Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

İnşallahhhhhhhhh bebiş ya inşalahhhh

Ben kesinleşmeden kimseye demiycektm bişey ama ne bilim dayanamadım yine:))
Yoksa da varsa da mecburen teselli size düşüyo:))))
nasip kısmet anacım ya

hehe 2010 haziran annesi olucan galibaa... ben çözdüm kızım seniii...:) allahım işallah kan testinde de çıkartımm mucize kalp atışını ve sağlıkla kucana almayı nasip etsinnn .. cosmooo kıss heyecann yaptımmmmmmmmmmm işallahhhh

cosmom sana bişey diyim mi nisan 2006da evlendim...korunmuyoruz bu güne kadar ben yanılmada olsa o çift çizğiyi hiç göremedim biliyormusun....o yüzden çok istiyorum çift çizği nasıl oluyor bende yanlışta olsa çıkmıyor.......
olsun sen yinede dikkat et eşin haklı....

kızlarrr ben kaçıyorummm kociş çağrıyorr ayakta uyucakkk yarın gelirim görüşürüzzz kocaman mucukladımmmm herkesin göbişine birer melek konsun işallahhh paii

Canlarım iyiki varsınız ben kaçar kociş geldi
Görmesin bu gebelik muhabbetini heveslenmesin
:Öptüm herbirinizi ayrı ayrı
Hadi ii geceler yarın görüşürüz inş.

nan cosmo benim bile kalbimde hızlı atmaya başladı senin yüzünden bu hafta o listenin en üstünde yer alacaksın yuppii....dualarım seninle....
h aha ninik çatlayacakkkkkkkkkkkkkkkk

Hep diyorum hayırlı zaman diye hiç merak etme bilir o gelicek zamanı
Hadi kaçtım canımcım

kızlarrr ben kaçıyorummm kociş çağrıyorr ayakta uyucakkk yarın gelirim görüşürüzzz kocaman mucukladımmmm herkesin göbişine birer melek konsun işallahhh paii

Canlarım iyiki varsınız ben kaçar kociş geldi
Görmesin bu gebelik muhabbetini heveslenmesin
:Öptüm herbirinizi ayrı ayrı
Hadi ii geceler yarın görüşürüz inş.

tamam kızlar öpüyorum bende kaçıyorum 14 günüm çalışma yapak bariiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar nasılsınız güzel haberler varmı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim bu ayda olumsuz galiba regl belirtilerim var mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…