Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

He bide 10 gündr göğüslerm acıyo eccük de büyüme var eşim yuhhh niye böle büyümüşler falan diyo:kedi:

inşşşş kuşum birkaç gün daha bekle test yap derim her aykinden farklı şeyler yaşıyorsan kesin var...o kasık agrısı aynı benim arkadaşımada olmuştu ayaga kalkamıyordu????* sen dikkat et kendine..........ve benim arkadaş o günlerde diyetteydi ilaç kullanıyordu midem küçülmüştü diyor ama debamlı acıkıyordum diyor.........

benim evlenmeden önce düzensizdi zaten evlendikten sonra daha düzenliydi ama iyi denk gelmiş... zaten o tarihe göre yumurtlama zamanımda fik fik yapmamıştıkk hatta gerilmiştik baya demiştim haniii..

Allah alnınıza yazmış demekki oda konmuş senin göbüşüne...hesaplamayla olmuyor.......lmaz:

bendeki kasık ağrısı dinlenince geçiyordu birdenlaelaelaelaelae ağrı değilde bi başladımı yatana kadar sürüyordu adım aatmamı zorlaştırıyordu sızlıyordu ..benim hayatmda ilk kez kasık ağrım oldu .. bidee
benim günüm 13 idi .. gögüsler şiş adet olcakmışım gibi midemde şiştiii..
ama belimde ağrı yok bende bel ağrısı olur tek midem şişmez sızı olmazz.. ben orda tahmin ettim benim belim ağrır midem hiç ağrımaz tekbaşına diye testte öyle farkettim kandada çok küçüktü zaten 23 idi.....işallah cosmocummm kasık ağrını bebişin in yerleşmesi ile ilgilidirrrrrrrrrrrr

KIZ COSMO NıNıK ıLE AYNI AY HAMıŞ KALIRSINIZ ıNŞ BU AYYYY HA HA ÇıN TAKVıMıNE BAKIYORDU NıNıK BU AYLAR ERKEK AYIYMIŞŞkaydirigubbakcemile2

Allah alnınıza yazmış demekki oda konmuş senin göbüşüne...hesaplamayla olmuyor.......lmaz:

aynen öyle vallaa göbiş yaptı bendede yaa :):):):.... bu arada hamiş oldumu öğrendimden berrii fik fik yapmıyoruzz heee bebişimize bişey olmasın diyeee doğrumu yapıyoz bakem

Kızlar yaww bu zamana kadar korunmuyorken hasta olurdum agrı kesıcı dahı ıÇmzdım...bugÜn grıp oldum ya ılaÇ ıÇtım....ay yanlıŞ bıŞey olmaz ınŞallah aksılıkya olacagına bakın....bende hıÇ yapmazdım bÖle bıŞey Şeytan dÜrtdÜ.......

aynen öyle vallaa göbiş yaptı bendede yaa :):):):.... Bu arada hamiş oldumu öğrendimden berrii fik fik yapmıyoruzz heee bebişimize bişey olmasın diyeee doğrumu yapıyoz bakem

3 ay sonra yapılabir diye biliyorum ben ilk 3 ay düşük tehlikesi olabiliyor tatlım....(allah korusun)) doktoruna bir dahaki gidişinde sor canım...sorunsuz hamileliğin olursa diger aylarda doktor izin verebiliyor...

anaaaaaaaaaaammmmm hemide nasıllll

cosmoooo kıssssssssssssss hamiş olabilirsinnnnn hadii işallahhhh

normalde böyle durumlar yaşamıyon dimiiii .. şimdi test yapsan çıkmaya bilirrr 6 ekim yada 7 ekimde idrar testi yap işallah çift çizgiyi yakalarsın bitanemmmm

ninikte hamiiş olabilirr arka arkayaa ayrılmaz ikili gibi oldunuz heee

yok aşkım kasma kedni öyle rahat ol kötü düşünme
Rabbim senin adetini kesip sana belirti, verene kadar korur onu sen hiç merak etme

Cosmocum bu ay senden Ümıtlıyım....nedenı ; bu ayın 15 gÜnÜ koŞturmacayla geÇtı aklın baŞka yerdeydı o yÜzden gÖbÜŞÜne konabılır...( malum Çok kafaya takınca konmıuyorlar))

3 ay sonra yapılabir diye biliyorum ben ilk 3 ay düşük tehlikesi olabiliyor tatlım....(allah korusun)) doktoruna bir dahaki gidişinde sor canım...sorunsuz hamileliğin olursa diger aylarda doktor izin verebiliyor...

ya yok zaten tedirgin oluruzz yapmıyoruz da sizede bi sorim istedim dediğin gibi ilk 3 ay düşük sebebi olabiliyormuşş.. doktor çok sağlıklı dedi çok şükür içim çok rahatladı civcivimmmmm

civcivim senin günün ne zaman fikfiklere devam dimiii

yok aşkım normalde olmaz
ben gebelik testini yapıyom ikinci çizgi yarım saat sonra falan çıkıyo:roflol:

Rabbim nazarlardan korusun inş....:Saruboceq:

yok aşkım kasma kedni öyle rahat ol kötü düşünme
Rabbim senin adetini kesip sana belirti, verene kadar korur onu sen hiç merak etme

inş cnm sagol..
cosmo sorunsuz evli bir çift tanıdıgımın 6 yıl bebekleri olmadı....doktor tüp bebek dedi...
oda senin gibi kafaya takmadı ve kzı kardeşinin düğün işleriyle koşturdu o ay hamile kaldı...dedi bu ay hiç çalışma yok öle aklımada gelmedi bu nasıl oldu diye düşündü...
allahım isterse herşey olur...stres yapma şu birkaç gün takma kafana............

evet bide sağ taraftan yumurtladım bu ay benn oyüzden umutluyum yani
O demir tadı dedikleri şey de var mesela aman ne bilim ya
sizinde kafanızı şişirdim
Cosmocum bu ay senden Ümİtlİyİm....nedenİ ; bu ayın 15 gÜnÜ koŞturmacayla geÇtİ aklın baŞka yerdeydİ o yÜzden gÖbÜŞÜne konabİlİr...( malum Çok kafaya takınca konmıuyorlar))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…