delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: deme be...artık onun için yapılacak bişey yok desene...en iyisi güzel bir kliniğe yatırmak olsa gerek ha hacı ne dersin...yönetime bildirsek mi insaniyet namına alkisalkisalkis
kız ninik yumurtlama gunumu kacırdım galiba ne yapcaz ha söyle bakem ama ates basıyor acaba bugun yumurtammı catladı yada yeni yumurtlicam anlamadımkine birsey
yavru kuşum fikfiklere devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen devam etttttttttttttttttt
ayrıca olası ateş yükselmesinden 3 gün önce fikfirdediğiniz anlaşılıyor bu da yeterli bebem yaaaaa aaaaaa kızdırma ama bak beni heryerden sana bunu anlatıyommmmmmmmm büyüğümseün tamam saygı duyuyom amaaa bi yere kadan yaniiiiii
yaw cicegim gunundeki yetmiyorda 3 gun önceki nasıl yetecek diye düsünüyorum ben :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
belki yavaş herketlidir spermcikler böyle olunca anca isbet edecekkkkkkkkkkkkkkkkkk nirden biliyonnn
kızım sana ne diyom yani tamam alıp başımızı uçmayalım hamişiz diye ama gerçekler var belli olmaz bu işlerrr yani hamilelik şansı hep vardırrrr güven olmaz
ben doktoruma demiştim ilk hamişlikte nasıl olur yaa demiştim reglimin son günüydü yatmadım yıkandım hemennnnnnnnnnn doktor bu işler belli olmaz dedi yaniii demek istediğim akacak kan damarda durmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz beni kızdırmaaaaaaaaa yani hiç ümitsizlik modunada girmee çok umut modunadaa kısmet diyek geçekkk delikafadulden
kitty o senin alanın anacım sen benden iyi biliyorsun o durumu...şimdikine senin mantığına göre o zaman bende geç yumurtladım dimi hatta belki bu ay hiç yumurtlamnadım
ninikim kittym ben çıkıyom acuk film izliyimmmmmm sizi seviyom görüşürük sonra belkim gelirim yineeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?