6.gÜn=36.4
7.gÜn=36.3
8.gun=36.6
9.gÜn=36.4
10.gün=36.4
11.gün=36.7
12.gün=36.5
COSMO BENCE BİR İKİ GÜN İÇİNDE BELLİ OLUCAK TATLIM ADEŞİN DÜŞÜŞE GEÇMİŞ BUGÜN YARIN YÜKSELİRSE BU SENİN DÜN YUMURTLADIĞIN ANLAMINA GELİCEK KUZUMAMA AYNI DÜZEYDE GİDERSE HENÜZ YUMURTLAMADIĞIN ANLAMINA
ördükleirni buraya koyun kızlar bizde görelim...............minik minik
Ben aldım sonra yeni doğanlara verdim şimdi de komşumun meleği var bende onun için herşey almaya çalışıyorum çünkü,sanki kendi bebişimgibi saolsun o da öyle hissettiriyor..
bebek için eşya alıyorsunuz hım ben almıyorum hatta benım ve esımın kucuklugune ait eşyalar bile ailelerde duruyor evıme sokmadım....ben iyi saymam hemde sonucuna katlanamam hergun evde gordukce kolay degıl....
COSMO BAK DELDİRTME BEYNİNİ NE OLDU KİTTYE KIZIYORDUN SENDE ARTIK ORDA YATIP KALKÇAN GALİBA...MİLLETİ TOPLAMA ORAYA YA...:mymeka:
BAK BURDA HERTÜRLÜ HİZMET VERİYORUZ İŞTE :hulya:
... Ya sİz bÖyle anlatınca İÇİme kuŞku dÜŞÜyor...
Ben henÜz bu aŞamada deĞİlİm ya ....acaba sİzİn kadar İstemİyormuyum ben bebek..
Yanİ Öyle Çocuk eŞyaları falan gÖrÜnce ÜzÜlmÜyorum ne bİleyİm...
Ben daha çok mutlu oluyorum be ayyy oğlum olsada alsam şunu diyorum yada ayakkabı falan gördüğümde nike ta falan allahım minnacık kkk diyorum falan ayakkabıyla diyalog kuruyorum sonum sizin gibimi olucak açık konuşun lütfen
benimki yamuk birsey daha sekil yok yani allahın izniyle bir sakil alsın koayacagı canım :roflol: laf aramızda acemiyimde :roflol::roflol:ördükleirni buraya koyun kızlar bizde görelim...............minik minik
... Ya sİz bÖyle anlatınca İÇİme kuŞku dÜŞÜyor...
Ben henÜz bu aŞamada deĞİlİm ya ....acaba sİzİn kadar İstemİyormuyum ben bebek..
Yanİ Öyle Çocuk eŞyaları falan gÖrÜnce ÜzÜlmÜyorum ne bİleyİm...
Ben daha çok mutlu oluyorum be ayyy oğlum olsada alsam şunu diyorum yada ayakkabı falan gördüğümde nike ta falan allahım minnacık kkk diyorum falan ayakkabıyla diyalog kuruyorum sonum sizin gibimi olucak açık konuşun lütfen
inşalah kendi bebişinede alacagın gun gelecek ceylanım opuyorumnanaktanŞeniz
bende almıyordum canım sanırım baska boyuta gectim artık ondan alıyorum :roflol::roflol:
merhaba canımmm süpersinnSelam kızlar benim doğmamış bebişinde bi çekmece kıyafeti ayakkabıları biberonları emzikleri var :roflol: ama artık eşim müsade etmiyor almama mağazalardan çeke çeke çıkarıyor :roflol: bi gelsin hiç çıkartmıycam bu mağazalardan merak etme diyor..
Ben de senin gibiyim hatta benim hafta sonalrı gece hayatım vardır çokda istemiyo gibiyim sankim. HAni istiyom da ne bilim :sm_confused:
dps nerlerde
Ben de senin gibiyim hatta benim hafta sonalrı gece hayatım vardır çokda istemiyo gibiyim sankim. HAni istiyom da ne bilim :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?