tatil yaptımda ama yumurtlama zamanım geçmişti canımın içi
ya 68 çok değilki be...tamam tabiki kilo iyi bişey değil hayatım ama çok ta takıntı yapma olur mu?
tugba kisss bebegin isminide bayram koyarsınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
Evet canım evde oturup kafamda kurmaktan iyi kafamı dağıtacak bişeyler oldu :)) Valla akapunkturda konuştuklarım ayda 7-10 kg vermişler ama doktor ağır bi diyet verdi onu tamamen uygulamıyorum yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.İnşallah canım opuyorumnanaktan
yok nan isimler var belli de o sağlıkla bi gelsin inş
canım öyle düşünme tatlım ya...vardır bir hayır bundada...lütfen morelini bozucak şeylerden uzak dur kendi kendini ancak motive edebilirsin...yapma böyşle
yok nan isimler var belli de o sağlıkla bi gelsin inş
anacım bu ay baya bi motive ettim kendimi hatta eşimi teselli ettim meğerse o benden daha çok takıyormuş hele birde çevremizdeki arkadaşlardan duyuyoruz yok ilk aydan hamile kalmış yok efendim 3 ay denemiş olmuş böyle olunca eşimde kafasına takmış işte
KAMYASIM ÖNCELİKLE BAŞKALARINI BOŞVERİN....O BAŞKALARI HEP ÇEVRENİZDELER SİZİ YİYİP BİTİRMELERİNE İZİN VERMEYİN.............
OLURSADA ALLAHTAN OLMAZSADA ALLAHTAN...........
NASİP KISMET İŞİ............opuyorumnanaktan
Semasu Canım Evlilik yıldönümde hamişim diyebilmek haklısın eşler için en büyük hediye fakat bir tane daha degerli hediyesi var oda sensin....mutluluklar tatlım....istediğin gibi olur inşallahhh
ya ben birine bişi yazacaktım unuttum
semasucum tebrikler canım inş bebeğin seninledir tatlım çok güzel bir hediye olur benim de bayram hediyesi oldu seninde inş canım ayyy hayırlısı olsun yaaaa
öyle asılnda ama mutlu bir günde iki mutluluk bir arada olsun istiyorum bende :Saruboceq:
aloooooooo altta gözüken 8kişi nerdesinnnniiiiiizzzzz beeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız bu bebiş seni unutkanmı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?