Kızlar yaww bu zamana kadar korunmuyorken hasta olurdum agrı kesİcİ dahİ İÇmzdİm...bugÜn grİp oldum ya İlaÇ İÇtİm....ay yanlıŞ bİŞey olmaz İnŞallah aksİlİkya olacagına bakın....bende hİÇ yapmazdım bÖle bİŞey Şeytan dÜrtdÜ.......
ya yok zaten tedirgin oluruzz yapmıyoruz da sizede bi sorim istedim dediğin gibi ilk 3 ay düşük sebebi olabiliyormuşş.. doktor çok sağlıklı dedi çok şükür içim çok rahatladı civcivimmmmm
civcivim senin günün ne zaman fikfiklere devam dimiii
inş cnm sagol..
cosmo sorunsuz evli bir çift tanıdıgımın 6 yıl bebekleri olmadı....doktor tüp bebek dedi...
oda senin gibi kafaya takmadı ve kzı kardeşinin düğün işleriyle koşturdu o ay hamile kaldı...dedi bu ay hiç çalışma yok öle aklımada gelmedi bu nasıl oldu diye düşündü...
allahım isterse herşey olur...stres yapma şu birkaç gün takma kafana............
yok aşkım normalde olmaz
ben gebelik testini yapıyom ikinci çizgi yarım saat sonra falan çıkıyo:roflol:
cosmoo benim testi demiştim yaa ilk yaptım negatiff bende geçtim iftarımı açtım yememi yedim gidip testi atim dedim eşim gelmeden bi bktım çift çizgiii..
ertesi gün kan testinde 23 çıktı ben gene idrar testiş yaptımmm oda ortalama 20 dakka sonra ikinci çizgiyi çıkardı yaA ağlamıştım sizede anlatmıştımmm bebiş yok sanmıştım geneee ne zaman yaptın testiii sen bakim
cosmoo benim testi demiştim yaa ilk yaptım negatiff bende geçtim iftarımı açtım yememi yedim gidip testi atim dedim eşim gelmeden bi bktım çift çizgiii..
ertesi gün kan testinde 23 çıktı ben gene idrar testiş yaptımmm oda ortalama 20 dakka sonra ikinci çizgiyi çıkardı yaA ağlamıştım sizede anlatmıştımmm bebiş yok sanmıştım geneee ne zaman yaptın testiii sen bakim
yaa salı olmazsaa idrar testi yapsın baksana ikinci çigi çıkıyormuşşş benceeebence cosmo perşembe günü test yapsın bu hafta salı günü adet günüymüşşşşş
Hımmmmm cuma yada perşembe yaptım sanırım testi bebeeeeemmmm
Aynen atayım dedim wc de unuttuğumu hatırladım annemlerde
Bi baktım çift çizgi olmuş
bence cosmo perşembe günü test yapsın bu hafta salı günü adet günüymüşşşşş
Ben kesinleşmeden kimseye demiycektm bişey ama ne bilim dayanamadım yine:))
Yoksa da varsa da mecburen teselli size düşüyo:))))
nasip kısmet anacım ya
Hımmmmm cuma yada perşembe yaptım sanırım testi bebeeeeemmmm
Aynen atayım dedim wc de unuttuğumu hatırladım annemlerde
Bi baktım çift çizgi olmuş
tama kızlar günüm bi geçsin baakkalım öyle yapimmmm
erken yapmim boşverin
bu sefer epey kaptırdım kendmi çünkü şu an hamile gibi davranıyom kendimekaydirigubbakcemile3
aksi durum olursa iyi üzülücem yani ama yinede kısmettt:hulya:
ay cosmo yarın sabah tekrardan yap ya heyecan yaptım pc başında ya hamişsindirrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrr inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
meraba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?