Ayyy bİzİm burdakİ bİ arkasdaŞın eŞİ dÜŞÜk yapmıŞtı İnsan hemen ertesİ ay nasıl hamİle kalabİlİr ya...kız bugÜn doĞurdu İmİ
hosbulduk civcivimmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan
almanyadan arkadasım aradı canım ya 1 saat konustuk sonrada misafir geldi kaldım gelmedim :çok üzgünüm:
hoşbulduk bebemmmmmmmmmmmmmmmhosgeldin cicegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
çiçem hoşgeldin canım benim anam senden başkası yokmuydu kadın başına allahım yahu hasta olmayasın ayaklarını üşütme dikkat et canımcım.....
eee herkes bizmii şekerimmmm
kitty katttttttttttttttttttttttttt yerim seni hart hartt napıyon gülümmmmmm
ArkadaŞlar kusura bakmayın ama bu ayakkabıların hİÇ bİrİ tarzım deĞİl İlla koydurtÇanız ana Şuraya bİr İkİ model yanİİİİİİİİİİİİİİİ
ne yapayım cicegim kırmızıların gitmesini bekliyorum tekrar sahalara dönmek icin :roflol::roflol:
kızım bunlar polaris cosmosun alma ihtimalini dusundugum papuclar :roflol::roflol: yoksa bneim tarzım haldur huldur kaba saba erkek modeline yakın botlar ne işim olur bu cıtı pıtı seylerle:roflol:
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *akıntı yok
8. 13 eylül 36,3*yok
9. 14 eylül 36,3*yok
10. 15 eylül --
11. 16 eylül 36,3** beyaz az akıntı
12. 17 eylül 36,4 *
işte benmde bu tablm stndrtı sukur aşymmu yoksakaydirigubbakcemile3
fstone hosgeldin bidenemmmmm opuyorumnanaktan
sonunda olduu şekercimmmmmmm
KIZ KLİMANA NE ETTİN KIZ BEN ISITMA SOĞUTMA DEMİRDÖKÜM YETKİLİ SERVİSİYİM :dance: BIZ KLİMAYI HORTUMLA SUYLA DEĞİL KİMYASAL ASİTLE YIKIYORUZ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaww sorma sabah klimacılar geldiii adam tıaknmış biyerler dedi dışarda duran devasal bi motor var onun yıkanması lazım dedi tazikli suylaaa
bende aldım hortumu yıkadımmmm bende yıkandım hortumun ucu sorunluu sırılsıklammmımmmm şimdi kaloriferi yaktım elektrikli çoraplar ayakkabıalar herşey üstündee kurumaya çalışıyommmmm her yerim ıslandı yaaa delikafadulden
anam aşagısı kaynıyor..........ama yazan yok....uyanın millettttttt
vereliniortak AYNI FKRDEYIM ARKDSMÜstÜne ne gİyİceksİn o İnce topuklunun?
DAHA DOĞRUSU O KİLOYLA BU İNCE TOPUKLA NASI LYÜRÜYABİLECEK MİSİN ARKADAŞIM :sm_confused:
HAYIR KAFANI GÖZÜNÜ YARIPTA GELME SONRA delikafadulden
HG CANMayy ben geldimmmmmmmmmmmm sonundaaaaaaaa
kız bunu alsaydın ne guzelmiş bak zemuszemus
şerefsiz ya bak cezada almıcak bu herif...yaşı tutmuyormuş görüyor musunuz
KIZ COSMO YABANCI YOK ARAMIZDA ÇIK BEEĞEMMMMMMMM ÇIK HADİ AMA
HEPİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ KARDEŞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZvereliniortak
SENİ DIŞLAMICAZ BE :teselli:
Şerefsİz ya bak cezada almıcak bu herİf...yaŞı tutmuyormuŞ gÖrÜyor musunuz
CANIM YUMURTLAMANA DAHA VAR ÖNCE ŞEFFAF SIVI SU GİBİ AKINTIN OLACAK SONRA KIVAMI YOĞUN YUMURTA AKINA DÖNECEK O ZAMAN YUMURTAN OLDU VE ÇATLADI DEMEKTİR.
CANIM BENİM HOŞ BULDUKKKKKK Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?