yavru kuşum geçmiş olsunnnnn çokmu oturdu misafirlerinnnnn vardı galiba demii
canım bir gece önce vardı misafirlerim saat 2 de gittiler..
dün akşamda çok geç yatmadım geri ama uykusuzluk var gözlerim kaşınıyor ağrıyor..pc ye bakınca daha bi fwena oluyor ya..sen naptın.?kız çiçek kurtlar vadisini izledin mi akşam senin orda çektikleri bölümü ne zamana yayınlıcaklar acaba
merak ediyorum anam belki kıyısından köşesinden çıkmışsındır yani...yarın malesef çalışıyorum ...işten kırılıyoruz ya nasıl satış var anlatamam...anasını satayım sabahın 7 sinde kalkıcaz yine ya...1 kadar burdayız..bütün günü üölüyor insanın sonra pazara çıkıcam alışveriş sonra eve git yemek yap evi temizle
yavrum benimm sen bakma kimseye neye veriyorsan ver kendini minik kuşumm ilgilen kocanlaaa aaaa ondan hayır var sanaaaa niniktenmiiii kaydirigubbakcemile3
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bebemm benim opuyorumnanaktan
bebemmm günaydın hayırlı olsun cumlamız inşallahh
kız kittymmm dün testte koyu silik çizik çıktı kızzzzz tek çizgiydi ya kaç gündür dün bayağ koyuydu aynı dğeildi ama adaçayı içmiştim ondanmı acabaaa delikafadulden
hayırlı cumalar hanımlar................................
:mymeka: :mymeka: :mymeka: cosmo gelmişşşşşş sositososito kısım ben yumrtlyrm ohh ohh sositososito sen daha tembl tembl otr ve fstone kırmızı kart yedi canım eni hamiş yok yanı armzda sarı cıvcıv tubıs fstone başka kım vrdı yani krmzı kart yedı bnlrYa merak ettikleirmin başında
Mürüvvet yumurtladı mı?
Fstone hamile mi?
mürüvvet canım günaydın nbr?
günaydın kitty cim evet o cafe işte yanındada çiçeğin tükkan var :lepi: kebapçıymış oras...
hayırlı cumalar canım
gunaydınnnn kıslrrrrrrkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?