vallahi bizde seni özledik....
hadi bakalım günün geçmiş inşallah kırmızı kart görmezsin....çift çigzi kartı yersin inş...meleklerine kavuşursun...zemuszemus
inşallah ta canım geçtimi şimdi benim günüm 2sinde olmuştum geçen ay buay ay 30 çekiyorya kafan karışıyor neyapsam acaba test var evde yapsammı 5ay oldu hala yapmak nasip olmadı eşim izin vermiyor yapmama şimdi sordum yapayımmı ki acaba dedim hayır dedi
hasta hasta beni yormayın bacılarrrrr:ecrin_bebek:
hadi bakalım günün geçmiş inşallah kırmızı kart görmezsin....çift çigzi kartı yersin inş...meleklerine kavuşursun...zemuszemus
inşallah ta canım geçtimi şimdi benim günüm 2sinde olmuştum geçen ay buay ay 30 çekiyorya kafan karışıyor neyapsam acaba test var evde yapsammı 5ay oldu hala yapmak nasip olmadı eşim izin vermiyor yapmama şimdi sordum yapayımmı ki acaba dedim hayır dedi
naber nanacımmmmm hoşgeldin doktor ne dedi?????*
canım benim geçmiş olsun gripmi oldun sen ay kıyamam geçmiş olsun senin günün nezaman
Aynen nagişim ordaydım döndum bugun
işin hala yorucu mu nagişim
inşallah hamişsndir canım benim ninikimlede bugün konuştuk geccikmişşş hamişim diye her an gelebilir gibi geliyor bana
civcivimmmm 6 haftalık oldunu söyledi kalp atışlarını duyduk kalbinin nasıl attını gördüm inanılmaz bir duygu eşimde yanımdaydı çok duygulandık .. Allahım işallah her isteyene bu duyguyu yaşatsın işallah sağlıklada 9 ayı tamamlarsan süper olcak.... sağlıklı oldunu kesenin dedi 17 sinde yurt dışı turum var 15 inde bir kez daha kontrole gidicem ortalama 2-3 haftada bir çağırıcak bende koşa koşa gidicem bebişimi görmeyee
evet ama bugün ilk maaşımı aldım biraz yorgunluğum gitti eve geldim tekrar yoruldun neden bilyonmu kocama maaşı verdim kartları yatıracak napalım biraz yorulayım sıkıntımız geçene kadar b,raz rahatllasak sıcaklığı kötü bide ayak üstü oturamıyoruzkilo veriyorum valla güzel oluyor seviniyorum
civcivimmmm 6 haftalık oldunu söyledi kalp atışlarını duyduk
kalbinin nasıl attını gördüm inanılmaz bir duygu eşimde yanımdaydı çok duygulandık .. Allahım işallah her isteyene bu duyguyu yaşatsın işallah sağlıklada 9 ayı tamamlarsan süper olcak.... sağlıklı oldunu kesenin dedi 17 sinde yurt dışı turum var 15 inde bir kez daha kontrole gidicem ortalama 2-3 haftada bir çağırıcak bende koşa koşa gidicem bebişimi görmeyee
evet biraz bekliyeyim belli olmaz benim bu şeye 10 sonrada olsa gelir biz birbirimissiz yapamayız gelir o gene inşallah gelmez ama bakalım çok istiyorum yaaaaaaaaaaaa allah herkesin göbüşünü doldursun hayırlısıyla inşallah
nana 81
saricivciv size puan verdim haaaaaaaaaaaa
evet ama bugün ilk maaşımı aldım biraz yorgunluğum gitti eve geldim tekrar yoruldun neden bilyonmu kocama maaşı verdim kartları yatıracak napalım biraz yorulayım sıkıntımız geçene kadar b,raz rahatllasak sıcaklığı kötü bide ayak üstü oturamıyoruzkilo veriyorum valla güzel oluyor seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?