Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yavru kuşum geçmiş olsunnnnn çokmu oturdu misafirlerinnnnn vardı galiba demii

canım bir gece önce vardı misafirlerim saat 2 de gittiler..
dün akşamda çok geç yatmadım geri ama uykusuzluk var gözlerim kaşınıyor ağrıyor..pc ye bakınca daha bi fwena oluyor ya..sen naptın.?kız çiçek kurtlar vadisini izledin mi akşam senin orda çektikleri bölümü ne zamana yayınlıcaklar acaba

walla tatlım sana sorarkene aklıma geldi bi gün önceydi diyee misafirlerin kaydirigubbakcemile3
bu akşam dinlenirsin yarında çalışıyonmu sen
valla bilmiyom haftaya değildir herhalde yada sonraki haftaya olabilir belli olmaz dün ben değilde abim izliyormuş biraz baktım ama haftaya ve sonraki hafta bende bakcem heheheeeee izliyonuz siz nasılsa ben derim ahanda bu bölümde diyeee kaydirigubbakcemile2

merak ediyorum anam belki kıyısından köşesinden çıkmışsındır yani...yarın malesef çalışıyorum ...işten kırılıyoruz ya nasıl satış var anlatamam...anasını satayım sabahın 7 sinde kalkıcaz yine ya...1 kadar burdayız..bütün günü üölüyor insanın sonra pazara çıkıcam alışveriş sonra eve git yemek yap evi temizle

ayy canım yaaaa nedir bizim çektiğimizz yaa böyleee akannehir
yarın kuzenin evini yerleştiricez kasımda evlenicek benim içinde çok yorucu olcakk pazar günü dinlenirsin inşallah canım yaa dikkat et kendine tatlım

kuşum ya ben çıkıyorum laboratuvara inmem lazımmm bi sürü iş varr gelebilrisem molalarda gelirim tatlımmm çok öpüyorummmm
ooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

yavrum benimm sen bakma kimseye neye veriyorsan ver kendini minik kuşumm ilgilen kocanlaaa aaaa ondan hayır var sanaaaa niniktenmiiii kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bebemm benim opuyorumnanaktan

gunaydınnnnn çiçegim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandimi bidenem vereyim kendimi birseylere dagıtayım kafacıgımı yoksa sıyıracagım iyicene :roflol::roflol:

hayırlı cumalar canım :1hug: dunu bos gecirmişssin amqa bugunu asla bos gecirme canım bakalım bugunku test nasıl cıkacak canım bence buyuk ihtimalle kızarmıstır tam olarak yani opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hanımlar................................

hayırlı cumalar canım :1hug:

gelecek haftaki bölümde patlamalı iki sahne var birincisinde araba patlıyor deniz kenarında bir yerde digeride cafe gibi bir yeri havaya ucuruyor yaslı bir adam orasımı ?

Son düzenleme:
Ya merak ettikleirmin başında
Mürüvvet yumurtladı mı?
Fstone hamile mi?
:mymeka: :mymeka: :mymeka: cosmo gelmişşşşşş sositososito kısım ben yumrtlyrm ohh ohh sositososito sen daha tembl tembl otr ve fstone kırmızı kart yedi canım eni hamiş yok yanı armzda sarı cıvcıv tubıs fstone başka kım vrdı yani krmzı kart yedı bnlr

-tatlicadiarzu-

günaydın kitty cim evet o cafe işte yanındada çiçeğin tükkan var :lepi: kebapçıymış oras...

hayırlı cumalar canım

müroooooooooooooooooo ellerine sağlık anam....elini korkak alıştırma :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka: bak bana Çok üzgünüm çoook

günaydın kitty cim evet o cafe işte yanındada çiçeğin tükkan var :lepi: kebapçıymış oras...

hayırlı cumalar canım

hayırlı cumalar ninikim :1hug: googleda kurtlar vadisi 65.bölüm fragman yaz ordan en bastakine tıkla izle canım gelecek haftanın özeti :1hug:

gunaydınnnn kıslrrrrrrkaydirigubbakcemile2

günaydın canım opuyorumnanaktanŞeniz

mücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ne yaptın atesin ne alemde senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…