Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydınnn ninikimmm nasılsın varmı aranızda bir değişiklik bakimmm

kızlar günaydınnn ninikimmm nasılsın varmı aranızda bir değişiklik bakimmm
canım ben dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama adet günüme 3 gün var.. bugün tekrar test yapacağım..inşallah hamişimdir kızlar..

günaydın kızlar bende bu sabah kan testi verdim öğleye doğru alıcam adet belirtim hala yok dua edin nolur dün evde test yaptım tek çizgi tabikide ama bugün dayanamayıp gittik hastaneye
canım inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın inşallah..bende dün test yaptım 2 çizgi hemen çıktı.adetiem 3 gün var.belirtilerim aynı adet olacağım gibi.. bugün tekrar test yapacağım..canım inşallah güzel haberler veririm yarın bende size.:)kaydirigubbakcemile5

tam 1 saat sonra çıkıcak canım pek ümitlenmiyorum ama belirtilerim var işte

ayyyyyyyyyyyyyy inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süper olurr kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz arka arkayaa
abyson ninik cosmo senn ayyyy başka varmıydı bekleyennn aaaaaaaaaaaaaayyyyyy :sm_cool:

yaa tatlım niye hemen kan testi yaptırmıyorsunnnnnnnnnnnnnnnn

nana nbr canım gittin mi dr a nasılmış bebeğin ben de gittim c.tesi kalp atışlarını duydum şuan için sağlıklı inş sonuna kadar böyle gider

ayy canım benim tahmin edebiliyorum inan bende çok heyecanlandımm inşallah yaa tatlım hayırlısı olsun inşallahh

nana nbr canım gittin mi dr a nasılmış bebeğin ben de gittim c.tesi kalp atışlarını duydum şuan için sağlıklı inş sonuna kadar böyle gider

aay çok sevindim canımmm maşallahh allahım sağlıcaklan kucağına almayı nasip etcekk canım benimmm inşallahhh

kızlar ben çıkıyorum şimdik işlerim var biraz kafamı dağıtayım bari sonucumu aldığım zaman size haber veririm 12 gibi

canım ben dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama adet günüme 3 gün var.. bugün tekrar test yapacağım..inşallah hamişimdir kızlar..

canım bebimmm çok sevindim gene yap gene çıkar çift çizggiii süper bi ayy yaa cosmodaa çift çizgi görenlerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…