Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

abyosun tatlım kan tahlili yaptırmay ahemen git benceeeeeee beklemeeeeeeeeeeeeeee

ceylanm nınık burdaydınız
forewer,çicekcik müro nana,stella,kamyas, hoşgeldiizzzzzzzzzz

of ya her yerimi birşeyler ısırmış kıs cosmoda mı çift çizgi görmüş inanmıyorum ya ayyyy inş hepiniz hamilesinizdir yupiiiiiiiiiii :teytey:

abyosun tatlım kan tahlili yaptırmay ahemen git benceeeeeee beklemeeeeeeeeeeeeeee

ceylanm nınık burdaydınız
forewer,çicekcik müro nana,stella,kamyas, hoşgeldiizzzzzzzzzz
hoşbulduk bebekkkkkkkkkkkk

zemuszemusinşallah çiçemmmmmm yaaa yukarı yolcusu artıyo kaydirigubbakcemile3

aay inşallah tatlımm kan testi yaptır hemennnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar bende bu sabah kan testi verdim öğleye doğru alıcam adet belirtim hala yok dua edin nolur dün evde test yaptım tek çizgi tabikide ama bugün dayanamayıp gittik hastaneye

günaydın kızlar bende bu sabah kan testi verdim öğleye doğru alıcam adet belirtim hala yok dua edin nolur dün evde test yaptım tek çizgi tabikide ama bugün dayanamayıp gittik hastaneye

inşallah canım allah isteyip dileyen herkese versin

kızlar günaydınnn ninikimmm nasılsın varmı aranızda bir değişiklik bakimmm

gunaydın canım hakkında haıyrlısı olsun haftaya gusel başladık boyle devam eder inş

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

NıNıK,,,KAMYAS,ABYOSUN,COSMO,FOREVER SÜPERSıNZı KIZLAR HAYIRLI HABERLERıNıZı BEKLıYORUZ.

ayyyyyyyyyyyy inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhh dualarım sizinlee bekleyen tüm arkadaşlarımlaaaaa

kaçta çıkıcak sonuççç

kızlar günaydınnn ninikimmm nasılsın varmı aranızda bir değişiklik bakimmm

Günaydın tatlım ooo topik çoşacak bu ay baksana kan tahlili sonucu bekleyenler,çift çizği görenelr..bu hafat bize net cevap verecekler..

inşallah canım allah isteyip dileyen herkese versin

Hoşgeldin tatlım aramıza amşn.....anlatsana kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…