iyiyim tatlımmmm sizi gördüm daha iyi oldum aşkitommcumm opuyorumnanaktan
iş var acuk işte çalışasım yok ama yapıyom bişeyler ağırlık vermem lazım buralardayım ama bilgisayradyım sizleyim yani ara ara katılırım şekercim
sen nasılsın nasıl geçti bayram yordu beni acuk yaa
Valla kİtty bİzde evdeydİk anacım...2.gÜnÜ yasİn İzİnlİydİ..kordona gİttİk kahvaltıya bİ gÜzel kellepaÇa Çorbamı İÇtm...hımmmmmm valla olsada İÇsem bİ daha...bolbol sarımsak sİrke dÖktÜm...benİm kİbar kocamda mercİmek İÇtİ..Çok leazzetlİydİ valla ordan İncİraltı yaptık..ordan balÇova anam aĞladı dolaŞmaktan..sonrada evİmİze geldİk...
Sewmaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyorsun Şeker...aĞrıların devam mı
ninikim burdayım sobeledin beni ebe ebe ebeopuyorumnanaktan
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlar ?
özledim be yaa siziiiii opuyorumnanaktan
evet canım, eğer hamiş olursam bebekle birlikte myomlarda alınacak, şimdi ameliyat olmam çok riskli yumurtalıklarda zarar görebilir diye öncelikle böyle bişi deneyelim dedi doktorum hayırlısı bakalım nasıl olacak :uhm:Had İ hayırlısı Şekerİm...Çatlatma İĞnesİ olucalksın dİmİ...sÜper..
iyyim şekercim, sen nasılsın opuyorumnanaktan
eskisi kadar ağrım yok biraz daha iyiym, yarın iğne olacağım bakalım. inş olumlu sonuçlanır. hayırlısı
günaydın şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende bendee bendeeeeeeee nasılsın tatlım ağrın sızın durumların nedir opuyorumnanaktan
inşaallah canım, :Saruboceq:SEMASUCUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRSIN TATLIM...AGRILARINININ OLMAMASINA SEVİNDİM...zemuszemus
lmaz: EVET KAÇAMADIN BENDEN delikafadulden
NBR CANIM İYİSİN?
inşaallah canım, :Saruboceq:
sen nasılsın cifciffff opuyorumnanaktan
evet canım, eğer hamiş olursam bebekle birlikte myomlarda alınacak, şimdi ameliyat olmam çok riskli yumurtalıklarda zarar görebilir diye öncelikle böyle bişi deneyelim dedi doktorum hayırlısı bakalım nasıl olacak :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?