yumurtlaman yaklasıyor bidenemmmmmmmm test ne oldu ?opuyorumnanaktan sende cosmos gibi tablonu ates ölcumleri yerine koy bidenemmmm Şenizopuyorumnanaktan
hakkatten benden hariç herkes ordamı bee cok alındım ayıp etmişssnz kötükedihüso
o linkte böyle geyik yapsak banlanırız mazallah =))opuyorumnanaktan
Kimbilir zamana az kaldı içine mağlum oluyor ablaların bitanesiopuyorumnanaktan
Offf kİtty ya dayak İstİyorsun sen bence
ceylan canım hoŞgeldİnnnnnnnnnnnn
kızlar benim bir derdim var yaw bana bi haller oldu bebek kıyafetleri alıyorum car caput ne kadar sey varsa topluyorum pazardan ne olacak benim bu halim delikafadulden:roflol:
Çicekciğim iyiyim annemler burda bir alıştım bayram sonu 1-2 gün bunalım takılırım artık =))
Geçmişi okursan ben sana dedim ateş ölçüm topiğine koy diye a.s
:mymeka: LEN NEDEN BAŞKA YERLERE GİDİYONUZ YA...
BURDA ÖLÇSENİZE ATEŞİNİZİ ALLAH ALLAH YAA:dilcikar:
Ceylancım hoşgeldin
Hoşbulduk mürüvvet'm ve cosmom hoşbuldukhg ceylan
hahahaa bende de varda tutuyom kendimi her kan testine gitmemde beklerken bişeyler aldım ama artık dur dedimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bişey olmaz bebem yaa olucak inşallah bebişinnn sonra ne iyi ettim aldım diycennnnnnn
ayy yavrummmm kıyamammm ben ilgilenirim seninleee canım benimmmm allah başka dert vermesinn opuyorumnanaktan
katılıyorum o yüzden burası var çeneyi burda yapıyoruz orada ciddi hesap kitap işleri yapıyoruz kızlar orası okul burası kantin hesabı
ceylan hoş geldin caım
kittyy yalnız değilsin bende şu an bebe battaniyesi örüyorum potakal yeşil ve krem rengi çizgili aaa durun becerebilirsem resmini koyayım belki seninde için rahatlar çünkü sadece sen değilsin bende alıyorum olursa benim bebiş giyer olmazsa olana hediye götürürüm napimmm hoşuma gidiyor
hg canm testı dun basldm yapyrm tek cızık cıktı dun bugunde ölçecem sımdı 4 saati dolmsı bklym 12,30da dolyr
Ben aldım sonra yeni doğanlara verdim şimdi de komşumun meleği var bende onun için herşey almaya çalışıyorum çünkü,sanki kendi bebişimgibi saolsun o da öyle hissettiriyor..
Hoşbulduk mürüvvet'm ve cosmom hoşbulduk
nasıl keyifler mürüvvetim seninle pek konuşamadık şu bayram bitsin devamlı burdayım..
Sev beni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?