anlıyorum tatlım çok iyi anlıyorum hayırlısı tabii şekercan
cosmo bu akşam pabuçların resimlerini koyacakmısın...
kız o topuklularla kucagında bebek taşıdığını düşünüyorumda :roflol:bir saga bir sola gidersin artıkın...kocişinde öndeeeee
civiciv canım bu taşıyabilecek mi ki acaba...kalkıp bebeği başaşağı taşımaz inşallah sositososito
Ninikkkkkkk mürüvveeeetttttt niye sustunuz nan
civiciv canım bu taşıyabilecek mi ki acaba...kalkıp bebeği başaşağı taşımaz inşallah sositososito
bgnkü ovulasyon testimde negatif(
haklısın o şekilde taşır cevabıda şu olur doktorda öle tutuyordu ama:roflol:
test yaptım geldım canım tek cizgı dunkü gibi ama hafifffffff silik gibi ama yanı orda cizgı vr dye belıryor sadece
Ya hayır düz tutarım da ben deli sakarımdır mesela ,her gece eşimin muhakkak gözüne parmağımı sokarım hiç sekmez yani hergece muhakkak kaydirigubbakcemile3
Acaba diyom bebeğe de bişey yaparmıyım yasakkelime
Ya hayır düz tutarım da ben deli sakarımdır mesela ,her gece eşimin muhakkak gözüne parmağımı sokarım hiç sekmez yani hergece muhakkak kaydirigubbakcemile3
Acaba diyom bebeğe de bişey yaparmıyım yasakkelime
yaw sende haklısın bacım ne diyim arada gelen giden şeyler bunlarrr tatlımm elbette süper bi duygu yawww bak bu açıya geçincede bitiyommmmmmmvalla cosmo siz iki anten anladınız birbirinizi ama ben anlamıyorum sizi...
kızım saçmalamayın be nasıl iş bu?salak bak ne kadar müthiş bir duygu düşünsene birine bağlı olmak değil birinin sana ihtiyacının olduğunu bilmek ve tabiki önce allah sonra senin sayende onun büyümesi herşeyi senden öğrenmesi ne müthiş ya...
anlıyorsun hım güzel çiçem o zaman bizede anlatırmısın??CADIARZU
çiçekkk puan verirken hangi maksatla yazdın anam onu
haklısın o şekilde taşır cevabıda şu olur doktorda öle tutuyordu ama:roflol:
saglık olsun canım yarında denersin....test bozuktır belki çiçege sor bak o biliyor bozuk testleri mazisi var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?