Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bilyordu tatlımben önceden konuşmuştuk kesinleşmeden söylemicem demişti ondan söylemedim kimseye ..hayırlısı olsun canım ya...silik gördüyse vardır bişey...çünkü 2 keredir yapıyorum hiç silik falan çıkmıyor bende ..inşlalh cosmom bu sefer tutturmuştur

çiçeğim hoşgeldi nbr?

öff sıkıcı bir gün...adet belirtilerim başladı,şişkinlik bel ağrısı vs...olsamda rahatlasam ya..

Salak ya..neyse salla gıtsın..bu ayda canımı sıkarsa gıtmıcem zaten bır daha...
Hemen kan testı yapalım dıyor bırgÜnlÜk gecıkmeye ben sÖylemesem bu kıstten kaynaklanan bı gecıkme olmazmı dıye bna bunu bıle sÖylemıyor hemen moda sokuyor adamı yanı

aynen katılıyorum bende dişciye gııck oldum...ne yaptık bu dişine nasıldı söle böle ben durumu anlatıp izah edicem anlıyor........bu doktorlar ne kadar unutkanlar yahu....halbuki benim kadın dogumcum dosya tutuyor....o gün ne konuşup ne yaptıksak ekrana yazıyor benım randevumdan önce bakıyor demekki....çok hassas konular haklısın sallıyorum ama o salak dr senin psikolojini bozuyor...........klava:hakkı yok.........

bebeğim çok tatlı ya kalp atışlarını da duydum minicik bir lokmacık teyzeleri ellerinizden öpüyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…