Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

daha daha yımırtlama yuktur şeffaf su gibi bir akıntın olacak o zaman gebe kalmada uygun döneme giriyorsun sonra yumurta akı kıvamlı akıntının olduğu günde yumurtlamış oluyorsun bu kıvamlı akıntıda en fazla 2 gün sürüyor en azından bende öle ama zaten yumurtanın da çatladuıktan sonra ömrü 24 saat daha var riskli döneme girmemişsin tatlım

hakkatten benden hariç herkes ordamı bee cok alındım ayıp etmişssnz kötükedihüso

yok anacım herkes değil ben kitty cosmo .....falan orda ben buraya ordan geldim kitty link attı cosmo da geçen gün geldi oda daha yeni orada linki kopyala gel tatlım orada tablolarımızı yayınlıyoruz ateş ölçümü yapıyoruz da gel oraya öğrenirsin hem sonra takip edersin

KIZIM SENıNKıNDEN CACIK OLMAZ NEYıNE YORUM YAPAYIM BE :hulya:

AYRICA SEN BENıM RAKıBıMSıN MÜROOO DA RAKıBıN OLDUĞUNA GÖREEEEEEEEEEE...SEN BıZıM RAKıBıMıZSıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııN Çok üzgünüm çoook

MÜRO VER ELıNı vereliniortak

yumurtlaman yaklasıyor bidenemmmmmmmm test ne oldu ?opuyorumnanaktan sende cosmos gibi tablonu ates ölcumleri yerine koy bidenemmmm Şenizopuyorumnanaktan

Ama o lınkte Çok fazla durmuyoruz canım burası gıbı deĞıl gÜnde en fazla 2 bılemedn 3 sayfa yazı olur geÇmıŞınde burası gıbı deĞıl sabah geldıĞımde dÜn ben Çıktıktan sonrası 25 kÜsÜr sayfaydı buranın Çenesı dÜŞÜk

:mymeka: LEN NEDEN BAŞKA YERLERE GıDıYONUZ YA...

BURDA ÖLÇSENıZE ATEŞıNıZı ALLAH ALLAH YAA:dilcikar:

kızlar benim bir derdim var yaw bana bi haller oldu bebek kıyafetleri alıyorum car caput ne kadar sey varsa topluyorum pazardan ne olacak benim bu halim delikafadulden:roflol:

alll vereliniortak

kızlar benim bir derdim var yaw bana bi haller oldu bebek kıyafetleri alıyorum car caput ne kadar sey varsa topluyorum pazardan ne olacak benim bu halim delikafadulden:roflol:

Kimbilir zamana az kaldı içine mağlum oluyor ablaların bitanesiopuyorumnanaktan

Cosmo bebeĞeemmmmmmmm hayatımın nururrr ÇıÇeĞĞĞĞĞĞĞĞĞmmmmmmm

kuzucuk bak daha senınkı bellı deĞıl hayatım bır ıkı gÜn geÇmelı kı anlayalım be anacım ya

o linkte böyle geyik yapsak banlanırız mazallah =))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…