doğru söylüyorsun tatlım ya hayırlısı hakkımızda nasıl istiyorsan öyle yap tabikideekader de varsa düzülmek neye yarar üzülmek bizimkide o hesap her ay aynı terane gerisi hep bahane bu ay ateş mateş ölçmücem hiçbirşey yapmıcam fikfikte canım isterse yapıcam istemezse yapmıcam olursa olur olmazsa olmaz böle kendime yapıyorum sonra çok üzülüyorummm yaaa
OFF FSTONE YA ÜZÜLDÜM CANIM BE...NAPALIM KUZUCUK HAYIRLIS I BUYMUŞ DEMEK...ÖNÜMÜZDE BİR SÜRÜR AY VAR HAYATIM ELBET BİZDE KALICAZ HAMİLE ÜZÜLME LÜTFEN...KIYAMAM BEN SANA YAA:teselli:
OFF FSTONE YA ÜZÜLDÜM CANIM BE...NAPALIM KUZUCUK HAYIRLIS I BUYMUŞ DEMEK...ÖNÜMÜZDE BİR SÜRÜR AY VAR HAYATIM ELBET BİZDE KALICAZ HAMİLE ÜZÜLME LÜTFEN...KIYAMAM BEN SANA YAA:teselli:
ama kıydılar bana ninikimmmm yaaaaa hemde bayram sabahı bu bana yapılırmı yaaaaa
ama bi yandanda mutluyum canım en azından geçen sefer düşüğe sebep olan haptan kaynaklı yumurta bozukluğum düzelmiş herşey yolunda yani bide bu ay iki yumurtamla gebe kalamadım bir tanede hiç şans vermiyorum kendime :roflol:
hayatımçok yumurtlamanda önemli değilki işte ya...mühim olan denk gelmesi en önemlisi rabbimin ol demesi
bu ay hiiiiiiç çalışmadım valla özellikle yumurtlama dönemimde abim bizde zaten birliktelik olmadı dolayıısyla...olursa şaşarım olmazsada hiç üzülmicem ilişkilerden sonrada hiç yatmadım hemen kalkıp banyomu yaptım..nasibimde vardsa herşeklde olucak yoksa olmıcak zaten
TUĞBA EWET YA LİSTEYİ DÜZENLE ANACIM BENİDE EKLE 19 EKİMM DİYEEE YANINADA YAZ GEBERESİCE GELME EMİ DİYEEEE BEBİŞ GELECEK YAZ opuyorumnanaktan
Kalıcaz tabİ ÇİÇeĞİm benİmmmmmmm...
Kuzucuk Şİmdİ bu katsayı olayı Şu kısaca Özetleyİm..mesela senİn 100 puanın varken sevİye 10 oluıyordu ya Şİmdİ yÜz puan yerİne 10 puanda sevİyen 1 olucak deĞİŞen hİÇbİrŞey yok ÇÜnkÜ herkesİnkİ aynı oranda deĞİŞmİŞ..Öyle dİyor yÖnetİm ama bence Öyle deĞİl...aldıĞımız İtİbar puanları ne olucak mesela senİn Çok yÜksektİ puanın..?
delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?