Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

slm canım kıslrında dedıgı gıbı gıtmışken kesşke test yaptrsaydın saglk olsun ılerleyen zamn gosterecek bakalım inşallh meleğin gelecek sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3

grip oldum bütün gündür yatıyorummmmmmmmakannehir
geçmiş olsun civciv

Millet selam
ben geldm eviimdeyim urfada
Çok özledim hepinizi kimse yok mu?
Ninikim niye yaptırmadın test? Ne zorun var kendnle oğlum ?

mürocum bidanem tşk ederim vallahi çok kötüyüm ilaç içtim dayanamadımmafoldumben
inş bişey olmazzzzzz

nagiş çık ortaya sobe sobe yakaladın naber kız kaçak iş kadını oldun çık....naber k.valdieden haber varmıkaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum cici kızlar
Nabersniz?
Ya dün gece sabahın 5inde uyandım nasıl açım anlatamam
hiç böle olmazdım ben ya

Hoşbuldum cici kızlar
Nabersniz?
Ya dün gece sabahın 5inde uyandım nasıl açım anlatamam
hiç böle olmazdım ben ya

zemuszemuszemuszemushayırdır kız hamişmisin yoksa..istanbullardamı kaldın hamiş.....CADIARZUözledik seni vallahi yokluğun çokkk belli oldu...hatta ninik hasretinden çatladı.....:asigim:

merhaba nagişim özledim seni bidenem yaw Şenizopuyorumnanaktan işe baslaman cok iyi oldu canım opuyorumnanaktan keske ordan girebilseydin nete ne guzel olurdu canım ya

bende sizi özledim ama yorgunluktan açamıyorum cumartesileri tatilim oda temizlik derken akşam oluyor buay kafaya takmadım zaman geçti hastalanmadım ben hala hiç belirtide yok bakalım neolacak bekliyorum

Anacım bilmem ki boş yere umutlanmak isyemiyom ama şüphelerim var yani
Deli gibi acıkıyom mesela, çok wc ye gidiyom
aman ne bilim boşver yaaa
vallaha ninikle atışmayı çok özledim bende
Delim o benm ya
zemuszemuszemuszemushayırdır kız hamişmisin yoksa..istanbullardamı kaldın hamiş.....CADIARZUözledik seni vallahi yokluğun çokkk belli oldu...hatta ninik hasretinden çatladı.....:asigim:

napıyorsun civcivim kız özledim ziziyaaaaaaaaaaa naparsın tekrar işkadınlığına soyunduk
kaynanam ankarada düğüne gitmiş dün mü ne ben bugün duydum kocacımdan ordan çoruma geçecekmiş geziyor anlıyacan canım ya

nan cosmo hamişken açıklık oluyor malum idarara çıkmada oluyor ay inşallah bu ay teyze olucaz gibime geliyor fazlasıyla herkesin günü geçiyor oh oh oh acaba kamyas kart gördümü??

vallahi bizde seni özledik....
hadi bakalım günün geçmiş inşallah kırmızı kart görmezsin....çift çigzi kartı yersin inş...meleklerine kavuşursun...zemuszemus

Ne kartı kızım biz ciciyiz cici

ha ha ha kız çalışmaktan kartladıklülülülülülü

cosmo cum nasılsın canım sen istanbuldaymıydın hoş geldin güle güle canım duymamıştım giremiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…