Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

allahımmmm ne kabahat işledim sana yarabbim....bir tane normal bir insan bir tane yarebbim ....bu topiğe de nasip et allahım:Saruboceq:

arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim :roflol:sanki kendi cok normalde etrafında normal insan arıyor :roflol:

herşeyin bir ilki vardır yazmışsın tatlım

kuzucuk cosmo seni bozuyor gel sen benim yamacıma uyma ona lmaz: :teselli:

cosmo bu akşam pabuçların resimlerini koyacakmısın...
kız o topuklularla kucagında bebek taşıdığını düşünüyorumda :roflol:bir saga bir sola gidersin artıkın...kocişinde öndeeeee
:roflol: bu topuklu aldgna göre kesın zaten bahsi kayıp etmeyı göze almış hamişken gımezki gıyeceksede bahsi kayıp edeck demkdır yehuuu gıden ben olmucam hihoyyyt

civcivim onlar ovulasyon testi yapıyor gebelik testi degil canım :1rolleyes:

kitttyyyy yanlız az önce konuştuklarını duysaydın böyle düşüneceğini hiç sanmam...biz burda bebek diye ölelim çiçekle bu saf tuturmuş yok bakabilcekmiymiş,yok gece hayatı varmışş onla nasıl ilgilencekmiş falan

Canlarım hepiniz sağolun rahatsızım bakamıyorum kusura bakmayın biraz dinleneyim öptüm sizi görüşürüz..

kızlaaaaaarrrr selammm... nabersiniz? geçmişte önemli bişi varmı? özet geçebilirmisiniz :) okimiim şimdi. çok sayfa geçmiş Şeniz

Offf kızlar offf elk.ler bı gelıyo bı gıdıyor bende bı Çıkıyom bı dÜŞÜyommm haberınız ola yoksam bılınkı bızım teknolojı ÇÖkmÜŞtÜrrrr

kızlaaaaaarrrr selammm... nabersiniz? geçmişte önemli bişi varmı? özet geçebilirmisiniz :) okimiim şimdi. çok sayfa geçmiş Şeniz

hoşgelsin canım boşver önemli bişey yok geçmişte sadece çiçemle cosmoya ders veriyorduk annelik duygu nedemektir diye anlatmaya calışıyoruzda...onalr gece hayatı lilk kik gezmekten bakamaktan hatta ve hatta yolda taşıyamamaktan bahsediyorlar....
düşünebiliyormusun cosmo bebeği baş aşagıya taşıyacak neden doktorda öle taşıyormuş baksen ya

Canlarım hepiniz sağolun rahatsızım bakamıyorum kusura bakmayın biraz dinleneyim öptüm sizi görüşürüz..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM SEN DNLEN TATLIM BAK DİNLEN DEDİKLERİMİZ BİZE DUACI BU TOPİCTE GÖRÜŞÜRÜZ TATLIM

derya canım dikkat et kendine...hadi özletme gel tamam mı

CANIM NE DİYO BUNLAR SANA TATLIM YANLIZ BULDULAR ÜSTÜNE Mİ GELİYOLAR HE KUŞUMMMM KIRARIM BEN BUNLARIN BOYNUZLARINI GELDİM SENİDE ALDIM YAMACMA ÖLE 3 E 1 OLURMU YAWW ADALET YOK BUNLARDAklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…