Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

aman yaa bayan olmak nede zor şey yaa hem doğurmaya uğraş sonra bi yandan çalış allah hepimize kolaylık versin tatlım yaa inşallah gönlüne göre bulursun bi gün yaa

ÇıÇemmmmmmmmm sen neler yaptın anlat bakımmm...

Ne kıtty ne dılek ne mÜroo cosmo bı ayrı zaten onun kafa gÖz patlatÇam..nana derya tubılosh tuba kımse yok yaaa

Bu arada soĞan kÜrÜnÜ yapmak ıstedım ama en fazla 3-4 yudum ıÇebıldım ya...ıÇım dıŞıma Çıktı ıĞrenÇ bıŞey anlaıtnca bıle fena oluyorum aklıma gelıyoır nasıl ıÇtınız sız onu be

ÇİÇek puanlarımıza ne olduĞu hakında bİr fİkrİn varmı?

bilmiyorum tatlım ya ama herkesin gitmiş sanırım yükleme oldu fazladan siteyi rahatlatmak amaçlı yapıldığını düşünüyorum şahsen şekerr

soğan kürü ılıkken fena değildi yaa iğrençtitde yine bi nebzee iyiydi yaptım ama 11 gün sonra sıkıntı bastı kür yapmaktan önceki ay incir kürü yapmıştım çünkü ııyy yani hepsiii

KıTTYY YAVRUM SENıN KOLUN UZUNDUR NE OLDU BıZıM ŞU PUANLARA Bı ÖĞREN BAKıMM YÖNETıMDEN KANKASIN NASILSA ONLARLAdelikafadulden

LEN VARYA ORDA BıYERDE SAKLANDIĞINI BıLıYORDUM ıŞTE...HAHAHA NASIL IKARDIM AMA SENı kötükedihüso

KİTTYY YAVRUM SENİN KOLUN UZUNDUR NE OLDU BİZİM ŞU PUANLARA Bİ ÖĞREN BAKİMM YÖNETİMDEN KANKASIN NASILSA ONLARLAdelikafadulden

önce bayram icin böyle yaptıklarını düsündüm canım ama bugun baktım hala degişmemiş herkesin puanı aynı olmus :sm_confused:

KıTTYYY BEBEĞM HOŞGELDı NE YAPTIN BAKıMM BAYRAMDA ANLAT NERELERE GıTTıN...GEZENTı lülülülülülü

yok kızım yaw yeni geldim kaydirigubbakcemile2 çiçegimle senden baska kimsecikler yok galiba

sen ne yaptın senin nasıl gecti bayramın canım opuyorumnanaktanŞeniz

En gÜzelİnİ yapmıŞsın anacım parasız gezmek olmuyor kİ yaa

dogru ninikim yaw dısarı cıktıgında para gidiyor evde oturunca iyi birde bayram gezmesine gitsen elin bos gidemiyon oda ayrı bir masraf ah ahhhhhhhhhhhhhhh paranın gözü kör olsun

herkese selammmmmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekercim çok özledimm yawwwwwwrummm seniiii opuyorumnanaktan

Cadıarzu İncİr kÜrÜ daham ı kÖtÜ yoksa
yaa çok şeekerli oluyor bayıyorr adamııı

yok kızım yaw yeni geldim kaydirigubbakcemile2 çiçegimle senden baska kimsecikler yok galiba

ende burdayım ama işler var bilgisayarda bi onlara bakıyom bi gidiyom exceldeki işlere yani yarı burdayımmm kaydirigubbakcemile3

naber cicegim bidenem opuyorumnanaktanŞeniz

iyiyim tatlımmmm sizi gördüm daha iyi oldum aşkitommcumm opuyorumnanaktan
iş var acuk işte çalışasım yok ama yapıyom bişeyler ağırlık vermem lazım buralardayım ama bilgisayradyım sizleyim yani ara ara katılırım şekercim
sen nasılsın nasıl geçti bayram yordu beni acuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…