Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

valla cosmo siz iki anten anladınız birbirinizi ama ben anlamıyorum sizi...

kızım saçmalamayın be nasıl iş bu?salak bak ne kadar müthiş bir duygu düşünsene birine bağlı olmak değil birinin sana ihtiyacının olduğunu bilmek ve tabiki önce allah sonra senin sayende onun büyümesi herşeyi senden öğrenmesi ne müthiş ya...

cosmo bu akşam pabuçların resimlerini koyacakmısın...
kız o topuklularla kucagında bebek taşıdığını düşünüyorumda :roflol:bir saga bir sola gidersin artıkın...kocişinde öndeeeee

civiciv canım bu taşıyabilecek mi ki acaba...kalkıp bebeği başaşağı taşımaz inşallah sositososito

Koycam valla a.s
yok yok düz yürürüm ben merak etme ninikle karıştırdn heralde beni sen yerimseniben
cosmo bu akşam pabuçların resimlerini koyacakmısın...
kız o topuklularla kucagında bebek taşıdığını düşünüyorumda :roflol:bir saga bir sola gidersin artıkın...kocişinde öndeeeee

Ya hayır düz tutarım da ben deli sakarımdır mesela ,her gece eşimin muhakkak gözüne parmağımı sokarım hiç sekmez yani hergece muhakkak kaydirigubbakcemile3
Acaba diyom bebeğe de bişey yaparmıyım yasakkelime
civiciv canım bu taşıyabilecek mi ki acaba...kalkıp bebeği başaşağı taşımaz inşallah sositososito

test yaptım geldım canım tek cizgı dunkü gibi ama hafifffffff silik gibi ama yanı orda cizgı vr dye belıryor sadece

saglık olsun canım yarında denersin....test bozuktır belki çiçege sor bak o biliyor bozuk testleri mazisi var......

Anam adamnın gözünümü çıkartsaksın sen....ne istiyrosun adamdan...kocişine bakamıyan bebege nasıl bakıcak kız....büyü azcık büyü

allaha emanet artık.....:Saruboceq:biz dua ederiz burdan allahım sen o küçük meleği cosmonun azabından koru yarebbim diye...allahta korur delikafadulden

yaw sende haklısın bacım ne diyim arada gelen giden şeyler bunlarrr tatlımm elbette süper bi duygu yawww bak bu açıya geçincede bitiyommmmmmm

anlıyorsun hım güzel çiçem o zaman bizede anlatırmısın??CADIARZU
klava: klava: klava:

çiçekkk puan verirken hangi maksatla yazdın anam onu

valla ne yazdığımı hatırlasdam açıklıycamdaa kaydirigubbakcemile3

allahımmmm ne kabahat işledim sana yarabbim....bir tane normal bir insan bir tane yarebbim ....bu topiğe de nasip et allahım:Saruboceq:

deryacaım hosgeldin canımın ici opuyorumnanaktanŞeniz baban icin üzüldüm canım allah rahmet eylesin topragı bol mekanıda cennet olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…