Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

OFF FSTONE YA ÜZÜLDÜM CANIM BE...NAPALIM KUZUCUK HAYIRLIS I BUYMUŞ DEMEK...ÖNÜMÜZDE BıR SÜRÜR AY VAR HAYATIM ELBET BıZDE KALICAZ HAMıLE ÜZÜLME LÜTFEN...KIYAMAM BEN SANA YAA:teselli:

Bu arada geÇen topıcte bırı adet gecıkmesı gebelıĞe hazırlıkmıŞ falan demıŞtı Öle bıŞey mÜmkÜn deĞılmıŞ tıbben dr ye sordummm. Benım gecıkme sebebım bu ay yumurtamın geÇ olgunlaŞması ve ÇatlamasıymıŞ yanı klızlar 2 kez yımırtlamıŞım bu doĞru teŞhıs ıkıncı yumurtlama 32. GÜnÜmde oldu ve 15 gÜn sonra reglımı olması gereken gÜnde oldum. Dr dedıkı yumurtladıktan sonra 15 gÜn sayın ve o gÜn reglı gÜnÜnÜz olmazsa nız o gÜnden 1-2 gÜn sonra test yapın dedı bende bu ay bÖle yapıcam

doğru söylüyorsun tatlım ya hayırlısı hakkımızda nasıl istiyorsan öyle yap tabikidee

OFF FSTONE YA ÜZÜLDÜM CANIM BE...NAPALIM KUZUCUK HAYIRLIS I BUYMUŞ DEMEK...ÖNÜMÜZDE BİR SÜRÜR AY VAR HAYATIM ELBET BİZDE KALICAZ HAMİLE ÜZÜLME LÜTFEN...KIYAMAM BEN SANA YAA:teselli:

dimi kalıcaz elbet dimi mafoldumben

TubıŞ canım dÜn gÖrÜŞÜrÜz dedım ben bı gÜze uyu...yasın aradı saat 7 ye ÇeĞrek varken..yoksa akŞaama aÇ kalıcaktı kuŞum ya..abımde bende kalıyor oda aÇ kalıcaktı valla..Öyle bır uyumuŞum kı sÜperdı valla

OFF FSTONE YA ÜZÜLDÜM CANIM BE...NAPALIM KUZUCUK HAYIRLIS I BUYMUŞ DEMEK...ÖNÜMÜZDE BİR SÜRÜR AY VAR HAYATIM ELBET BİZDE KALICAZ HAMİLE ÜZÜLME LÜTFEN...KIYAMAM BEN SANA YAA:teselli:

AMA KIYDILAR BANA NİNİKİMMMM YAAAAA HEMDE BAYRAM SABAHI BU BANA YAPILIRMI YAAAAA

AMA Bİ YANDANDA MUTLUYUM CANIM EN AZINDAN GEÇEN SEFER DÜŞÜĞE SEBEP OLAN HAPTAN KAYNAKLI YUMURTA BOZUKLUĞUM DÜZELMİŞ HERŞEY YOLUNDA YANİ BİDE BU AY İKİ YUMURTAMLA GEBE KALAMADIM BİR TANEDE HİÇ ŞANS VERMİYORUM KENDİME :roflol:

Kalıcaz tabı ÇıÇeĞım benımmmmmmm...

Kuzucuk Şımdı bu katsayı olayı Şu kısaca Özetleyım..mesela senın 100 puanın varken sevıye 10 oluıyordu ya Şımdı yÜz puan yerıne 10 puanda sevıyen 1 olucak deĞıŞen hıÇbırŞey yok ÇÜnkÜ herkesınkı aynı oranda deĞıŞmıŞ..Öyle dıyor yÖnetım ama bence Öyle deĞıl...aldıĞımız ıtıbar puanları ne olucak mesela senın Çok yÜksektı puanın..?

hayatımçok yumurtlamanda önemli değilki işte ya...mühim olan denk gelmesi en önemlisi rabbimin ol demesi
bu ay hiiiiiiç çalışmadım valla özellikle yumurtlama dönemimde abim bizde zaten birliktelik olmadı dolayıısyla...olursa şaşarım olmazsada hiç üzülmicem ilişkilerden sonrada hiç yatmadım hemen kalkıp banyomu yaptım..nasibimde vardsa herşeklde olucak yoksa olmıcak zaten

fstone . tubişşş çok şaşırdımmm olsun canlarım bidahaki aya işallahhh .... ninikimmmm burda beni delirtiyorlarrr .. evime gitmek istiyormmmm kurtar beniiii

Lısteden sorumlu devlet bakanı tubılosh hanım artık Şu lısteye bır el atsakta bı gÖrsek kuŞum ya...

iki yumurtlama zamanınıda hem öncesini hem beraberindeki 2 günü kaçırmadım tesadüfende pazara denk geldi c.tesi pazar çalışma yaptık sabah daha ii diyolar ya sperm kalitesi için ama gelgelelim ellerimiz yine boşşşş olmadımı olmuyor ben hadi olsun diyorum sabaha duş alıyorum gece sırt üstü yatıyorum hiç kalmıyorum belimde yastık ama yok bide savurgan olcam düzensiz bakalım ne olacak

TUĞBA EWET YA LıSTEYı DÜZENLE ANACIM BENıDE EKLE 19 EKıMM DıYEEE YANINADA YAZ GEBERESıCE GELME EMı DıYEEEE BEBıŞ GELECEK YAZ opuyorumnanaktan

Ohhhh Çok Önemsıyorsun canım ya...o kadar ıtına gÖsterme zaten kuŞum ...bak sadece Şunu dÜŞÜn hayatım rabbım ol derse olucak ıŞ bıttı...sen ormal ılŞkını tabıkı yaŞıcaksın ama sabaha kadar kıpırdamadan yatmak falan saÇma yapma bence bak ondan sonra ıŞe kesın gÖzÜyle bakıyor ınsan sonrada o psıkolojıden Çıkmak kolay olmuyor

Yaw kızÇeler hoŞ gelmıŞınızde sesınız nıye Çıkmıyor yaaaaaa aloooooo bayramda dılınızımı yuttunuz bacım bı ses verın sonra gıdın okuyun geÇmıŞı aaaaaaa

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ninik, as.semasu.as., cicekcik+, fstone+, muruvvet+, NANA81+

NERDEWSıNıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ninik, as.semasu.as., cicekcik+, fstone+, muruvvet+, NANA81+

NERDEWSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

inşallah tatlım ya inşallah

anladımm o katsayı doğru diyon ama herkeslerden gitti sanırsam neyse sağlık olsun biz yine birbirimizi itibarlı yaparuk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…