Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın yorgunluktan oturamıyorum bide bacağım ariy acaba gelecekmi bu yaaaaaaaaaa

evet teyzesiii büyüyorr valla ilk resmini aldım :)

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss verrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooommmmmmmmmmmmm ddddddddddddduuuuuuuuuuyyyyyyyddddddddddddduuuunnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuu
sarıcivcivim hhhhheeeeeeeeee

etmezmiyim kocacığımdan sonra ilk haber vereceğin insanlarsınız inşallah güzel haberveririm

nE MUCİZEVİ Bİ DUYGU DİMİ NANACIM YA
aYYYYY
NANA KASIKLARTINda ağrın varmı peki
yada varmıydı?
zzzzzz
kosmocum dün doktor bana dediki geç yumurtlama olmuşsun 24 ağustos olcana 6 eylül gibi olmuştur dedi.. 6 eylül gibi desem 9-13 eylül arası mide şişkinliği vardır ve bayram bitene kadaar kasıklarda ağrı vardı hele arefede adım atamıyordum canım yanıyordu... ama 2 haftadırr maşallahım var ne kasık ağrısı ne bel ağrısı nede bulantı hiçbişey yok ... baya erken farketmişim ben yaniii ..işallah bebişlerle dolar topimizzz

bu arada dediğin gibi inanılmaz bir duygu içi,nde minnacık bir insan oluşuyor kalbinin atışını duyyor görüyon mucizeee başka bişey değiilll

az kalmış..........ayyyyy sende hamiş kalırsın inş...idrara çıkmayı duydum canımcım..birde aniden kaıskalra giren agrılarıda çok duydum....herkesin midesi bulanmıyor ama....halsizlik...devamlı uyku hali oluyormuş...dün akşam arkadaşım anlattı..hatat 2 ay regli olmuş....

yaaaaa bu demektirki nanam herkes 14 günü yumurtlayamıyor....geçte olabilir banada doktorum demişti ayın içince her an yumurtlayabilirsin diye...başında ortasında ve sonunda diye gününü kestiremezsin demişti

Şimdi kızlar benim kasık ağrım var nasıl diyim size böle birden bıçak saplanıyo oracıkta kalıyom kıpırdayamıyom
Çok sık acıkıyom, mesela bugun 4de yedim 7.30 da bi daha yedm şimdi yine acıktım
her akşam saat 6 dedim mi bi uykudur bastırıyo
Yani bi gariplik var bu ay sanki
Ama düşük yaptığım ay gibi kasıklarımda acayip buruk böle bok gibi ağrı var bide

yaaaaa bu demektirki nanam herkes 14 günü yumurtlayamıyor....geçte olabilir banada doktorum demişti ayın içince her an yumurtlayabilirsin diye...başında ortasında ve sonunda diye gününü kestiremezsin demişti

benim evlenmeden önce düzensizdi zaten evlendikten sonra daha düzenliydi ama iyi denk gelmiş... zaten o tarihe göre yumurtlama zamanımda fik fik yapmamıştıkk hatta gerilmiştik baya demiştim haniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…