Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çok iyiyim durum aynı yok hala bişeyler de..
aman yaa olur kafaya takmıyorum napalım kader kısmett..
iyiyim şekerim evde tüm gün sıkıcı ama napimm sen neler yapıyosun

napim tatlım değişiklik yok kırmızı kart gördüm dün bitti...bu ay çalışmalara başlıycaz yine öyle kader kısmet bekliyoruz yapıcak bişey yok vallahi...evde olmakne güzel olsun kız evde olda vakit geçmesin..............

kıs cosmo sen varya sennnnnnnnnn alacagın olsun....ninik olsaydı şimdi burda senin hakkından gelirdi..:mymeka::mymeka:

bi zaman sonra sıkıcı oluyo cnm ben 1 yıldır çalışmıyorum nerdeyse bunalmaya başladım ilk zamanlar ohh rahat süper diyodum da sıkıyo artık çocuk yok oyalancak bi ses yok tv pc dışında eşim gelene kadar

sende haklısın genç yaşında evde körelmek istemezsin ben evde olmayı seviyorum.....ben aileme yakın yerde oturuyorum.......

kityy ablamda yok ya ugramıyor özletiyor kendini...örgü işlerine verdi kendiniiiiii

ah bi denem ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ören bayan moduna gecmek zorunda kaldım :hulya:cunku kafamı biraz dagıtmam gerekiyor ama fazla burda olamama sebebim esim evde onunla zaman gecirmeye calısıyorum ondan yani örgu beni sizlerden uzaklastıramaz zaten beceremiyorumda :roflol::roflol:

yavru kuşummmmmmmmmm kardeşine bi çimdik atıverseydinnn kaydirigubbakcemile3
seni çok özledik valla ninik iyice psikopata bağladı kuşum yaa meğer sen onu sakinleştiriyormuşun hahahaaaa çabuk gellll

hoşbulduk seksi arkadaşım
Pazar günü abmin düğnü var ev epey bi telaşlı işte onun için koşturmaca
sizler nasılsnız?
aayy allah bir ömür mutlu mesut etsin inşallahhh

yavrum benimm sen bakma kimseye neye veriyorsan ver kendini minik kuşumm ilgilen kocanlaaa aaaa ondan hayır var sanaaaa niniktenmiiii kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bebemm benim opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

bebemmm günaydın hayırlı olsun cumlamız inşallahh
kız kittymmm dün testte koyu silik çizik çıktı kızzzzz tek çizgiydi ya kaç gündür dün bayağ koyuydu aynı dğeildi ama adaçayı içmiştim ondanmı acabaaa delikafadulden

ninikkk kuşum seni gördümmmmmmmmmm günaydın tatlımm
yaa iş yerinde yalnızım yanımdaki kızın beli ağrıyormuş gelmedi bi dünya iş var akşama yetişecekkkkk offffff napcam benn yaaa bugün de zor olurum burda tatlım yaaa ooff yanii offff

heyyytt ben geldim millet....

kızlar akşam ben size ne tembihledim ya...ayıp ama..civciv anam hani gankaydık bundan böyle...

kız çiçek döverim bka ha....

ayrıca hayırlı cumalar arkadaşlar..ben çok fenayım ya..uykusuzluk bir yandan başım bir yandan..

çok işşim var ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nirden başlıycamı bilmiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…