Çiçeem hoşgeldnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
kız mürücüm canım benım kokoşum işlerin bitmedimi hala
kim kız oooooooooo
canım bizim klima sanayi tipi klima dışardaki filtresi tozlanmış kirlenmiş büyükçe bi kısım ancak tazzikli suylan yıkanınca gidiyormuş anacım basınç yükseliyor klimanın motoruna baskı yapıyor oda 2000euro sırf motoruu oof yaniii devasa bişey adam geldi bunu dedi bunu demye 200euro aldıııı(((((((((((( adaletmi yaa buu
vereliniortak AYNI FKRDEYIM ARKDSM
HG CANM
VAWWW EVET KIS MORDA HOŞMU HIMM CADIARZU
bu klima nerde duruyor tatlım sen filtreler üzerindeyken mi su tuttun ki dış ünitede elektronik kart var ya su ona giderse kısa devre yaparsa kart yanarsa beraberinde bişeyleri daha yakarsa kurumadan devreye almasaydın barimmm
Cem cem varyaCEM GARİPOĞLU HANİ ŞU MÜNEVVERİ ÖLDÜREN ŞEREFSİZ
çiçegim alem hatunsun ha koptum walla :roflol: inşallah hasta olmazsın dikkatet kendine :1hug:
normal klima değil bebem bu 4 seneddir aynı şeyi yapıyoz bi adam vardı o yapıyordu bu sene ilk bebn yaptım yani merak etme doğru bişey eminim bundan korkmaaa çarpılmadım allahtann kaydirigubbakcemile3 ama olabilirdi tabii
yani o kısmında elektronik bi aksam yok şekercik
EVET TABLOMU TEKRR GETRYRM ORAYA ;
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *akıntı yok
8. 13 eylül 36,3*akıntı yok
9. 14 eylül 36,3*akıntı yok
10. 15 eylül --
11. 16 eylül 36,3**az beyaz akıntı(şeffaf degil)
12. 17 eylül 36,4 az beyaz akıntı
yorumlr ....:umursamaz:
bizim sanayi tip klimada varda sendeki hangi marka bilemiyorum ama filtreyi çıkarıp yıkadıysan tamamdır sana bi akıl verem klima yıkama ilacı satılıyor piyasada ondan alın bi kez yıkayın bi daha o kadar fazla toz kir tutmaz ve daha kolay temizlenir bir kere pıssttlatıyorsun bekliyosun kir kendi akıtyor az su tutup durula işlem tamam seninde beraberinde yıkanmana gerek yok yani kızlar bide olurda kombi soba klima şofben termosifon vs şikaayetiniz olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?