Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kuzum ne duruyorsun neler diyorsun :lepi:Lem gitsene kana ne bekliyorsun belki dr.hemen ilaç filan verecek akannehir
Tebrikler ikiside aynı kalınsa kesinlikle doğru silikse yanlış olabiliyor ..

net çıktıysa 2. çizgi büyük ihtimal doğrudur canım
ama kanda baktır biran önce
hadi inşallah :1rolleyes:

Herkes kalakaldı kızlarparmaklar çalışsın abyosun gitsene ya .......

len civcivim bende özwele gidiyorum ya...o halde böle yani düşün...izmirin en iyi merkezine gidiyorum ...son derece başarılı bir klinik ..tamamen özel hiç bri şekilde hiçbir şeyinden sigortadan faydalanamıyorsun..

hayırlısı olsun canım inş ben pozitif çıkınca doğrudur diye duydum negatif çıkarsa yanılma payı varmış ama elli olmuyo tabi bunlar hayırlısı Rabbimden beklemene gerek yok aslında kanda hemen alırsın sonucu inş vardır canım

Hadı hayırlısı canım yepyenı bır ay allah hayırlısını nasıp etsın

çiçeğim hoşgeldi nbr?

öff sıkıcı bir gün...adet belirtilerim başladı,şişkinlik bel ağrısı vs...olsamda rahatlasam ya..
hoşbulduk bebekk iyilik sizden naberr senin durumların nasıl yaa oof inşallah hamişsindir sende cosmoda abysonnndaaaaa

Perş günü 8 ekim..

ayy yavru kuş inşallah tutacakkkkk

bende nezle oldum dün yaa fena hemde reglime 3 gün kaldı ama teraflu içtim bayağı kötü oldum çünkü napimm yaa

çok heyecanlıyım yaa..akşam uyku uyuyamadım.

Abyosunn kız pozıtıfmı Çıktı sonuÇ...ay canım ya Çok sevındım hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…