Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız ninik yumurtlama gunumu kacırdım galiba ne yapcaz ha söyle bakem ama ates basıyor acaba bugun yumurtammı catladı yada yeni yumurtlicam anlamadımkine birsey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kız ninik yumurtlama gunumu kacırdım galiba ne yapcaz ha söyle bakem ama ates basıyor acaba bugun yumurtammı catladı yada yeni yumurtlicam anlamadımkine birsey

yavru kuşum fikfiklere devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen devam etttttttttttttttttt
ayrıca olası ateş yükselmesinden 3 gün önce fikfirdediğiniz anlaşılıyor bu da yeterli bebem yaaaaa aaaaaa kızdırma ama bak beni heryerden sana bunu anlatıyommmmmmmmm büyüğümseün tamam saygı duyuyom amaaa bi yere kadan yaniiiiii

yaw cicegim gunundeki yetmiyorda 3 gun önceki nasıl yetecek diye düsünüyorum ben :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

yaw cicegim gunundeki yetmiyorda 3 gun önceki nasıl yetecek diye düsünüyorum ben :roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

belki yavaş herketlidir spermcikler böyle olunca anca isbet edecekkkkkkkkkkkkkkkkkk nirden biliyonnn
kızım sana ne diyom yani tamam alıp başımızı uçmayalım hamişiz diye ama gerçekler var belli olmaz bu işlerrr yani hamilelik şansı hep vardırrrr güven olmaz
ben doktoruma demiştim ilk hamişlikte nasıl olur yaa demiştim reglimin son günüydü yatmadım yıkandım hemennnnnnnnnnn doktor bu işler belli olmaz dedi yaniii demek istediğim akacak kan damarda durmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz beni kızdırmaaaaaaaaa yani hiç ümitsizlik modunada girmee çok umut modunadaa kısmet diyek geçekkk delikafadulden

kitty o senin alanın anacım sen benden iyi biliyorsun o durumu...şimdikine senin mantığına göre o zaman bende geç yumurtladım dimi hatta belki bu ay hiç yumurtlamnadım

ninikim kittym ben çıkıyom acuk film izliyimmmmmm sizi seviyom görüşürük sonra belkim gelirim yineeeeeeeeee

len çalış çalış nereye kadaR...LEN DERSLERıNıZE BU KADAR ÇALIŞSAYDINIZ ŞıMDıYE KÖŞEYı DÖNMÜŞTÜNÜZ LEN.ANANIZA BABNIZA Bı FAYDANIZ FOKUNURU HıÇ OLMAZSA

Tamam ÇıÇelk bende bı yandan ev temızlıyorum bır yandan Çene yapıyorum sıze..ne fımı ızlıcen bakımm

tamam kızma hemen :1shok: bakalım bugunku test ne olacak yapınca görecegiz ama kasık agrılarına falan bakarsak dun yumurtlamısta olabilirim dun gögüsler falanda acayipti neyse testi yapınca anlarız bakalım opuyorumnanaktan

kitty o senin alanın anacım sen benden iyi biliyorsun o durumu...şimdikine senin mantığına göre o zaman bende geç yumurtladım dimi hatta belki bu ay hiç yumurtlamnadım

kızım terzi kendi sökügünü dikemezmiş anacım bunu bilmiyonmu delikafadulden sen yumurtladın kızım 8,5 ay sonrada doguracan allahın izniyle :roflol:

kız ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bende gidiyom özle beni anacım

Tamam bebeĞım hadı ÖptÜm senı kıttty...canım benım yarın gÖrÜŞÜÜrz

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

abyosun:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gülgüzeli1769 :12 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

huuu huuuuu güzel haber yokmu fıstıklar :)

çiçeem ve cosmom. buluşmuşsunuz ne güzel :)
kıskandım heee...
ikinizde ne güzelmişsiniz :)

ben pek sitede kalamıyorum. yatıyorum full. öpüyorum sizi.
gerçi beni merak eden de yok zaten :sinifsinif:
hadi bysss opuyorumnanaktan

ninikcim inşallah güzel haber verirsin bize....olumusuz düşünme tatlım...poztif ol tatlım..olumsuzluğu çekme kendi tarafına....sende haklısın havaya girmek istemiyorsun ama herşey olabilir...Allahım kalbine gönlüne göre verir inşallah........

kız cosmo kız çiçem oh oh ne güzel buluşmanız dostluğunuz daim olsum.....çatlattınız beeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…