Şimdi kızlar benim kasık ağrım var nasıl diyim size böle birden bıçak saplanıyo oracıkta kalıyom kıpırdayamıyom
Çok sık acıkıyom, mesela bugun 4de yedim 7.30 da bi daha yedm şimdi yine acıktım
her akşam saat 6 dedim mi bi uykudur bastırıyo
Yani bi gariplik var bu ay sanki
Ama düşük yaptığım ay gibi kasıklarımda acayip buruk böle bok gibi ağrı var bide
benim evlenmeden önce düzensizdi zaten evlendikten sonra daha düzenliydi ama iyi denk gelmiş... zaten o tarihe göre yumurtlama zamanımda fik fik yapmamıştıkk hatta gerilmiştik baya demiştim haniii..
Şimdi kızlar benim kasık ağrım var nasıl diyim size böle birden bıçak saplanıyo oracıkta kalıyom kıpırdayamıyom
Çok sık acıkıyom, mesela bugun 4de yedim 7.30 da bi daha yedm şimdi yine acıktım
her akşam saat 6 dedim mi bi uykudur bastırıyo
Yani bi gariplik var bu ay sanki
Ama düşük yaptığım ay gibi kasıklarımda acayip buruk böle bok gibi ağrı var bide
He bide 10 gündr göğüslerm acıyo eccük de büyüme var eşim yuhhh niye böle büyümüşler falan diyo:kedi:
Allah alnınıza yazmış demekki oda konmuş senin göbüşüne...hesaplamayla olmuyor.......lmaz:
cosmooo elinle gögüs uşlarına bi sürtsen bakalım hafif bir sızı olucakmıı
aynen öyle vallaa göbiş yaptı bendede yaa :):):):.... bu arada hamiş oldumu öğrendimden berrii fik fik yapmıyoruzz heee bebişimize bişey olmasın diyeee doğrumu yapıyoz bakem
aynen öyle vallaa göbiş yaptı bendede yaa :):):):.... Bu arada hamiş oldumu öğrendimden berrii fik fik yapmıyoruzz heee bebişimize bişey olmasın diyeee doğrumu yapıyoz bakem
anaaaaaaaaaaammmmm hemide nasıllll
Kızlar yaww bu zamana kadar korunmuyorken hasta olurdum agrı kesİcİ dahİ İÇmzdİm...bugÜn grİp oldum ya İlaÇ İÇtİm....ay yanlıŞ bİŞey olmaz İnŞallah aksİlİkya olacagına bakın....bende hİÇ yapmazdım bÖle bİŞey Şeytan dÜrtdÜ.......
3 ay sonra yapılabir diye biliyorum ben ilk 3 ay düşük tehlikesi olabiliyor tatlım....(allah korusun)) doktoruna bir dahaki gidişinde sor canım...sorunsuz hamileliğin olursa diger aylarda doktor izin verebiliyor...
cosmoooo kıssssssssssssss hamiş olabilirsinnnnn hadii işallahhhh
normalde böyle durumlar yaşamıyon dimiiii .. şimdi test yapsan çıkmaya bilirrr 6 ekim yada 7 ekimde idrar testi yap işallah çift çizgiyi yakalarsın bitanemmmm
ninikte hamiiş olabilirr arka arkayaa ayrılmaz ikili gibi oldunuz heee
ya yok zaten tedirgin oluruzz yapmıyoruz da sizede bi sorim istedim dediğin gibi ilk 3 ay düşük sebebi olabiliyormuşş.. doktor çok sağlıklı dedi çok şükür içim çok rahatladı civcivimmmmm
civcivim senin günün ne zaman fikfiklere devam dimiii
yok aşkım kasma kedni öyle rahat ol kötü düşünme
Rabbim senin adetini kesip sana belirti, verene kadar korur onu sen hiç merak etme
Cosmocum bu ay senden Ümİtlİyİm....nedenİ ; bu ayın 15 gÜnÜ koŞturmacayla geÇtİ aklın baŞka yerdeydİ o yÜzden gÖbÜŞÜne konabİlİr...( malum Çok kafaya takınca konmıuyorlar))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?