Stella hoŞgeldİn nbr?
HOŞGELDİN GÜZELİN TŞK SANADA İYİ BOL GÖBÜŞLÜ HAFTALARopuyorumnanaktan
bebeğim çok tatlı ya kalp atışlarını da duydum minicik bir lokmacık teyzeleri ellerinizden öpüyooooo
oy oy kurban olurum veren allahıma maşallah canımcım rabbim nazarlardan esirgesin...ikinizde dikkat edin...yiyenimize eyü bak döverim heeeeeeeklava:
kızlar adet günüme 3 gün var dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm.. pozitif çıktı ..bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı.sonra umutlarım suya düşmesin,boşa umutlanmayayım.kan testi için biraz bekeyeceğim..en azından adet günüm geçsin.
kızlar adet günüme 3 gün var dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm.. pozitif çıktı ..bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı.sonra umutlarım suya düşmesin,boşa umutlanmayayım.kan testi için biraz bekeyeceğim..en azından adet günüm geçsin.
hayırlısı olsun canım inş ben pozitif çıkınca doğrudur diye duydum negatif çıkarsa yanılma payı varmış ama elli olmuyo tabi bunlar hayırlısı Rabbimden beklemene gerek yok aslında kanda hemen alırsın sonucu inş vardır canımkızlar adet günüme 3 gün var dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm.. pozitif çıktı ..bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı.sonra umutlarım suya düşmesin,boşa umutlanmayayım.kan testi için biraz bekeyeceğim..en azından adet günüm geçsin.
Allah kolaylık versin :Saruboceq:
ceylan ne zman yumurtlama dönemin senin?
hoş bulduk, iyiyim güzelim..hihoyyyt hihoyyythg abyosun günaydın canım sen nasılsın
hoşbulduk bebekk iyilik sizden naberr senin durumların nasıl yaa oof inşallah hamişsindir sende cosmoda abysonnndaaaaaçiçeğim hoşgeldi nbr?
öff sıkıcı bir gün...adet belirtilerim başladı,şişkinlik bel ağrısı vs...olsamda rahatlasam ya..
Perş günü 8 ekim..
çok heyecanlıyım yaa..akşam uyku uyuyamadım.hayırlısı olsun canım inş ben pozitif çıkınca doğrudur diye duydum negatif çıkarsa yanılma payı varmış ama elli olmuyo tabi bunlar hayırlısı Rabbimden beklemene gerek yok aslında kanda hemen alırsın sonucu inş vardır canım
çok heyecanlıyım yaa..akşam uyku uyuyamadım.
gunydın kıslrrr az işim vr yapam geçmişi okyp gelırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?