Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

derya ses ver ancm napıyorsun iyimisin?

İdare eder canım 1. kutu hapım bitti şimdi adet olmayı bekliyorum..

Dünden beri hastayım boğazlarım şişti grip oldum bi yandan..Bugün BABAMIN ölüm yıldönümü onun acısı bi yandan idare ediyorum işte...

Aynen çiçek bende öle düşünüyom hep
Çünkü bebekden sonra şahsi hayatın ölüyo bence
Tamamen ona endeksli bi yaşam olucak
Bilemiyom yani

ayy canım benim başınız saolsun mafoldumben

Aynen çiçek bende öle düşünüyom hep
Çünkü bebekden sonra şahsi hayatın ölüyo bence
Tamamen ona endeksli bi yaşam olucak
Bilemiyom yani

evet yaaa oof yani belkide bundan gelmiyorlar çünkü bizler kararsızız hayırlısı olaraktan yani düşününce canım belkide böylesi iyidir ne bilim yaa :sinifsinif:

cosma git len başka topiğe ne işin var kızım burda
o kadar da değil ya saçmalamayın kafamı buluyonuz benle

aboo bakıyorumda herkes etegindeki taşları bir bir döküyor yok gece hayatı yok keyiffff kocişleirniz ne diyorlar bu duruma sizinle aynı fikirdelermi???

aboo bakıyorumda herkes etegindeki taşları bir bir döküyor yok gece hayatı yok keyiffff kocişleirniz ne diyorlar bu duruma sizinle aynı fikirdelermi???

walla benimki başta isteksizdi şimdi benden çok istekli olmuyor yaa ben regli olunca benden çok üzülüyor artık
ama ben ne bilim ya anlatamıyorumki bunu bak konusu açılmasa bahsetmezdim valla tereddütlerim var yani arada kocişe hissettiriyom oda yanlış anlıyor sevmiyonmu beni gibilerinden iki ucu şeyli değnek durumu yanii neyse ya hayırlısı olsun zaten sitesem nolcak istemesem nolcak olmuyor zatii ya bide bu düşünceler sürekli değil gidip geliyor

ben paylaşmadım eşimle o çok istiyo üzülür diye diyemiyom ama öle yani
Kafam karışıyo bazen
Onun sorumluluğu uykusuzluk birine bağımlı olmak bilmiyom garip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…