allahımmmm ne kabahat işledim sana yarabbim....bir tane normal bir insan bir tane yarebbim ....bu topiğe de nasip et allahım:Saruboceq:
yaw sende haklısın bacım ne diyim arada gelen giden şeyler bunlarrr tatlımm elbette süper bi duygu yawww bak bu açıya geçincede bitiyommmmmmm
klava: klava: klava:
valla ne yazdığımı hatırlasdam açıklıycamdaa kaydirigubbakcemile3
:roflol: bu topuklu aldgna göre kesın zaten bahsi kayıp etmeyı göze almış hamişken gımezki gıyeceksede bahsi kayıp edeck demkdır yehuuu gıden ben olmucamcosmo bu akşam pabuçların resimlerini koyacakmısın...
kız o topuklularla kucagında bebek taşıdığını düşünüyorumda :roflol:bir saga bir sola gidersin artıkın...kocişinde öndeeeee
arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim :roflol:sanki kendi cok normalde etrafında normal insan arıyor :roflol:
herşeyin bir ilki vardır yazmışsın tatlım
kuzucuk cosmo seni bozuyor gel sen benim yamacıma uyma onalmaz: :teselli:
:roflol: bu topuklu aldgna göre kesın zaten bahsi kayıp etmeyı göze almış hamişken gımezki gıyeceksede bahsi kayıp edeck demkdır yehuuu gıden ben olmucamhihoyyyt
Canlarım hepiniz sağolun rahatsızım bakamıyorum kusura bakmayın biraz dinleneyim öptüm sizi görüşürüz..
kızlaaaaaarrrr selammm... nabersiniz? geçmişte önemli bişi varmı? özet geçebilirmisiniz :) okimiim şimdi. çok sayfa geçmiş Şeniz
Canlarım hepiniz sağolun rahatsızım bakamıyorum kusura bakmayın biraz dinleneyim öptüm sizi görüşürüz..
derya canım dikkat et kendine...hadi özletme gel tamam mı
Görüşiciğiz kızım satın alıcam bu forumu he he kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?