nana nbr canım gittin mi dr a nasılmış bebeğin ben de gittim c.tesi kalp atışlarını duydum şuan için sağlıklı inş sonuna kadar böyle gider
kızlar ben çıkıyorum şimdik işlerim var biraz kafamı dağıtayım bari sonucumu aldığım zaman size haber veririm 12 gibi
kızlar ben çıkıyorum şimdik işlerim var biraz kafamı dağıtayım bari sonucumu aldığım zaman size haber veririm 12 gibi
canım ben dün test yaptım 2 çizgiyi gördüm ama adet günüme 3 gün var.. bugün tekrar test yapacağım..inşallah hamişimdir kızlar..
ben de çıkıyım kızlar pazar yapıp geleyım bari vakıt geçsin. görüşürüz canlaropuyorumnanaktan
ayy canım benim tahmin edebiliyorum inan bende çok heyecanlandımm inşallah yaa tatlım hayırlısı olsun inşallahh
canım eğer test yanlış değilse hamileyim diyebilirim.tabi emin olmak için kan testi de yaptırmam lazım.rüyamda da ikizlerim olacağını gördüm..hayırdır diyorum..inş hamilesindir yosunum dualarımzı seninle müjdeli haberi ver artık........
teyze oluyoruz oleyyyyyyyyyyyysositososito
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktannaber nan ne var n eyokkkkkkk hoşgeldin dedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gittim canımmm bende kalp atışlarını duydumm çok mutlu oldum mucize yaa 56 haftalıkmış benim ki
tamam tatlım görüşürüz...kendine iyi bak öpüyorum:dance:
iş yokmu sana kız.......
günaydın kızlar
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşaallah opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşaallah opuyorumnanaktan
günaydın canımmmmm ya süper arka arkaya haberler alıcaz inşallahhhh yaa
napıyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?