slm canım kıslrında dedıgı gıbı gıtmışken kesşke test yaptrsaydın saglk olsun ılerleyen zamn gosterecek bakalım inşallh meleğin gelecek sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3kızlar gittim doktora..rahım duvarın kalınlaşmış bu gebelik te demek olabilir yada adet te olacağına işaarettir dedei..kan testi istedi.. hmilelik başlamış dahi olsa çıkar kan testinde dedi..bende henüz istemediğimi söyledim..çünkü bunu kistten kaymaklanmasıda olaası..istemedim işte kısacası kızlarya..1 hafta içinde olmazsan gel test yapalım dedi
adet olursan yine gel kistlerin ne durumda bi bakalım dedi..ilaç vericem olmazsa dedi
bi bok yok anlıcağınız kızlar..öff sinir sistemim altüst oldu ya...benim hiç gecikme olmazdı ne boktan bişeymiş bu ya..
geçmiş olsun civcivgrip oldum bütün gündür yatıyorummmmmmmmakannehir
Millet selam
ben geldm eviimdeyim urfada
Çok özledim hepinizi kimse yok mu?
Ninikim niye yaptırmadın test? Ne zorun var kendnle oğlum ?
Hoşbuldum cici kızlar
Nabersniz?
Ya dün gece sabahın 5inde uyandım nasıl açım anlatamam
hiç böle olmazdım ben ya
merhaba nagişim özledim seni bidenem yaw Şenizopuyorumnanaktan işe baslaman cok iyi oldu canım opuyorumnanaktan keske ordan girebilseydin nete ne guzel olurdu canım ya
zemuszemuszemuszemushayırdır kız hamişmisin yoksa..istanbullardamı kaldın hamiş.....CADIARZUözledik seni vallahi yokluğun çokkk belli oldu...hatta ninik hasretinden çatladı.....:asigim:
napıyorsun civcivim kız özledim ziziyaaaaaaaaaaa naparsın tekrar işkadınlığına soyunduk
kaynanam ankarada düğüne gitmiş dün mü ne ben bugün duydum kocacımdan ordan çoruma geçecekmiş geziyor anlıyacan canım ya
Ne kartı kızım biz ciciyiz cici
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?