Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

civcivimm vücutt ilk regli tarihine kadar yalan hiçbirşeyi bebişe yansıtmıyormuşş.... ne zamnki sana sinyali verdi bebişin olcak diye adet gecikmesi ile işte ozamandan sonra içtin ilaçlar yada zararlı şeyler bebişi etkilermişşş o yüzden için rahat etsinnnn bende 2 ağrı kesici içmiştim bişey olmazz işallah hamiş olursun günün ne zamandı bitanemmm

dikkat et canım yapmayın sabredin:roflol:roflol:
ha ha ha mümkünse 9 ay yapılmasın diyor doktorum de bakalım eşine beklesinnnnnnnnnnsositosositosositosositonazar degmesin maşalalh bebişe...

Oh ne guzel maşallah
Rabbime hep hayırlı zaman hayırlı evlat diye dua ettım hiç demedimki illede bebeğim olsun
;O bilir işini....
Hepimize aynı duayı ediyom inşl. olucak bigün

sagol cosmocum Allah razı olsun...hepimizin göbüşüne konsunlar...........
çarşamba perşembe yaptır bakalım kan tahlili....

yok aşkım normalde olmaz
ben gebelik testini yapıyom ikinci çizgi yarım saat sonra falan çıkıyo:roflol:

cosmoo benim testi demiştim yaa ilk yaptım negatiff bende geçtim iftarımı açtım yememi yedim gidip testi atim dedim eşim gelmeden bi bktım çift çizgiii..

ertesi gün kan testinde 23 çıktı ben gene idrar testiş yaptımmm oda ortalama 20 dakka sonra ikinci çizgiyi çıkardı yaA ağlamıştım sizede anlatmıştımmm bebiş yok sanmıştım geneee ne zaman yaptın testiii sen bakim

bence cosmo perşembe günü test yapsın bu hafta salı günü adet günüymüşşşşş

Hımmmmm cuma yada perşembe yaptım sanırım testi bebeeeeemmmm
Aynen atayım dedim wc de unuttuğumu hatırladım annemlerde
Bi baktım çift çizgi olmuş

Ben kesinleşmeden kimseye demiycektm bişey ama ne bilim dayanamadım yine:))
Yoksa da varsa da mecburen teselli size düşüyo:))))
nasip kısmet anacım ya

ay cosmo yarın sabah tekrardan yap ya heyecan yaptım pc başında ya hamişsindirrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrr inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

tama kızlar günüm bi geçsin baakkalım öyle yapimmmm
erken yapmim boşverin
bu sefer epey kaptırdım kendmi çünkü şu an hamile gibi davranıyom kendimekaydirigubbakcemile3
aksi durum olursa iyi üzülücem yani ama yinede kısmettt:hulya:

Hımmmmm cuma yada perşembe yaptım sanırım testi bebeeeeemmmm
Aynen atayım dedim wc de unuttuğumu hatırladım annemlerde
Bi baktım çift çizgi olmuş

cosmoo sen yarın bi test daha al aynı şekilde gene yapp gene ikinci çizgiyi görüceksin silikte olsa görücennn sonraada hemen kan testi yaptırmaya gitt sendee görücenn kan degerindede çıkıcak belirtilerin hamişlik belirtisi testte bendeki gibi olmuşş daha çok yeni olduğundan hemen ikinci çizgi belirmiyordurrr.. hemen öğren hemen bebişine göre yaşa :)
bence sen kesin kesin hamilesin

biz yanındayız tatlım unutma......
belkide bünyen hamileliğe hazırlanıyor....
olucak bitanem olucak az kaldı...................kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canımsınız kızlar ya
akşam valizleri yerleştiriken eşim elimden aldı valizi kaldırma sakın ağır bişey belki bişey vardır sen bi garipsin bu ay dedi hihoyyyt
yani bub ay tık yoksa eşleriniz rica edicim eşimi teselli etsin kaydirigubbakcemile3
Günümü geçsin öle yapim
ay cosmo yarın sabah tekrardan yap ya heyecan yaptım pc başında ya hamişsindirrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrr inşallahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…