Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ayyy bİzİm burdakİ bİ arkasdaŞın eŞİ dÜŞÜk yapmıŞtı İnsan hemen ertesİ ay nasıl hamİle kalabİlİr ya...kız bugÜn doĞurdu İmİ

eee herkes bizmii şekerimmmm

hosbulduk civcivimmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

almanyadan arkadasım aradı canım ya 1 saat konustuk sonrada misafir geldi kaldım gelmedim :çok üzgünüm:

kitty katttttttttttttttttttttttttt yerim seni hart hartt napıyon gülümmmmmm

ArkadaŞlar kusura bakmayın ama bu ayakkabıların hıÇ bırı tarzım deĞıl ılla koydurtÇanız ana Şuraya bır ıkı model yanııııııııııııııı

höhhhh duyanda kaç kiloyum sanır epi topu 53 üm kızım allah allah ya :roflol:
Üstüne dar paça kot giyicem :dilcikar:
QUOTE=ninik;9161431]ÜstÜne ne gİyİceksİn o İnce topuklunun?

DAHA DOĞRUSU O KİLOYLA BU İNCE TOPUKLA NASI LYÜRÜYABİLECEK MİSİN ARKADAŞIM :sm_confused:

HAYIR KAFANI GÖZÜNÜ YARIPTA GELME SONRA delikafadulden[/QUOTE]

hosgeldin cicegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
hoşbulduk bebemmmmmmmmmmmmmmm

çiçem hoşgeldin canım benim anam senden başkası yokmuydu kadın başına allahım yahu hasta olmayasın ayaklarını üşütme dikkat et canımcım.....

anam iki bayanız burdaaaaa napak yazık dido var oda başka bi yerleri yıkadıı bizden başka kim yaparr ben jokerim zatnnnnnn yedek ayakkabım vardı allahtan onları giydimm paçalarım dizlere kadar sırılsıklam yaa

cosmopoli+, fstone+, kittycat+, muruvvet+, ninik+, pillibebecik, sarıcivciv+, tatlicik

diğer hatunlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa

eee herkes bizmii şekerimmmm

kitty katttttttttttttttttttttttttt yerim seni hart hartt napıyon gülümmmmmm

ne yapayım cicegim kırmızıların gitmesini bekliyorum tekrar sahalara dönmek icin :roflol::roflol:

ArkadaŞlar kusura bakmayın ama bu ayakkabıların hİÇ bİrİ tarzım deĞİl İlla koydurtÇanız ana Şuraya bİr İkİ model yanİİİİİİİİİİİİİİİ

kızım bunlar polaris cosmosun alma ihtimalini dusundugum papuclar :roflol::roflol: yoksa bneim tarzım haldur huldur kaba saba erkek modeline yakın botlar ne işim olur bu cıtı pıtı seylerle:roflol:

evetttt seni sahalarda özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

CANIM YUMURTLAMANA DAHA VAR ÖNCE ŞEFFAF SIVI SU GİBİ AKINTIN OLACAK SONRA KIVAMI YOĞUN YUMURTA AKINA DÖNECEK O ZAMAN YUMURTAN OLDU VE ÇATLADI DEMEKTİR.

fstone hosgeldin bidenemmmmm opuyorumnanaktan

CANIM BENİM HOŞ BULDUKKKKKK Şeniz

KIZ COSMO YABANCI YOK ARAMIZDA ÇIK BEEĞEMMMMMMMM ÇIK HADı AMA
HEPıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KARDEŞıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZvereliniortak

SENı DIŞLAMICAZ BE :teselli:

ÜstÜne ne gİyİceksİn o İnce topuklunun?

DAHA DOĞRUSU O KİLOYLA BU İNCE TOPUKLA NASI LYÜRÜYABİLECEK MİSİN ARKADAŞIM :sm_confused:

HAYIR KAFANI GÖZÜNÜ YARIPTA GELME SONRA delikafadulden
vereliniortak AYNI FKRDEYIM ARKDSM

ayy ben geldimmmmmmmmmmmm sonundaaaaaaaa
HG CANM

kız bunu alsaydın ne guzelmiş bak zemuszemus

VAWWW EVET KIS MORDA HOŞMU HIMM CADIARZU

ninikim 2 ay sonra 18 olacakmıs cocuk gibi yargılanmak icin teslim olmus az ceza alacakmıs power of the money diyorum buna baska birsey demiyorum

ÇıÇEMMMM SEN KLıMANA NE ETTıN TATLIM kaydirigubbakcemile3 KIZ KOPARDIN BENı CAHıL BACIM BıLMEDıĞıN ıŞE NE BURNUNU SOKARSIN BıZ ONU SUYLA DEĞıL KıMYASAL ASıTLE YIKIYORUZ TIKANAN NERESıYMıŞ BU KLıMA ıÇERıDEKı ÜNıTEDEN SU MU AKITIYORDU DE BAKıM BANA BEN KLıMA KOMBı ...VS YETKıLı SERVıSıYıM

Şerefsİz ya bak cezada almıcak bu herİf...yaŞı tutmuyormuŞ gÖrÜyor musunuz

kim kız oooooooooo

CANIM YUMURTLAMANA DAHA VAR ÖNCE ŞEFFAF SIVI SU GİBİ AKINTIN OLACAK SONRA KIVAMI YOĞUN YUMURTA AKINA DÖNECEK O ZAMAN YUMURTAN OLDU VE ÇATLADI DEMEKTİR.

CANIM BENİM HOŞ BULDUKKKKKK Şeniz

canım bizim klima sanayi tipi klima dışardaki filtresi tozlanmış kirlenmiş büyükçe bi kısım ancak tazzikli suylan yıkanınca gidiyormuş anacım basınç yükseliyor klimanın motoruna baskı yapıyor oda 2000euro sırf motoruu oof yaniii devasa bişey adam geldi bunu dedi bunu demye 200euro aldıııı (((((((((((( adaletmi yaa buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…