ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
NİNİK,,,KAMYAS,ABYOSUN,COSMO,FOREVER SÜPERSİNZİ KIZLAR HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
güzelim tekrarlamadım daha..bugün tekrar test alıp yapacağımtatlım testı tekrarladın mı peki
canım ben dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama adet günüme 3 gün var.. bugün tekrar test yapacağım..inşallah hamişimdir kızlar..kızlar günaydınnn ninikimmm nasılsın varmı aranızda bir değişiklik bakimmm
ayyyyyyyyyyyy inşallah tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhh dualarım sizinlee bekleyen tüm arkadaşlarımlaaaaa
kaçta çıkıcak sonuççç
güzelim tekrarlamadım daha..bugün tekrar test alıp yapacağım
canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın inşallah..bende dün test yaptım 2 çizgi hemen çıktı.adetiem 3 gün var.belirtilerim aynı adet olacağım gibi.. bugün tekrar test yapacağım..canım inşallah güzel haberler veririm yarın bende size.:)kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar bende bu sabah kan testi verdim öğleye doğru alıcam adet belirtim hala yok dua edin nolur dün evde test yaptım tek çizgi tabikide ama bugün dayanamayıp gittik hastaneye
tam 1 saat sonra çıkıcak canım pek ümitlenmiyorum ama belirtilerim var işte
canım çok heyecanlandım yaaa dün akşam uyku uyuyamadım inan..inşallah hamişimdir.aay hadi all testteeeeeee yapp biran önceeeeeeeeeeeeeeeeeeee ona göre de kan testine gitt şeker yaaa
canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın inşallah..bende dün test yaptım 2 çizgi hemen çıktı.adetiem 3 gün var.belirtilerim aynı adet olacağım gibi.. bugün tekrar test yapacağım..canım inşallah güzel haberler veririm yarın bende size.:)kaydirigubbakcemile5
güzelim tekrarlamadım daha..bugün tekrar test alıp yapacağım
canım çok heyecanlandım yaaa dün akşam uyku uyuyamadım inan..inşallah hamişimdir.
nana nbr canım gittin mi dr a nasılmış bebeğin ben de gittim c.tesi kalp atışlarını duydum şuan için sağlıklı inş sonuna kadar böyle gider
ya kızlar çok heyecanlıyım üff ya çok zor beklemek
canım ben dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama adet günüme 3 gün var.. bugün tekrar test yapacağım..inşallah hamişimdir kızlar..
kızlar ben çıkıyorum şimdik işlerim var biraz kafamı dağıtayım bari sonucumu aldığım zaman size haber veririm 12 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?