Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bebeğim çok tatlı ya kalp atışlarını da duydum minicik bir lokmacık teyzeleri ellerinizden öpüyooooo

oy oy kurban olurum veren allahıma maşallah canımcım rabbim nazarlardan esirgesin...ikinizde dikkat edin...yiyenimize eyü bak döverim heeeeeeeklava:

Allahım ınŞallah yÜzÜnÜ gÖrmeyıde nasıp etsın tuĞbacım...onu bÖle bızım ıÇın mıncıklıcaksın sonra tamam mı...

Cıvcıvım bu gıttıĞım adamda not tutuyor ama ben gıtmeden Önce kontrol etmıyor ÇÜnkÜ o kadar yoĞun bıyerkı anlatamam...dÜŞÜn adam sÜreklı gezınıyor ben gıdıyorum odasında beklıyoru m bı 10-15 dk gelıyor...ya tÜp bebek uygulaması ya aŞılama falan..hep bÖle yanı

geçmedi 21 eekimmmmmmm soguk algınlığı hapı içtim...hiç yapmadım böle ama bu ay yaptım ne bilim bende yavaş yavaş sallıyorum akannehir

Sallıyorsun iyi hoşta yinede düşünmen gerek..kafamçokkarıştıSarım çok kızdım çok lmaz:

Cİvcİvİm bu gİttİĞİm adamda not tutuyor ama ben gİtmeden Önce kontrol etmİyor ÇÜnkÜ o kadar yoĞun bİyerkİ anlatamam...dÜŞÜn adam sÜreklİ gezİnİyor ben gİdİyorum odasında beklİyoru m bİ 10-15 dk gelİyor...ya tÜp bebek uygulaması ya aŞılama falan..hep bÖle yanİ[/QUOTE]

aynen öle canım haklısın...ben muayen.özele gidiyordum....bundan sonra gidersemde başka doktor bulup ssk doktoruna gidicem....napakkkkk hayat şartları.....

Günaydınlar iyi haftalar opuyorumnanaktan

Günaydınnn canımcım...........sanada iyi bebişli haftalar dilerim...

Sallıyorsun iyi hoşta yinede düşünmen gerek..kafamçokkarıştıSarım çok kızdım çok lmaz:

kızma bana kuzum aglarım bak............yorulmak ne demek bilirsin sanırım...o sebeple daha fazla açıklamaya gerek yok kanımca.....vereliniortak

nan hap içtim dedim hiç dikkat etmiyorsunuz arkadaşınıza şurda ecük dalga geçem dedim ama geçirtmediniz haaaaa

Ahh yafrum bilmezmiyim dün sırf bu yüzden durup dururken ağlamaya başladım psikoloji kalmadı ama yorulsakta kendimize dikkat etmeliyiz ya gelirlerse mafoldumben

kızlar adet günüme 3 gün var dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm.. pozitif çıktı ..bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı.sonra umutlarım suya düşmesin,boşa umutlanmayayım.kan testi için biraz bekeyeceğim..en azından adet günüm geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…