Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nınık tatlım puanlarla ılgılı yorumları gÖrdÜm anket falan var...bu sırada sorunlar yorumlanır konuŞulurken edıtÖr sanırım herkesın puanlarını sılmıŞ....sorular ve sorunlar kısmında per puanları dıye konu var....

selam kızlar doktordan geliorum...ramazandan sonra gel alttan muayene edim demişti..gittim bende...
okadar moralim bozukki yaaa.....mafoldumben
rahmim küçükmüş..polikistikoverim hala devam ediomuş...
yaptıgım ovulasyon testleri hep negatif.....
hiç ii haber yok anlıcanız...
moralim yerlerde...
aklım çok karışık....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

slm kıslarr ben geldimmm nasılsınız bakimmm bütün bayram gezmelerden gelmedin,iz topimizeee dövecem şimdi sizi sıraylaaa bidaha bukadar uzun bırakıp gitmek yok tamam mıııı

iyi bari tatlım sevindim daha iyi olmana alışırsın tatlım yaa insanoğlu herşeye alışıyorrr canım benimm dualrım seninle tatlım gelicek bebennn inşallah hayırlısıylannn

canım ya çok geçmiş olsun tatlımm yaa üzme kendini nolur hayır vardır her şerdee lütfen mafoldumben

slm kıslarr ben geldimmm nasılsınız bakimmm bütün bayram gezmelerden gelmedin,iz topimizeee dövecem şimdi sizi sıraylaaa bidaha bukadar uzun bırakıp gitmek yok tamam mıııı

hoşgeldin canım ya site gümledi gitti sen nasılsın opuyorumnanaktan

dışarda kurtlar vadisinin bi kısmı çekiliyor görseniz kodaman kaynıyor hahahaaaaa gidip birinin dizine sıkıcam şincikkk aaaaaaaaa

Tatlıcıkcanım yazıp gıtmıŞsın hemen dretleŞemedık hıÇ...moralını bozma kuzum ya

Slm hepınıze kızÇelerrrr

kızlarrrrr kırmızı kartımı aldım devre dıŞı kaldım hemde bayram sabahı gÖzÜmÜ onla aÇtımmmmmm
offf yaaa offffff

Kızlar puanlar yerlerde hayırdırrrr

sıteye gırılmıyor gırıyosun yazılmıyorr

ne yaptılar anacım bu sıteye bÖleee

zate derdımız var burda arefe akŞamı dr ye gıttım.amacım dr deĞıldı teyzemı zıyarete gıttım o dr umun yanında muayenehanede ÇalıŞıyor dr de ordaydı durumumu bılıyo zaten gel dedı kımsee yokken bakalım ooo yumurtlamıŞsın dÜzelmıŞ dedı hapın etkısı geÇmıŞ dedı bı de dedıkı 1-2 gÜne regl olucaksın dedı sabahına oldum hep onun yÜzÜnden dr u beklıyomuŞ kurcalasın dıye geldı gelmez olasıca

ahanda kafama kırmızı kart düştü kaydirigubbakcemile3
kafam karıştı :S birdaha gg den test mest almıcam. test silik çıkmıştı, bugün kırmızı kart yedim.
ama felaket bulantım var :gitme:
yha yumurtlama zamanına denk getiremedik. geç başladık fik fike.
birdhaki ay inşallah opuyorumnanaktan

ANNE OLMAK ıSTıYORUM

Ben anne olmak istiyorum! Anne olmak bebeğim için telaşlanmak,
Onun için her çileye katlanmak istiyorum,Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak ,Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum,Bu dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca ,O gelecek o gelmeli O gelmese ben gitmeliyim…

tatlım üzülme bende yedim hemde bayram sabahı iğrenç bir bayram geçirdim öfkemden dün evi badana yaptık eşimle hala da öfkem dinmedi. Pazar günü bi koridor kaldı boyanmadık orayı boyucam varsa sizin evdede böle işler acayip ii geliyor tavsiye ederimmmm

Slm hepİnİze kızÇelerrrr

kızlarrrrr kırmızı kartımı aldım devre dıŞı kaldım hemde bayram sabahı gÖzÜmÜ onla aÇtımmmmmm
offf yaaa offffff

üzüldüm tatlım ya hayırlısı olsun ne diyelim diycek bişey yok her şerde bir hayır vardır tatlım üzme canını inşallah bu ay olucak tatlım yaa :sinifsinif:

canım benimmm elbet gelicek birazdaha sabır tatlım biraz daha inş.tez zamanda kucağın dolar senin ve cümle bekleyenlerinnn

sendemi brütüsss :sinifsinif:

mafoldumben

üzüldüm tatlım ya hayırlısı olsun ne diyelim diycek bişey yok her şerde bir hayır vardır tatlım üzme canını inşallah bu ay olucak tatlım yaa :sinifsinif:

kader de varsa düzülmek neye yarar üzülmek bizimkide o hesap her ay aynı terane gerisi hep bahane bu ay ateş mateş ölçmücem hiçbirşey yapmıcam fikfikte canım isterse yapıcam istemezse yapmıcam olursa olur olmazsa olmaz böle kendime yapıyorum sonra çok üzülüyorummm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…