Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hımmm :uhm:

... Ya sız bÖyle anlatınca ıÇıme kuŞku dÜŞÜyor...
Ben henÜz bu aŞamada deĞılım ya ....acaba sızın kadar ıstemıyormuyum ben bebek..
Yanı Öyle Çocuk eŞyaları falan gÖrÜnce ÜzÜlmÜyorum ne bıleyım...
Ben daha çok mutlu oluyorum be ayyy oğlum olsada alsam şunu diyorum yada ayakkabı falan gördüğümde nike ta falan allahım minnacık kkk diyorum falan ayakkabıyla diyalog kuruyorum sonum sizin gibimi olucak açık konuşun lütfen

ooo sarım meslektaşım nasıl keyifler işlerden vakit bulmuşsun bende sabah çalıştım Bu arada liberty çok fazlla yatırım yptı kriz dönümünde korkttu ..Bakalım kim kimi alacak ben bu şirketlere aklım ermiyor

Ben aldım sonra yeni doğanlara verdim şimdi de komşumun meleği var bende onun için herşey almaya çalışıyorum çünkü,sanki kendi bebişimgibi saolsun o da öyle hissettiriyor..

inşalah kendi bebişinede alacagın gun gelecek ceylanım opuyorumnanaktanŞeniz

bebek için eşya alıyorsunuz hım ben almıyorum hatta benım ve esımın kucuklugune ait eşyalar bile ailelerde duruyor evıme sokmadım....ben iyi saymam hemde sonucuna katlanamam hergun evde gordukce kolay degıl....

bende almıyordum canım sanırım baska boyuta gectim artık ondan alıyorum :roflol::roflol:

Kızım ben sabah ölçümü koyuyom yorumları alıyom geliyom buraya
Yorumları almak zorundayım bilmiyom çünkü
COSMO BAK DELDİRTME BEYNİNİ NE OLDU KİTTYE KIZIYORDUN SENDE ARTIK ORDA YATIP KALKÇAN GALİBA...MİLLETİ TOPLAMA ORAYA YA...:mymeka:

BAK BURDA HERTÜRLÜ HİZMET VERİYORUZ İŞTE :hulya:

Selam kızlar benim doğmamış bebişinde bi çekmece kıyafeti ayakkabıları biberonları emzikleri var :roflol: ama artık eşim müsade etmiyor almama mağazalardan çeke çeke çıkarıyor :roflol: bi gelsin hiç çıkartmıycam bu mağazalardan merak etme diyor..

ilgilerınzden dolayı teşşkr ederm canmlrm sagln yorumlrınz için yardmlrınz için ceyln inşllh canm benmde yognlgm gecer bayrm sonuda bırz yogn olrm ama iş brıkır gelene kadr kafamçokkarıştı

sen duygusuzsun kızım ondan :roflol::roflol:

ördükleirni buraya koyun kızlar bizde görelim...............minik minik
benimki yamuk birsey daha sekil yok yani allahın izniyle bir sakil alsın koayacagı canım :roflol: laf aramızda acemiyimde :roflol::roflol:

Ben de senin gibiyim hatta benim hafta sonalrı gece hayatım vardır çokda istemiyo gibiyim sankim. HAni istiyom da ne bilim :sm_confused:

inşalah kendi bebişinede alacagın gun gelecek ceylanım opuyorumnanaktanŞeniz

bende almıyordum canım sanırım baska boyuta gectim artık ondan alıyorum :roflol::roflol:

İnşallah kuzum zaten yakında gelmezse Pco'ma alacağım Cİciler laelaelaelaelae

merhaba canımmm süpersinn

Ben de senin gibiyim hatta benim hafta sonalrı gece hayatım vardır çokda istemiyo gibiyim sankim. HAni istiyom da ne bilim :sm_confused:

yerim senin gece hayatını gecelerin kadınııııııııııııııııııııııııııııııııııı :sm_cool:

ya bu konuda bende acuk kararsızım bi günüm bi günüme uymuyor bi gün çok isterken bi gün oof yaa nasıl olcak bu iş kafam kaldırcakmı hayatımız nasıl değişcek üstesinden gelcemmi gelmem gereklimi deyin endişelere kapılıyorum açıkçası itiraf ediyorummmmm

hayret ....... CADIARZU
senle hemfikir olmamız gerçekten ilginççç..........CADIARZU
bakalım ne çıkacak bunun altından görürcez naniknanik :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…