kurtlar vadisi çekimleri var tam tükkanın önünde varya adamlar 7 kamyonlan gelmiş it sürüsü gibi bi sürü genç sanki gerçekten mafya gibilerr dükkanın önüne koyrdular araçlarını dedik çekin kargo kamyonları geliyor buraya diye çekmiyorlarr acaba sıkarlarmı bacağıma hahahaaaaaaa
yazdır anam yazdır sen sıkmazsan ben sıkacam be yeter artık ya vereliniortak
geçmiş olsun canım saglık olsun üzülme bı dahakı aya kısmet günler bitmıyor ya saglık verdıkten sonra allhSlm hepİnİze kızÇelerrrr
kızlarrrrr kırmızı kartımı aldım devre dıŞı kaldım hemde bayram sabahı gÖzÜmÜ onla aÇtımmmmmm
offf yaaa offffff
sanada gecçmiş olsun canm saglık olsun bizden ayrlamdınız dımı ille asagı lısteye ıneceksınz kaydirigubbakcemile3ahanda kafama kırmızı kart düştü kaydirigubbakcemile3
kafam karıştı :S birdaha gg den test mest almıcam. test silik çıkmıştı, bugün kırmızı kart yedim.
ama felaket bulantım var :gitme:
yha yumurtlama zamanına denk getiremedik. geç başladık fik fike.
birdhaki ay inşallah opuyorumnanaktan
slm kıslar geçmişi okdum geldımde
geçmiş olsun canım saglık olsun üzülme bı dahakı aya kısmet günler bitmıyor ya saglık verdıkten sonra allh
sanada gecçmiş olsun canm saglık olsun bizden ayrlamdınız dımı ille asagı lısteye ıneceksınz kaydirigubbakcemile3
KIZ MEMATİDEN Bİ İMZALI RESİM ŞETTİR BE ANM YA...a.s. HADİ BE HACI
Kız ÇİÇekkkkkkk bak bİİz burda lafa tutup puanları gİsdİpte nerden topİluyorsan sÖyle kırıcam kafanı heee
Kİtty nereye kayboldu be...ya bu kızım kırıcam bacaklarını burda kalmak zorunda kalıcak...kızlar bence bu bİr İŞ Çevİrİyor sÖyleyİm artık foruma Çok takılmıyor...var bİ, İŞ yanİ len haberİmİz olmadan bu doĞurmuŞ olmasın cadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?