Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hee kityy 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun dedim ama maalesef almadım canım
bunlardan diil siyah hoş böle ince topuklu akşam evden çekip kouycam
r:roflol:[/QUOTE]

ÜstÜne ne gİyİceksİn o İnce topuklunun?

DAHA DOĞRUSU O KİLOYLA BU İNCE TOPUKLA NASI LYÜRÜYABİLECEK MİSİN ARKADAŞIM :sm_confused:

HAYIR KAFANI GÖZÜNÜ YARIPTA GELME SONRA delikafadulden

ÇıÇeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoŞgeldın cosmo kırmızı ınce topukulu ayakkabı almıŞ ıstanbulda olurda karŞılaŞırsan bılkı o cosmo

Ayyy bızım burdakı bı arkasdaŞın eŞı dÜŞÜk yapmıŞtı ınsan hemen ertesı ay nasıl hamıle kalabılır ya...kız bugÜn doĞurdu ımı

Çiçeeeemmin net bağlantısında sorun varmış gelemiyo :çok üzgünüm:
Kuduruyodur kanımca :sm_cool:

sonunda olduu şekercimmmmmmm

yapma yawww çiçemin dünde klima arızalanmıştı ala ala yawwwwwwwww bakseeenn işleride çogalmışşşken olacak şey degillaelaelaelaelae.......

yaww sorma sabah klimacılar geldiii adam tıaknmış biyerler dedi dışarda duran devasal bi motor var onun yıkanması lazım dedi tazikli suylaaa
bende aldım hortumu yıkadımmmm bende yıkandım hortumun ucu sorunluu sırılsıklammmımmmm şimdi kaloriferi yaktım elektrikli çoraplar ayakkabıalar herşey üstündee kurumaya çalışıyommmmm her yerim ıslandı yaaa delikafadulden

:
ÇİÇeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoŞgeldİn cosmo kırmızı İnce topukulu ayakkabı almıŞ İstanbulda olurda karŞılaŞırsan bİlkİ o cosmo

:roflol::roflol:bayramda herkesin ayagına bakıcam ben.......sapıga çıkacak adım ama napim cosmoyu yakalamak var ucundalülülülülülü

ÇİÇeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoŞgeldİn cosmo kırmızı İnce topukulu ayakkabı almıŞ İstanbulda olurda karŞılaŞırsan bİlkİ o cosmo

hahahaaaa hoşbulduk şekercimmm
bende de var bi tane kıpkırmızıııııı onları giyer buluşuruz cosmoylannn birbirimizi öyle tanırızzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çiçem hoşgeldin canım benim anam senden başkası yokmuydu kadın başına allahım yahu hasta olmayasın ayaklarını üşütme dikkat et canımcım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…