Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kurtlar vadisi çekimleri var tam tükkanın önünde varya adamlar 7 kamyonlan gelmiş it sürüsü gibi bi sürü genç sanki gerçekten mafya gibilerr dükkanın önüne koyrdular araçlarını dedik çekin kargo kamyonları geliyor buraya diye çekmiyorlarr acaba sıkarlarmı bacağıma hahahaaaaaaa

KIZ MEMATİDEN Bİ İMZALI RESİM ŞETTİR BE ANM YA...a.s. HADİ BE HACI

Kız ÇıÇekkkkkkk bak bıız burda lafa tutup puanları gısdıpte nerden topıluyorsan sÖyle kırıcam kafanı heee

KIZIM SALLA GıTSıN KISÇELERı YAA...BEN SANA YETERıM HıÇ MERAK ETME yerimseniben

slm kıslar geçmişi okdum geldımde
Slm hepİnİze kızÇelerrrr

kızlarrrrr kırmızı kartımı aldım devre dıŞı kaldım hemde bayram sabahı gÖzÜmÜ onla aÇtımmmmmm
offf yaaa offffff
geçmiş olsun canım saglık olsun üzülme bı dahakı aya kısmet günler bitmıyor ya saglık verdıkten sonra allh

sanada gecçmiş olsun canm saglık olsun bizden ayrlamdınız dımı ille asagı lısteye ıneceksınz kaydirigubbakcemile3

Semaaaa mÜrooooo kızanım ıÇıne mı dÜŞtÜnÜz geÇmıŞın ayol yok bıŞı gelın buraaaa ben ve tuĞba kartı yedık oturduk kıÇımızın ÜstÜne sız gelın taze haberler bızde

BACIM AŞAĞI NE KELİME DİBE VURDUK AYOLLLL KAFA GÖZ DAĞILDI BİZİM BİZDEN HAYIR GELMEZ ARTIK :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız ÇİÇekkkkkkk bak bİİz burda lafa tutup puanları gİsdİpte nerden topİluyorsan sÖyle kırıcam kafanı heee

hahaaa yok kız oraya buraya takılıyom gezentiyim anlıycan bi yandan deli gibim iş yapıyom tebrik mesajlarından sanırsam hamişleri tebrik ede edeee aahh ahhh inşallah bi gün gelir biz aluruk tebrikleriii hayal sankiii

Offf uleyyyyyyyyyyyyyn sızı dÜzeltıcem dıye destek vere vere bak bunalıma gırdım yıne ya...ya benım neden ÇocuĞun olmuyor ya cadıarzu ha hacı sÖyle neden?

Kıtty nereye kayboldu be...ya bu kızım kırıcam bacaklarını burda kalmak zorunda kalıcak...kızlar bence bu bır ıŞ Çevırıyor sÖyleyım artık foruma Çok takılmıyor...var bı, ıŞ yanı len haberımız olmadan bu doĞurmuŞ olmasın cadıarzu

hahahaaaaaa öyleymiş gerçektennnnn biz kötü hissetmeyelim diyen ses etmiyormuş meselaa
cosmo nirde yaaa dönmedimi ooo

O cosmoyu bı yakalarsam kırıcam kemıklerını sÖyleyım...hem vedalaŞmadı benle hemde artıslık yaptı uyuz annemlerde pc var gırerım yıne dedı nerde,? O bı dÖnsÜn ben bak nasıl burnundan geıtrcem onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…