Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Valla kıtty bızde evdeydık anacım...2.gÜnÜ yasın ızınlıydı..kordona gıttık kahvaltıya bı gÜzel kellepaÇa Çorbamı ıÇtm...hımmmmmm valla olsada ıÇsem bı daha...bolbol sarımsak sırke dÖktÜm...benım kıbar kocamda mercımek ıÇtı..Çok leazzetlıydı valla ordan ıncıraltı yaptık..ordan balÇova anam aĞladı dolaŞmaktan..sonrada evımıze geldık...

tamam cicegim kolay gelsin sana bidenem Şenizopuyorumnanaktan

zivziv gezmişiniz yaw iyi yapmıssınız ama :1hug: benimki evde kalmak istiyor surekli dısarıda olunca evini özluyor ne yapsın annesi ve babasıda burda olmayınca ohhhhhhhhhhhh gitmemiz gerekmedi ne guzel oldu yaw :roflol::roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, Ceylan+, cicekcik+, ninik+, sarıcivciv+
şıssssssssssssstttttttttttttt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinizde niye bos geldiniz selam sabah yok kaydirigubbakcemile

HAYIRDIR KıTTY....NEDEN EVDEN ÇIKMIYOR EŞıN AÇIK KONUŞ LÜTFEN CADIARZU yerimseniben BıZ< YABANCI DEĞıLıZ...ÇEKıNME

Kıtyyyyyyy ablam en ıyısı evde dınlenmek keŞke bızde sızın gıbı evde olabılseydık....3 gÜn bayram tatılı ama hep zıyaret vardı...erıfe gÜnÜ mezarlıktan baŞladık...takı dÜn akŞam saat 18,00 da eve gırdık....ıstanbulda bır uÇtan bır uca gıt gel...yagmur bır yandan...

Had İ hayırlısı Şekerİm...Çatlatma İĞnesİ olucalksın dİmİ...sÜper..
evet canım, eğer hamiş olursam bebekle birlikte myomlarda alınacak, şimdi ameliyat olmam çok riskli yumurtalıklarda zarar görebilir diye öncelikle böyle bişi deneyelim dedi doktorum hayırlısı bakalım nasıl olacak :uhm:

günaydın şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende bendee bendeeeeeeee nasılsın tatlım ağrın sızın durumların nedir opuyorumnanaktan

çiçeeemmmmm fıstığım nasılsın, topiği özlemişim ya. iş yerinde birimim de değişti bugün yeni yerdeyim buraya da alışmaya çalışıyorum bi taraftan :sinifsinif:
ağrılarım eskisi kadar çok değil, klomen kullandım 5 gün, yarın pregnyl iğne olacağım. bakalım hayırlısı artık. inş iyileşirim atlatırım bu sıkıntıları da küçük meleğime kavuşurum inş :Saruboceq:

inşaallah canım, :Saruboceq:
sen nasılsın cifciffff opuyorumnanaktan

SEMASU İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR....BAYRAMDA ZİYARETLERDEN DOLAYI KENDİMİZE ZAMAN AYIRAMADIK VALLAHİ SADECE DÜN AKŞAM İŞTE ODA YAKIN ARKADAŞLARA GİTTİK...21 EYLÜLDE REGL OLDUM TATLIM ERTELEDİK UMUTLARI BİR DAHAKİ AYA BAKALIM HAYIRLISI....:sinifsinif:

hayırlısı olsun tatlım yaa valla inşallahh hamiş kalırsın hemennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…