü var cosmonn kaydirigubbakcemile3 duduk duymdık demeyın

:hulya: ELİNİZ DEYMİŞKEN BANA DA ATABİLİRSİNİZ delikafadulden

tatlım sana kity e cosmo ya puan vermek için kaç gündür kıçımı paraladım olmuyor anacım ne olduğunu anlayamadığım bi yazı çıkıyor ne haltsa ninik kullanıcısına vermek için başkalarının mesajlarınıda değerlendirmelisiniz falan diye varsa bi çözümün söylede öle atalım olmazki bize var size olmasın olmaz bizim kitapta yazmaz kardeş

alooooooooooooooo hamiş hanımlar sesim oralara gelmiyormu yoksam duymazdanmı geliyorsunuz kıssss

canım ben bu ay hiç stres yapmadım gayet rahattım ramazan diye oraya buraya gitmekten çok fikfik de yapamadık :kedi:sadece yumurtlama günlerinde birkaç gün arayla 2 gün ilişkiye girdik sonra hiç kalkmadan popomun altına ne çok kalın ne çok ince bir yastık koyup birnde yarım saatten az diğerinde bir saate yakın yattım işte öyle yani

:roflol: :roflol:
işi iyice rekabete vurmuşunuz mürüşle cosmo hanım...
kimse bu topicten gitmio üleynnn :mymeka:
eger illaki birinin gitmesi gerekiosa ben 2010 anneleri topiğine giderim :roflol:

nanaya verdim puan şimdi ama tubiloshla mürüvvetede gitmiyo aynı yazı çıkıyo ayyy kafayı yice4m aloooo tecrübeli arklar neden böle der bu cins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…