Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ceylan hoş geldin caım

kittyy yalnız değilsin bende şu an bebe battaniyesi örüyorum potakal yeşil ve krem rengi çizgili aaa durun becerebilirsem resmini koyayım belki seninde için rahatlar çünkü sadece sen değilsin bende alıyorum olursa benim bebiş giyer olmazsa olana hediye götürürüm napimmm hoşuma gidiyor

Kimbilir zamana az kaldı içine mağlum oluyor ablaların bitanesiopuyorumnanaktan

daha önce almıyordum sadece minnacık coraplarım vardı gecen ay basladı bu hastalık bende canım ya :roflol:

Offf kİtty ya dayak İstİyorsun sen bence

ceylan canım hoŞgeldİnnnnnnnnnnnn

kız ninikim bu kafayı yemede son nokta oluyor galiba :roflol::roflol:

kızlar benim bir derdim var yaw bana bi haller oldu bebek kıyafetleri alıyorum car caput ne kadar sey varsa topluyorum pazardan ne olacak benim bu halim delikafadulden:roflol:

hahahaa bende de varda tutuyom kendimi her kan testine gitmemde beklerken bişeyler aldım ama artık dur dedimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
bişey olmaz bebem yaa olucak inşallah bebişinnn sonra ne iyi ettim aldım diycennnnnnn

Çicekciğim iyiyim annemler burda bir alıştım bayram sonu 1-2 gün bunalım takılırım artık =))

ayy yavrummmm kıyamammm ben ilgilenirim seninleee canım benimmmm allah başka dert vermesinn opuyorumnanaktan

6.gÜn=36.4
7.gÜn=36.3
8.gun=36.6
9.gÜn=36.4
10.gün=36.4
11.gün=36.7
12.gün=36.5

COSMO BENCE BıR ıKı GÜN ıÇıNDE BELLı OLUCAK TATLIM ADEŞıN DÜŞÜŞE GEÇMıŞ BUGÜN YARIN YÜKSELıRSE BU SENıN DÜN YUMURTLADIĞIN ANLAMINA GELıCEK KUZUMAMA AYNI DÜZEYDE GıDERSE HENÜZ YUMURTLAMADIĞIN ANLAMINA

Ben aldım sonra yeni doğanlara verdim şimdi de komşumun meleği var bende onun için herşey almaya çalışıyorum çünkü,sanki kendi bebişimgibi saolsun o da öyle hissettiriyor..

COSMO BAK DELDıRTME BEYNıNı NE OLDU KıTTYE KIZIYORDUN SENDE ARTIK ORDA YATIP KALKÇAN GALıBA...MıLLETı TOPLAMA ORAYA YA...:mymeka:

BAK BURDA HERTÜRLÜ HıZMET VERıYORUZ ıŞTE :hulya:

Ceylancım hoşgeldin

Hoşbulduk mürüvvet'm ve cosmom hoşbulduk
nasıl keyifler mürüvvetim seninle pek konuşamadık şu bayram bitsin devamlı burdayım..

Sev beni opuyorumnanaktan

bende aynı seyi dusunuyorum topladıklarım elbet birinin işine yarar ziyan olmaz yani diyerek alıyorum canım kaydirigubbakcemile3 gecen gunde bere örmeye basladım bebek ama hersey hep kız seyi oluyor birde ulennnnnnnnnnnnnn cinsiyetini bile belirledim ben o derece sıyırdım yani :roflol::roflol: hadi koy bakayım resimine ördugun seyi opuyorumnanaktan

hg canm testı dun basldm yapyrm tek cızık cıktı dun bugunde ölçecem sımdı 4 saati dolmsı bklym 12,30da dolyr

tamam canım bakalım nemzan yumurtlicaksın opuyorumnanaktan

bebek için eşya alıyorsunuz hım ben almıyorum hatta benım ve esımın kucuklugune ait eşyalar bile ailelerde duruyor evıme sokmadım....ben iyi saymam hemde sonucuna katlanamam hergun evde gordukce kolay degıl....

Ben aldım sonra yeni doğanlara verdim şimdi de komşumun meleği var bende onun için herşey almaya çalışıyorum çünkü,sanki kendi bebişimgibi saolsun o da öyle hissettiriyor..

ayy canım benimmm ne güzel oluyor öylede bir ayrı yeri benimde var yakın arkideşimin bebeleri çok göremiyom ama içime sokasım geliyo çok seviyomm

Hoşbulduk mürüvvet'm ve cosmom hoşbulduk
nasıl keyifler mürüvvetim seninle pek konuşamadık şu bayram bitsin devamlı burdayım..

Sev beni opuyorumnanaktan

severim şekerim gel şöle yamacıma yamacımaaaa sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…