cosmocum senin günün ne zaman???????????
opuyorumnanaktanay nanacım sevindim inşallah melegini saglıcakla kucagına alırsın allahın izniyle...kendine hiçibir şeyi stres yapma....yorma kendini..teyzesi olarak uyarıyorum seni...yigenimize dikkak et....evet evet ihmal etme kontrolleri...ayyyyyyy mercimege bakın hele büyüyor....zemuszemuszemuszemus
kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın yorgunluktan oturamıyorum bide bacağım ariy acaba gelecekmi bu yaaaaaaaaaa
evet teyzesiii büyüyorr valla ilk resmini aldım :)
zzzzzznE MUCİZEVİ Bİ DUYGU DİMİ NANACIM YA
aYYYYY
NANA KASIKLARTINda ağrın varmı peki
yada varmıydı?
6 ekim bebiş
etmezmiyim kocacığımdan sonra ilk haber vereceğin insanlarsınız inşallah güzel haberveririm
cosmooommyazdım... ama hemen yenilemiyor bende sayfa...bu arada kasık ağrım 10 gün kadar sürmüştü buaradanana bişi sordum ama yaaaaaaaaaaaaaaa
zzzzzz
kosmocum dün doktor bana dediki geç yumurtlama olmuşsun 24 ağustos olcana 6 eylül gibi olmuştur dedi.. 6 eylül gibi desem 9-13 eylül arası mide şişkinliği vardır ve bayram bitene kadaar kasıklarda ağrı vardı hele arefede adım atamıyordum canım yanıyordu... ama 2 haftadırr maşallahım var ne kasık ağrısı ne bel ağrısı nede bulantı hiçbişey yok ... baya erken farketmişim ben yaniii ..işallah bebişlerle dolar topimizzz
bu arada dediğin gibi inanılmaz bir duygu içi,nde minnacık bir insan oluşuyor kalbinin atışını duyyor görüyon mucizeee başka bişey değiilll
NAna aha da dövmeye geliyom bak heee
cosmoooo yazdım yaa dövezsinki bemiiii tomurcuğa kıyamazsın heheheh
yaaaaa bu demektirki nanam herkes 14 günü yumurtlayamıyor....geçte olabilir banada doktorum demişti ayın içince her an yumurtlayabilirsin diye...başında ortasında ve sonunda diye gününü kestiremezsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?