cosmoo sen yarın bi test daha al aynı şekilde gene yapp gene ikinci çizgiyi görüceksin silikte olsa görücennn sonraada hemen kan testi yaptırmaya gitt sendee görücenn kan degerindede çıkıcak belirtilerin hamişlik belirtisi testte bendeki gibi olmuşş daha çok yeni olduğundan hemen ikinci çizgi belirmiyordurrr.. hemen öğren hemen bebişine göre yaşa :)
bence sen kesin kesin hamilesin
Ben kesinleşmeden kimseye demiycektm bişey ama ne bilim dayanamadım yine:))
Yoksa da varsa da mecburen teselli size düşüyo:))))
nasip kısmet anacım ya
Canımsınız kızlar ya
akşam valizleri yerleştiriken eşim elimden aldı valizi kaldırma sakın ağır bişey belki bişey vardır sen bi garipsin bu ay dedi hihoyyyt
yani bub ay tık yoksa eşleriniz rica edicim eşimi teselli etsin kaydirigubbakcemile3
Günümü geçsin öle yapim
cosmom sana bişey diyim mi nisan 2006da evlendim...korunmuyoruz bu güne kadar ben yanılmada olsa o çift çizğiyi hiç göremedim biliyormusun....o yüzden çok istiyorum çift çizği nasıl oluyor bende yanlışta olsa çıkmıyor.......
olsun sen yinede dikkat et eşin haklı....
kızlarrr ben kaçıyorummm kociş çağrıyorr ayakta uyucakkk yarın gelirim görüşürüzzz kocaman mucukladımmmm herkesin göbişine birer melek konsun işallahhh paii
Canlarım iyiki varsınız ben kaçar kociş geldi
Görmesin bu gebelik muhabbetini heveslenmesin
:Öptüm herbirinizi ayrı ayrı
Hadi ii geceler yarın görüşürüz inş.
nan cosmo benim bile kalbimde hızlı atmaya başladı senin yüzünden bu hafta o listenin en üstünde yer alacaksın yuppii....dualarım seninle....
h aha ninik çatlayacakkkkkkkkkkkkkkkk
cosmopolı hayatım hanılemısın?
Çatlamak ne demek yarılcak orta yerinden:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?